Ευχαριστώ πολύ Γιώργο κι εσένα και τα άλλα παιδιά για τις απαντήσεις.
Δυστυχώς μου έκανε κόλπα η πλακέτα φόρτισης και την άλλαξα μαζί με το USB..
Για να δούμε.. πόσο ακόμα μπορεί να αντέξει ο Κινέζος..
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Καλησπέρα σας. Είμαι αρχάριος στο φόρουμ και πραγματικά μετά από 30 λεπτά και παραπάνω αναζήτησης δεν βρήκα πως μπορώ να ξεκινήσω ένα θέμα σχετικό με το πρόβλημα του κινητού μου. Επομένως ζητώ συγνώμη και παρακαλώ τον administrator να παραπέμψει το ερώτημά μου στο σωστό νήμα.
Προσπάθησα επίσης να στείλω το ερώτημα και μέσα από το κινητό μου Ρυθμίσεις-> Σχόλια-> Αποστολή αλλά δεν έφευγε το ευλογημένο για κανένα λόγο.
Σας το επισύναψα για να μην το ξαναγράφω εδώ καθώς δε μου επέτρεπε να κάνω copy paste από το κινητό.
Να σημειωθεί ότι δεν έχω εγκαταστήσει την app Number fix ούτε την εφαρμογή ''τηλέφωνο''.
Σας ευχαριστώ πολύ και μόνο που το διαβάσατε.
Καλημέρες στην παρέα.. Το αγαπημένο μου κινητό από εχθές σταμάτησε να έχει μικρόφωνο. Δεν κάνει εγγραφή ήχου ούτε φυσικά έχει στις κλήσεις. Δοκίμασα τα πάντα μέχρι και φορμάτ νέα ρομ κλπ κλπ.. Έχουμε καμία αναφορά για αυτό? Αλλαγή ίσως ή να είναι θέμα πλακέτας? Να σημειωθεί ότι έχω αλλάξει ήδη πλακέτα φόρτισης και USB 2 φορές.. Μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά του...
Ωχ...εδώ έχω κανονικά ήχο και τα τέστ
Mic speak Loop
Call test
Sub mic to speaker loopback περάσαν κανονικά?
Άρα τι να φταίει? Εξακολουθεί να μην γράφει ήχους..
Να πείραξα κάτι χωρίς να το καταλάβω? Οεοοο
Τσέκαρε αν γράφει το πάνω μικρόφωνο στο τεστ.
ΠΟλλές φορές όταν δεν ειναι λειτουργικό το κάτω γυρίζει αυτόματα στο πάνω,.
Σωστός ο Γιώργης..
Κλείνω με το δάκτυλο το επάνω και γράφει με 6 db ..
Το αφήνω ανοιχτό και γράφει οριακά με 29db..
Άρα μάλλον το κάτω πέθανε. Για να δούμε αν θα βρούμε και μικρόφωνο..Αν και ήδη έχω δώσει στο 50 για τις επισκευές και μόλις παρέλαβα και καινούργια μπαταρία να την περάσω..
Μάλλον σιγά σιγά μου λέει άσε με να ξεκουραστώ επιτέλους..4 χρόνια δεν σού έφτασαν?