Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Όλοι μα όλοι όταν ζητάνε τηλέφωνο και τους ρωτάω μέχρι πόσα, όταν τους προτείνω το Χ μοντέλο η πρώτη ερώτηση που κάνουν όλοι ποια είναι;
      Όχι τι λειτουργικο έχει, όχι τι οθόνη ή τη μπαταρία φοράει, ούτε τι επεξεργαστη ή μνήμη RAM.
      Πάντα ρωτάνε πόσα mp κάμερα έχει.
      Όταν το λύσουμε αυτό μετά πάμε στους πόσους πυρήνες. Όχι τι πύρηνες. Στους πόσους.
      Όπως καταλαβάινεις το 90% βολεύεται με κινητά των 80-100€.
      Σε ένα φιλάρακι έδωσα το πρώτο xiaomi που πήρα για μένα και το βράδυ θα πάω σπίιτ του για να του βάλω ελληνικη ROM.
      Nα προτείνω Xiaomi για πιο λόγο;
      Αφού κάνεις δεν καταλαβαίνει την διαφορά του Snapdragon 650 με τον ΜΤΚ Helio X10. Μάλιστα επειδή είναι ο τίτλος Χ10 τον έχουν για 10πύρηνο. Κι αφού νομίζει πως ειναι 10πύρηνος άντε άλλαξε του εσύ άποψη.

Για το 99.9% των ελληνων καλό smartphone είναι αυτό με πολλά mp κάμερα. Όλα τα αλλά είναι για τους χαζούς.

Even dead i will fight.
    • ή αν είναι iphone δεν μετράνε τα χαρακτηριστικά απλά να γράφει iphone γιατί για τον Έλληνα θεωρείτε το καλύτερο κινητό. Εδώ δεν ξέρουν καν τι χαρακτηριστικά έχει το κινητό τους

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ερώτηση προς όποιον έχει απάντηση!
      Υπάρχει περίπτωση το MiPcSuite να μην αναγνωρίζει τις Ελληνικές ROM ως official?
      Ρωτάω επειδή προσπάθησα κάποιες φορές να πάρω Back Up του τηλεφώνου στο PC μου και κάθε φορά μου βγάζει "Couldn`t Back Up Device" ?
      Δεν πιστεύω να είναι θέμα drivers, γιατί τοκ ινητό και το περιεχόμενό του το βλέπω κανονικά στο MiPcSuite .....
    • Διαφήμιση
    • Έχω την τελευταία ελληνική stable. Θέλω να φλασαρω την τελευταία ελληνική dev. Εάν πάρω back up μόνο τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις και τα τοπικά αντίγραφα και το επαναφέρω με την miui 8 θα υπάρχει πρόβλημα;
    • Εδώ και μερικά χρόνια έχω σταματήσει να προσπαθώ να πείσω κάποιον για οτιδήποτε. Ειδικά όταν αυτός είναι γνωστός και γνωρίζει τις ασχολίες μου. Για τηλέφωνα, οταν με ρωτούν, απλά προτείνω xiaomi, ως ένα από τα καλύτερα σε σχέση ποιότητας/τιμής και με την καλύτερη υποστήριξη στην Ελλαδα, ακόμα και από επίσημες αντιπροσωπείες. Ούτε πωλητές είμαστε, ούτε αντιπρόσωποι της xiaomi (τουλάχιστον μέχρι σήμερα ;) ), δεν υπάρχει λόγος κάποιους να τους κάνουμε μάγκες με το ζόρι. Τους προτείνουμε xiaomi απλά και τους αφήνουμε. Εξάλλου ποιος από εσάς θέλει η xiaomi να γίνει τόσο μεγάλη όσο η iPhone και Samsung με φυσικό επακολουθο την αύξηση των τιμών της;
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Καλημέρα σας, έχω μία απορία σε rdn3 Pro με 7.3.2 ρομ stable ελληνικη εδώ και 3-4 μέρες μου κάνει νερά ή sd. Το πιο περίεργο είναι ενώ βλέπει από το άλμπουμ τις φωτογραφίες δεν τη βλέπει από τις ρυθμισεις- αποθηκευτικός χώρος. Την έβαλα σε pc ,τη βλέπει κανονικά, μου πετάει μήνυμα το κινητό "πρόβλημα με usb αποθήκευσης" παταω να κάνει restore την κάρτα κάνει επανεκκίνηση, βλέπει τις φοτος αλλά δεν εμφανίζει στις ρυθμίσεις την κάρτα.... Έχετε κάτι να προτεινετε?

• Ο/H noknok έγραψε:

Καλημέρα σας, έχω μία απορία σε rdn3 Pro με 7.3.2 ρομ stable ελληνικη εδώ και 3-4 μέρες μου κάνει νερά ή sd. Το πιο περίεργο είναι ενώ βλέπει από το άλμπουμ τις φωτογραφίες δεν τη βλέπει από τις ρυθμισεις- αποθηκευτικός χώρος. Την έβαλα σε pc ,τη βλέπει κανονικά, μου πετάει μήνυμα το κινητό "πρόβλημα με usb αποθήκευσης" παταω να κάνει restore την κάρτα κάνει επανεκκίνηση, βλέπει τις φοτος αλλά δεν εμφανίζει στις ρυθμίσεις την κάρτα.... Έχετε κάτι να προτεινετε?

Βγάλε την κάρτα, βάλτην στν υπολογιστή κράτα όσα αρχεια θέλεις και τραβα την ένα format.
      Μετα ξαναβάλτην στο τηλέφωνο.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Φορματ της κάρτας με το τηλέφωνο. Μήπως την πήρες από Κινα;
    • Όχι δεν τη πήρα από κινα ....addata γράφει πάνω ...τώρα μπορεί να είναι και από κινα!
      Θα της κάνω το φορμάτ από τον υπολογιστή και βλεπουμε. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατι κάνα μήνα που την έβαλα στο τηλέφωνο δούλευε μία χαρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

• Έτσι γίνονται αυτά. Εκεί που δουλεύει μια sd καλά, ξαφνικά....... πάπαλα. Εσένα τουλάχιστον σε προειδοποιησε. :(
    • Καλησπερα σε ολους. Ερωτηση: ποση διαθέσιμη ram έχετε όταν δεν τρεχετε εφαρμογές; έχει διάφορα η διαχείριση της στις διάφορες ελληνικές rom;
    • Διαφήμιση
    • εμένα μου βγάζει 1.4- 1.6 gb free με την 7.3.2.0