@osalonikios Δεν είναι απλά marketing. Το 4G είναι αισθητά γρηγορότερο ειδικά στο upload. Απλά στην Ελλάδα δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητο όταν οι mobile υπηρεσίες είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο.
Αλλά όσο το mobile Internet κοστολογείται τόσο ψηλά, οι υπηρεσίες του δεν πρόκειται να ανέβουν επίπεδο.
Upload συνηθως έχουμε στις videoκλήσεις. Όταν το 99.9% των κλήσεων είναι φωνητικές είναι αστείο να μιλάμε για upload.
Και θα διαφωνήσω με το νηπιακό στάδιο. Οι τηλεπικοινωνίες και οι κινητες επικοινωνίες στην Ελλάδα είναι από τις πιο ανεπτυγμενες στην Ευρώπη. Για το τιμολόγιο δεν μπορω να εχω άποψη γιατί όποτε ταξίδεψα σε περιαγωγή ήμουν.
Για τις mobile υπηρεσίες μίλησα. Όχι για την τηλεπικοινωνία. Στην χώρα μας είναι ανύπαρκτες. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ανύπαρκτες όμως.
Στην Ελλάδα όταν λέμε Internet εννοούμε Facebook! Αυτός που έχει πακέτο δεδομένων το ενεργοποιεί για να ανεβάζει selfie και να κάνει check in. Δεν ειναι αυτό το νόημα των mobile υπηρεσιών.
Τέλος πάντων. Μεγάλο θέμα και ο καθένας έχει την άποψή του με βάση τις εμπειρίες του.
καλησπερα παιδια !περασα σημερα πρωτη μερα την ελληνικη ρομ του γκαλεν ,μεχρι τωρα ειχα μι3 με miui6 , θα θελα να μαθω σε σχεση με την 6 που ειχα η 8 δεν εχει εφαρμογη IR remote control..πως την περναω??επισεις υπάρχει πλεον η δυνατότητα για βιντεοκληση καθως και για φωνητική κλίση ?ευχαριστω πολυ.
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
Στα καλα καθουμενα σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι ηcosmote μο ενεργοποιησε τα data, η καποια εφαρμογη συνδεθηκε μονη της πως μπορω να το τσεκαρω ποια εφαρμογη το εκανε ?
Για τις mobile υπηρεσίες μίλησα. Όχι για την τηλεπικοινωνία. Στην χώρα μας είναι ανύπαρκτες. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ανύπαρκτες όμως.
Στην Ελλάδα όταν λέμε Internet εννοούμε Facebook! Αυτός που έχει πακέτο δεδομένων το ενεργοποιεί για να ανεβάζει selfie και να κάνει check in. Δεν ειναι αυτό το νόημα των mobile υπηρεσιών.
Τέλος πάντων. Μεγάλο θέμα και ο καθένας έχει την άποψή του με βάση τις εμπειρίες του.
Και οι mobile υπηρεσιες τηλεπικοινωνιες είναι. Δεν καταλαβαινω γιατί επιμένεις να λες ανυπαρκτες τις υπηρεσίες αυτες στην Ελλάδα.
Το τι κάνει ο καθένας με το πακέτο δεδομένων αφορά τον ίδιο. Κάποιοι ασχολουνται με κοινωνικα δίκτυά, κάποιοι με πλοήγηση, κάποιοι με app τηλεφωνίας και κάποιοι με email και browsing.
Σε ποιες χώρες έχεις πάει κι έχει καλύτερα mobile προγράμματα;
Μια αναζήτηση για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Apple (σε συνεργασία με τους παρόχους) μέσω των εφαρμογών της σε Αμερική Ινδία και Κίνα θα σε κάνει να καταλάβεις τι εννοώ
Η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα, πόσο μάλλον η Ελλάδα.
Σταματάω εδώ γιατί είμαστε εκτός θέματος.