Δεν καταλαβαίνω, λίγο αλλοπρόσαλλο το μήνυμά σου...Ο/H NasDriver έγραψε:
1. Κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα και μόνο βγάζεις εκτός και άχρηστους τόσα άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν...αρκετό φάουλ, δεν νομίζεις ?2. Αφού για εσένα η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος...θα έπρεπε να είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟΣ σε επίλυση προβλημάτων μελών του φόρουμ και να μην κάνεις την πάπια προκαλώντας με τα άστοχα και ανούσια αστεία σου σε πάρα πολλά θέματα...άρα μάλλον σου είναι κόπος...Ο/H demakhs έγραψε:
Για μένα, όπως και για τον @Thracia, τον @geoanto555 που το κάνει και μέσω teamviewer (ε ρε κάτι βίτσια) και κάποιους άλλους από την Βόρεια Ελλάδα (@μανάβη για σένα
), η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος.....
![]()
Να συμπληρώσω, ότι αν έπαιρνα 5 ευρώ για κάθε φορμάτ που έχω κάνει (σε ξένους, όχι σε μένα), τώρα θα μ' είχαν ανακηρύξει Bill Gates του φορμαρίσματος....![]()
![]()
3. Η υπομονή με τον χαβαλέ έχει και κάποια όρια...δεν νομίζεις ?
Με εκτίμηση πάντα.
NasDriver

Έπιασες το δικό μου με κάποια ενδεικτικά ονόματα μελών, το αναποδογύρισες, το τράβηξες και το ..... ξεχείλωσες....

Που κολλάνε τα άχρηστα, κατά τη δική σου κρίση, τόσα άλλα μέλη του φόρουμ, τα φάουλ, τα πέναλτι και οι κόκκινες κάρτες, οι ενεργοί, κατά τη δική σου επίσης κρίση (εκτός και αν παρακολουθείς τα προσωπικά μου μηνύματα και έχεις διαβάσει και τα 449 μου μηνύματα), και οι μη ενεργοί χρήστες και τι σχέση έχουν οι πάπιες με υπομονή που κάνουν χαβαλέ, απορώ.....

Φαντάζομαι, δεν έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε, για χάρη της εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ, let be it...

Η ιστορία θα μας κρίνει ούλους μας....

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!