εαν δοκιμασω με αυτη δεν εχω θεμα να brikari το κινητο?η απλα δεν θα δουλεψει?Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις και με αυτήν, αν δεν δουλέψει αναγκαστικά πας για εγκατάσταση official china developer
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
@geokart αυτά που αντιμετωπίζεις εμφανίζονται μετά από καθαρή εγκατάσταση της ρομ που λες ή μετά από καθαρή εγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης ρομ από την Ελληνική κοινότητα, είτε stable είτε dev, είτε κάποιας official stable, dev ή global??
Επειδή τις έχω δοκιμάσει όλες και δουλεύουν όλες στην εντέλεια (!!), είναι απορίας άξιο αυτό που σου συμβαίνει.
Ο μόνος λόγος λοιπόν που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι απλά έχεις ελαττωματική συσκευή.
Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Δοκίμασε μια καθαρή πεντακάθαρη εγκατάσταση και αν εξακολουθεί το πρόβλημα, πακετάκι και πίσω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ποια είχες πριν? Με την τελευταία που είχες είχαν λυθεί αυτά τα προβλήματα? Αν έχεις βρει ρομ που δεν τα κάνει αυτά πέρνα αυτή και άστο έτσι το κινητό!!!
Την προηγούμενη dev είχα. Μου το έκανε και αυτή η dev..(η προηγούμενη) αλλά όχι τόσο συχνά... Μάλλον θα βάλω stable...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
@geokart αυτά που αντιμετωπίζεις εμφανίζονται μετά από καθαρή εγκατάσταση της ρομ που λες ή μετά από καθαρή εγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης ρομ από την Ελληνική κοινότητα, είτε stable είτε dev, είτε κάποιας official stable, dev ή global??
Επειδή τις έχω δοκιμάσει όλες και δουλεύουν όλες στην εντέλεια (!!), είναι απορίας άξιο αυτό που σου συμβαίνει.
Ο μόνος λόγος λοιπόν που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι απλά έχεις ελαττωματική συσκευή.
Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
Δοκίμασε μια καθαρή πεντακάθαρη εγκατάσταση και αν εξακολουθεί το πρόβλημα, πακετάκι και πίσω!!!
Μου ήρθε με multi το κινητό... Έκανα οτι έπρεπε εβαλα official... Μετα ξεκλειδωσα bootload και μετά έβαλα ελληνική κατευθείαν... Dev8 και μετά αναβαθμίζω συνέχεια dev8 με απλό wipe cache and dalvink. Απλά όποτε βάζω καινούργια rom θέλει εκ νέου ενεργοποίηση καρτών sim.. Που σημαινει νεα αποστολή μηνύματος στο εξωτερικό. Αρα πάνε τα λεφτά στη κάρτα. Ε θα βάλω μια stable να δοκιμάσω και βλέπουμε.
ΥΓ. Να πω πως πολύ έντονα κόβεται το σήμα και μου ζητάει ξανά pin οταν εχω ανοιχτα data....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Απλά δεν θα δουλέψει
1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.
εαν το κανω αυτο το βημα δεν θα περαση την dev? -
@epica1977, Αφού το λέει ο οδηγός τότε γιατί δεν τον ακολουθείς ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και ρωτάς αν θα πρέπει να αλλάξεις ρομ ?
Ή ρωτάς και ακολουθείς αυτά που λέμε ή διαβάζεις και ακολουθείς αυτά που σου λένε οι οδηγοί...
epica1977 ποστ 5527 -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@epica1977, Αφού το λέει ο οδηγός τότε γιατί δεν τον ακολουθείς ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και ρωτάς αν θα πρέπει να αλλάξεις ρομ ?
Ή ρωτάς και ακολουθείς αυτά που λέμε ή διαβάζεις και ακολουθείς αυτά που σου λένε οι οδηγοί...
epica1977 ποστ 5527
-
Αν δεν ήθελα να βοηθήσω δεν θα σου απάνταγα από την αρχή και οι απαντήσεις ήταν ξεκάθαρες πιστεύω σε όλα όσα ρώτησες, "δοκιμάζεις και εάν δεν δουλέψει ακολουθείς τον οδηγό"...το ένα δεν αναιρεί το άλλο
Όταν ρωτάς, ακολουθείς τις απαντήσεις και τις κατευθύνσεις τον απαντήσεων, δεν πας ..."μα ένας οδηγός λέει εκείνο..." και ας είναι του φόρουμ
Και όταν ακολουθείς έναν οδηγό, το ακολουθείς κατά γράμμα....δεν ακούς τις απαντήσεις.
Παρεμβολές και στις δύο περιπτώσεις γίνονται ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ κάτι δεν δουλέψει οπότε λάβεις διαφορετικές οδηγίες -
Με τον πειραγμενο κερνελ που βαζετε,τι κερδιζουμε;
Επισης εχουμε καμια επιλογη εγσι ωστε λογω χαμηλου σηματος να μην πεφτει απο 4g σε h,g κτλ;
Πιανει το ρημαδι 4g στο χωριο ,που ενω στην αρχη το κατηγορουσα οτι δεν επιανε τιποτα,με την 7.5 βρισκει. Αλλα λογω του οτι εχει 1-2 γραμμες μετα απο λιγο το κατεβαζει και σταδιακα πεφτει σε g. Εαν το βαλω σε πτηση ,ξαναβρισκει απο την αρχη αλλα μετα απο λιγο το ιδιο. Καμια επιλογή για να μην το κανει;και ας πινει μπαταρια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Καλύτερη διαχείριση των cpu και gpu.... QC2.0 και 3.0. Ποιο smooth gaming και καλύτερη αυτονομία μπαταρίας. Αυτά τα ασήμαντα μόνο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
#Dante, Ίσως αν δοκίμαζες πως δουλεύει καλύτερα μόνο σε 3G αφού το 4G δεν έχει καλό σήμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα