Απλά το zip αρχείο που κατέβασες όπως είναι το κάνεις copy-paste μέσα στην internal του κινητού. Χύμα. Δεν χρειάζεται να είναι σε φάκελο!
δεν μπορεσα να μπω στο twrp. μου εβγαλε μια εικονα του κινητου με το usb. οταν εβγαλα το usb εδειξε κ στην εικονα οτι βγηκε. μετα εκανε επανεκινηση. τι εκανα λαθος? μου βγαζει error οταν δινω την εντολη fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img
δεν μπορεσα να μπω στο twrp. μου εβγαλε μια εικονα του κινητου με το usb. οταν εβγαλα το usb εδειξε κ στην εικονα οτι βγηκε. μετα εκανε επανεκινηση. τι εκανα λαθος? αφησα νωρις το vol up?
Δεν το φλάσαρε σωστά.. Ξανά μπες σε fastboot και ξανα κάνε το βήμα με το flash toy twrp.img
Αγορά από BANGGOOD το xiaomi redmi note 3 pro 16/2GB στα 135 ευρώ στις 7/7/2016, αποστολή από Λάος στις 8/7/2016, παρέλαβα σήμερα (σε νησί) 15/7/2016... :blink:
8 μέρες!! Από Ελλάδα να ερχόταν, πιο πολύ θα έκανε..
Έπρεπε να το "πω" κ εδω....
Υ. Γ. : Δεν τα κάνω συλλογή, για γνωστό μου είναι...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γεια και απο εμενα .... Απο το απόγευμα θα είμαι κι εγω κάτοχος ενός redmin note 3 pro multilingual .... Προσπαθώ να μπω σε μια σειρά αλλα .... Ζαλιστικά !!!! Διαβάζω για kenzo για ido για bootloader για .......
Αντί να μπω σε μια σειρά , χάθηκε η μπάλα ... Ποιο ειναι το κενζο και ποιο το ιντο ; Υπαρχει ελληνική αναβάθμιση ; Πως την περνάω ; Τι αλλο χρειάζεται να κανω για αρχή ;
Ευχαριστω και συγνώμη αν σας κουράσω ....