Με σκοτώνεις.ειμαι από κινητό. Θυμησε μου ποιον οδηγό σου είχα βάλει. Για ποια διαδικασία...υπάρχει και ένα θέμα Γενικό Ευρετήριο οδηγών που έχει τους έχει όλους μαζεμενους ανά συσκευή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά για τις ειδοποιήσεις σε viber που δεν έρχονται σε ποια ρύθμιση πας ακριβώς; το έχω στα αγγλικά και δεν βρήκα το ασφάλεια - δικαιώματα.
Επίσης μία ερώτηση στη Ζαφειρα που έκανε επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων σε dev που της είχαν περάσει πλαγιως το play.
Οταν έκανες επαναφορά πως ξανά έβαλες ακριβώς το play store. Σου εμφανίστηκαν και κινέζικες εφαρμογές; γιατί εμένα μου ήρθε με dev με play store χωρίς ίχνος κινεζιας πάνω.
Μετά από την δεύτερη φόρτιση του δικού μου μπορώ να πώ οτι είμαι ενθουσιασμένος με την απόδοσή του αν και δεν έχει ελληνικά ή ρομ (global 7.3.7.0)
Ή μέτρηση είναι στο 5%τις μπαταρίας και με τουλάχιστον 1ωρα σερφαρισμα από τον πάροχο
Σας χαιρετώ όλους, έχω μάθει πάρα πολλά διαβάζοντας τις απόψεις και τους οδηγούς.
Έχω το Redmi Note 3 Pro, 3Gb, 32 Gb με 7.3.2.0 (LHOCNDD) ελληνική Rom. Δεν μπορώ να αποθηκεύσω επαφές στην κάρτα Sim.
Εμφανίζει ως επιλογή την αποθήκευση στην SIM, αλλά μετά βγάζει μήνυμα "ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ".
Αποθηκεύει κανονικά στο τηλέφωνο ή στον λογαριασμό.
Διάβασα στο τέλος Απριλίου ότι κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα απάντηση ούτε στο φόρουμ της MIUI στην Κίνα.
Αν ξέρει κάποιος μια πιθανή εξήγηση τον ευχαριστώ για τον χρόνο του.
Βρηκα ενα bug στη 7.5.1
Στο ξυπνυτηρι βαζεις διαρκεια αναβολης αλλα αυτο κραταει την επομενη επιλογη.
Επισης μετα το τελευταιο update του csr 2 ,εχει artifacts. Μπορει να το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος;