Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εδώ και μερικά χρόνια έχω σταματήσει να προσπαθώ να πείσω κάποιον για οτιδήποτε. Ειδικά όταν αυτός είναι γνωστός και γνωρίζει τις ασχολίες μου. Για τηλέφωνα, οταν με ρωτούν, απλά προτείνω xiaomi, ως ένα από τα καλύτερα σε σχέση ποιότητας/τιμής και με την καλύτερη υποστήριξη στην Ελλαδα, ακόμα και από επίσημες αντιπροσωπείες. Ούτε πωλητές είμαστε, ούτε αντιπρόσωποι της xiaomi (τουλάχιστον μέχρι σήμερα ;) ), δεν υπάρχει λόγος κάποιους να τους κάνουμε μάγκες με το ζόρι. Τους προτείνουμε xiaomi απλά και τους αφήνουμε. Εξάλλου ποιος από εσάς θέλει η xiaomi να γίνει τόσο μεγάλη όσο η iPhone και Samsung με φυσικό επακολουθο την αύξηση των τιμών της;

Αν δουν αυτό το βίντεο με τις 21 (κρυφές ή σπάνιες) ρυθμίσεις της MIUI
      του RN3Pro θα καταλάβουν πόσο προχώ είναι η XIAOMI.
      youtube.com/watch?v=nrY9hlKqR4A
      Καλό θα ήταν να μπει στο πρώτο post για τους νέους χρήστες.

Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:

• Ο/H nutrialex έγραψε:

youtube.com/watch?v=nrY9hlKqR4A
      Καλό θα ήταν να μπει στο πρώτο post για τους νέους χρήστες.
      Μαζί σου αλλά ο άνθρωπας μιλάει χίντι....

Even dead i will fight.
    • Ο/H xristo2121 έγραψε:

ή αν είναι iphone δεν μετράνε τα χαρακτηριστικά απλά να γράφει iphone γιατί για τον Έλληνα θεωρείτε το καλύτερο κινητό

Εδω αδερφέ... ΕΊΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. Το iPhone... είναι iPhone. Εαν δεν το γνωρίζεις (όχι το iPhone βασικά... αλλά το iOS)... να το γνωρίζεις όμως ε... ΝΑ ΤΟ Γ-Ν-Ω-Ρ-Ι-Ζ-Ε-Ι-Σ (ελάχιστοι οι γνωστές του iOS + osx στην Ελλάδα... ίσως και κάτω από 10) τότε δεν ξέρεις τι χάνεις. Εαν το γνωρίζεις τότε δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να πεις γιαυτό.
      Επειδή το 99% αυτών που έχουν IPhone, δεν ξέρουν τι κρατάνε δεν σημαίνει ότι το προϊόν είναι κακό. Και μόνο που βάζεις τις λέξεις "iPhone" και "χαρακτηριστικά" μαζί (που σίγουρα εννοείς πυρήνες ραμ κλπ...) είσαι ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΌΜΟ!

Και ΝΑΙ! Το iOS ΕΙΝΑΙ το καλύτερο λειτουργικό στο κόσμο, και αφού το φοράει το iPhone τότε ΝΑΙ, είναι το καλύτερο κινητό στο κόσμο! Εάν δώσεις 1000€ και δεν ξέρεις τι παίρνεις, τότε... πρόβλημά σου...;-)

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • @xriasto2121
      Τώρα που το ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψες... μάλλον άλλο ήθελες να πεις και άλλο κατάλαβα εγώ...
      Μάλλον εννοείς ότι παίρνω iPhone για να έχω iPhone επειδή απλά είναι iPhone... χωρίς να με νοιάζει τίποτε άλλο...
      Έτσι ΝΑΙ... Έχεις δίκιο... :)

from my RN3 pro
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Υπάρχει περίπτωση το MiPcSuite να μην αναγνωρίζει τις Ελληνικές ROM ως official?
      Γενικά το pcsuite υπολειτουργεί.. Χρησιμοποίησε άλλο πρόγραμμα..

• αν κινουμασταν σε ρυθμούς προ 2008 τώρα όλοι θα ήμασταν ευτυχισμένοι κάτοχοι iPhone 6s gtr v_tec ...Αν τα είχαμε να τρέχουν από τα μπατζακια σιγά μην ασχολούμαστε με τον κινέζο....
      Απλά στη φάση που είμαστε μπορούμε όλοι οικονομικά και έξυπνα να έχουμε αξιοπρεπή συσκευή....
      Γιατί θα είναι ψεύτης αυτός που λέει ότι αν του βαζανε το Samsung g s7 ή το μηλαρακι kai to mi5 θα διάλεγε τον κινέζο....
    • Ο/H 3ftw έγραψε:

Έχω την τελευταία ελληνική stable. Θέλω να φλασαρω την τελευταία ελληνική dev. Εάν πάρω back up μόνο τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις και τα τοπικά αντίγραφα και το επαναφέρω με την miui 8 θα υπάρχει πρόβλημα;
      Επειδή θα πας από miui 7 σε 8 ίσως να έχεις προβλήματα ..
      Μια δοκιμή θα σε πείσει.

• Διαφήμιση
    • @Krasdimi
      Κάπως έτσι είναι. Πλέον ο κόσμος αναζητεί το καλύτερο που μπορεί να πάρει δίνοντας τα ελάχιστα χρήματα. Τον δείκτη τιμή/απόδοση που λένε.
      Εκεί πιστεύω ότι το RN3 Pro είναι πολυ δυνατό. Έχοντας από πίσω την Ελληνική κοινότητα όμως ε...
      Είναι και το γεγονός ότι τα μήλα στην Ευρωπαϊκή αγορά υπολειτουργούν. Είναι συσκευές που στηρίζονται 99% στην ποιότητα των υπηρεσιών (και ΟΧΙ στα τεχνικά χαρακτηριστικά) που προσφέρουν και εδώ σε εμας.... οι υπηρεσίες είναι ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ. Ε να σκάσει και 3πλασια χρήματα... και να μην έχεις και αυτό που πληρώνεις... είναι κοροϊδία...
      Τέλος πάντων... μεγάλο θέμα παιδιά... πολύ μεγάλο που δεν ενδιαφέρει και κανέναν εδώ μέσα... και ίσως καλά κάνει.
      Εγώ αυτό που βλέπω ειναι ότι το Rn3 Pro με καλύπτει 1000% (οκ... με κάποιες υποχωρήσει λόγο του κάκιστου PlayStore) και είναι σκυλί μαύρο με την Ελληνική rom. Εαν πάρει και το 6αρι με την miui 8...τοτε θα είμαι ΥΠΈΡ ευχαριστημένος. :)

Μακάρι η xiaomi να ξεφύγει από το Playstore και να αναπτύξει δικές τις εφαρμογές (βλέπε εφαρμογή Ασφάλεια) και υπηρεσίες. Τότε θα έχει κάνει ένα πολύ πολύ σημαντικό βήμα για να ξεχωρίσει από το χάος.
      Αλλιώς... όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω... DOOGEE με AOSP και ένα 50αρικάκι...και άντε γειά.

from my RN3 pro
    • Αν ξεφύγει η Xiaomi κι αναπτύξει εντελώς δικό της λογισμικο τότε τα 150€ του Redmi Note 3 Pro θα γίνουν 450€ και το VfM πάει περίπατο.
      Τότε θα προκύψει μια άλλη Xiaomi (είτε θυγατρική της είτε εντέλως καινούριο brand).
      Δε νομίζω ο κοσμος σήμερα να ψάχνει μια δεύτερη apple. Να πιάνουν τόπο τα χρηματα του θέλει.

Even dead i will fight.
    • Σωστό κι αυτό...
      Δεν λέω να αναπτύξει δικό της λογισμικό...Δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς αφού έχει επιλέξει το Android.
      4-5 πράγματα παραπάνω να προσφέρει από βασικές εφαρμογές (π.χ Family Locator) για να μη έχεις ανάγκη το PlayStore και τις π@π@ριες που κυκλοφορούν. Και θα το κάνει... θα δεις... προς τα εκεί θα πάει. Το έχει ξεκινήσει ηδη δίνοντας δικό της cloud ας πούμε :)

Βγάζει... ρολόγια, λάμπες, στυλούς... αντικουνουπικά... πλυντήρια.... ε θα έρθει η ώρα που θα τα παντρέψει όλα αυτά... να τα ελέγχει με δικό της τρόπο... και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό πιστεύω...

@osalonikios ο κόσμος φίλε μου μπορεί να μην ψάχνει 2η Apple, αλλά η xiaomi πατάει 100% πάνω στην μηλομάνα!!! 1000% να πω καλύτερα...

from my RN3 pro
    • Το Playstore ευτηχώς ή δυστηχώς είναι κριτήριο επιλογής για πολλους. Διάβασε τα θέματα που ψάχνουν ή ρωτάνε για καινούριο τηλέφωνο και δες τι ζητάνε. Οι 9 στους 10, άν όχι όλοι, θέλουν και το Playstore.
      Το Cloud ναι είναι μια τεράστια επένδυση και για να γίνει μια άλλη τεράστια επένδυση πρέπει πρώτα να αποδώσει καρπους η προηγούμενη.
      Υπάρχουν πολλές εφαρμογες που θέλουμε στα κινητά μας κι απλα δεν υπάρχουν. Σε βάθος χρόνου είτε η Xiaomi λιγότερο είτε η Google και όλοι οι άλλοι περισότερο θα καλύψουν αυτό το κενό. Πριν από 10 χρόνια για να πάρεις ένα GPS έπρεπε να δώσεις 500€ και να σκας κατοστάρικα στην Μio ανα 1 χρόνο. Σήμερα πληρώνεις για π΄ρογραμμα πλοήγησης μόνο από επιλογη κι όχι από ανάγκη και πάλι πόλυ μικρότερα ποσά.
      Τα τηλέφωνα πιστέυω δεν αξιοποιόυν ούτε το 10% του hardware σε υπολογιστικη δύναμη λόγο του αδύναμου ή ελειπες software.
      Την διαφορά όπως είπες την κάνει στο iphone το λειτουργικο κι όχι οι εξαιρετικα χαμηλά χρονισμένοι πυρήνες του.
      Φαντάσου iphone με hardware ενός Mi Max....

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Συγνωμη εκ των προτερων για το offtopic

@pavlidisc
      Αυτο το κομματι ειναι γραμμενο για τους ios users . Οποτε αν εχεις δικιο και γινει καποτε η xiaomi σαν την apple εγω θα αλλαξω εταιρια..
      Για να σου προσφερει η apple ασφαλεια και ταχυτητα σε βαζει μεσα σε ενα κλουβι οπου εχεις περιορισμενες δυνατοτητες. Και γι αυτο τρεχει σφαιρα ακομα και με χαμηλοτερα specs το λειτουργικο της. Ειναι καλυτερα optimized γιατι βγαινει για 5 συσκευες αλλα ειναι και κουτσουρεμενο. Αποδειξη αυτου ειναι οτι οσο προσθετουν πραγματα βλεπουν την πολυδιαφημισμενη τελεια/αρκετη 1gb ram να ειναι λιγη και πηγαν σε 2gb. Τωρα μιλανε για 3gb. Οπως καποτε ηταν τελειες για το ανθρωπινο χερι η 4 ιντσες και τωρα βγαζουν 5,5.. Αν σου αρεσει το μοντελο τους τοτε εισαι καλα, αν θελεις ελευθερια πας στο αντροιντ.

@Krasdimi
      "αν κινουμασταν σε ρυθμούς προ 2008 τώρα όλοι θα ήμασταν ευτυχισμένοι κάτοχοι iPhone 6s gtr v_tec ...Αν τα είχαμε να τρέχουν από τα μπατζακια σιγά μην ασχολούμαστε με τον κινέζο....
      Γιατί θα είναι ψεύτης αυτός που λέει ότι αν του βαζανε το Samsung g s7 ή το μηλαρακι kai to mi5 θα διάλεγε τον κινέζο...."

Ισως αν κινουταν η apple σε ρυθμους 2010-11 να ειχαμε πολλοι περισοτεροι iphone. Δεν αλλαξαν μονο τα οικονομικα μας απο τοτε, αλλαξε και η εταιρια. Τοτε ηταν πρωτοπορα σχεδον σε ολους τους τομεις στα τηλεφωνα, τωρα ειναι πρωτοπορα μονο στο μαρκετινγκ.
      Εμενα μου εβαλαν το s7 και το μηλαρακι και προτιμησα τον κινεζο και δεν ειμαι ψευτης. Βεβαια για το s7 επαιξε και το vfm, για το iphone ομως οχι. Και ειχα και iphone κι εχω κι ενα samsung note 4 τωρα.