Καλησπέρα @azasot και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Το κινητό που πήρες έχει την κωδική ονομασία Kenzo οπότε εσύ αν δεν βλέπεις kenzo σε οδηγούς κλπ δεν προχωράς. Από κει και πέρα τσέκαρε το πρώτο ποστ σε αυτό το θέμα και θα ενημερωθείς αρκετά!
Από την 7,3,2 είναι πολύ καλύτερη. Από την 7,2,2 δεν ξέρω.. δύσκολο το αποτέλεσμα..
Καλησπέρα, διαπίστωσα μετά την αναβάθμιση από την 7.3.2 στην 7.5.1 ότι ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από την προηγούμενη έκδοση, είναι ζεστό ακόμα και όταν είναι στην αναμονή με σβηστεί οθόνη, θέλω να ρωτήσω αν είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε όλοι ή είναι μόνο σε μένα, και αν υπάρχει κάποια λύση, ίσως αν πήγαινα σε παλαιότερη έκδοση να είναι καλύτερα;
Μήπως να περάσω την 7.5.1 αφού πρώτα σβήσω τα πάντα;
Να πω επίσης ότι και η μπαταρία τελειώνει ποιο γρήγορα με την 7.5.1
Έχουμε κάποιες λύσεις για αυτά παιδιά;
Όχι απαραίτητα!Σε πρώτη φάση ζητάς από τον πάροχο να ενεργοποιήσει το 4G στην κάρτα σου. Τώρα αν την έχεις την κάρτα από το 2000 ίσως χρειαστεί να αλλάξεις ναι!
Καλά εκεί στην Wind είναι τραγικοι. Πήρα τηλ, με χρεωσε 24 cents για να μου πει ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν. Offtopic και κλείνω εδώ.
Φίλε τι πρόβλημα είχε το 4g ?Εγώ προσωπικά έκανα Αντικατάσταση 2 κάρτες f2g που είχα(δεν τους είπα να μου ενεργοποιήσουν τίποτα) και πάνε σφαίρα και οι 2 κάρτες 4g και στα 2 slot ( βασικά δεν ήξερα ότι και το δεύτερο slot υποστηρίζει 4g Και όμως....υποστηρίζει).