Ναι, τώρα κατάλαβα. Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις, έβαλα play store. Πλέον οι επαφές συγχρονίζονται. Όμως για να είμαι σίγουρη, θα πάω σπίτι αργότερα και θα μπω στο mi flash.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Παντού και πάντα...
Εννοώ να σβήσεις τις επαφές και από τα 2 και να ανεβάσεις την vcard(το backup τελος πάντων) στο κινητό για να συγχρονίσει από εκεί προς το gmail..
Βασικά και μένα η γνώμη μου είναι να το κάνεις όλο από την αρχή.. Να γίνει δλδ εργοστάσιο...
Εγώ θα το κανα με miflash και θα βαζα όποια ρομ dev ήθελα..
Επειδή είσαι ο 2ος που μου το λέει αν και με εργοστασιακές ρυθμίσεις, έγινε η δουλειά μου θα μπω στην διαδικασία με mi suite. Θέλω official devs ώστε να μου έρχονται αναβαθμίσεις. Έχω ήδη κλειδί για ξεκλείδωμα, γνωρίζω την όλη διαδικασία αλλά προς το παρόν μέχρι να δω καμία ελληνική stable miui 8, θα μείνω εδώ.Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@zaf_4 Κάνε καθαρή εγκατάσταση με το miflash για να είσαι σίγουρη οτι είναι όλα καλά. Μετά, είτε περνάς την global stable εαν θέλεις OTA updates είτε την ελληνική που είναι άψογη(θέλεις ξεκλείδωμα για αυτή). Λίγες φορές έχω συναντήσει συσκευές να δουλεύουν σωστά με side install του play store. Εφόσον υπάρχουν σίγουρες λύσεις, να πας σε αυτές
edit: τώρα που το διαβάζω, θεωρείς ότι θα ήταν καλύτερα να βάλω official stable λόγω play store; Γνωρίζω ότι η official devs δεν έχει και ήθελα να κάνω το side install.
zaf_4 --> Zafeira