Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Για μένα, όπως και για τον @Thracia, τον @geoanto555 που το κάνει και μέσω teamviewer (ε ρε κάτι βίτσια :ill: ) και κάποιους άλλους από την Βόρεια Ελλάδα (@μανάβη για σένα :mrgreen: ), η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος..... :wink:

Να συμπληρώσω, ότι αν έπαιρνα 5 ευρώ για κάθε φορμάτ που έχω κάνει (σε ξένους, όχι σε μένα), τώρα θα μ' είχαν ανακηρύξει Bill Gates του φορμαρίσματος.... :lol: :lol:
      1. Κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα και μόνο βγάζεις εκτός και άχρηστους τόσα άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν...αρκετό φάουλ, δεν νομίζεις ?2. Αφού για εσένα η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος...θα έπρεπε να είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟΣ σε επίλυση προβλημάτων μελών του φόρουμ και να μην κάνεις την πάπια προκαλώντας με τα άστοχα και ανούσια αστεία σου σε πάρα πολλά θέματα...άρα μάλλον σου είναι κόπος...
      3. Η υπομονή με τον χαβαλέ έχει και κάποια όρια...δεν νομίζεις ?

Με εκτίμηση πάντα.
      NasDriver
      Δεν καταλαβαίνω, λίγο αλλοπρόσαλλο το μήνυμά σου... 8|

Έπιασες το δικό μου με κάποια ενδεικτικά ονόματα μελών, το αναποδογύρισες, το τράβηξες και το ..... ξεχείλωσες.... ?(

Που κολλάνε τα άχρηστα, κατά τη δική σου κρίση, τόσα άλλα μέλη του φόρουμ, τα φάουλ, τα πέναλτι και οι κόκκινες κάρτες, οι ενεργοί, κατά τη δική σου επίσης κρίση (εκτός και αν παρακολουθείς τα προσωπικά μου μηνύματα και έχεις διαβάσει και τα 449 μου μηνύματα), και οι μη ενεργοί χρήστες και τι σχέση έχουν οι πάπιες με υπομονή που κάνουν χαβαλέ, απορώ..... :S

Φαντάζομαι, δεν έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε, για χάρη της εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ, let be it... :thumbup:

Η ιστορία θα μας κρίνει ούλους μας.... :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H FabulousZombie έγραψε:

Καρτοκινητο. τωρα που το λες.. κατι μου ειχε πει για αυτο. αλλα δεν θυμαμαι
      Τελευταία έχει ακουστεί ότι δεν ενεργοποιούν το 4G σε συνδέσεις/ κάρτες που δεν έχουν πχ πάνω από 25 ευρώ κατανάλωση...δες το λίγο (χωρίς να αναφέρεις τίποτα για ποσά) με την εξυπηρέτηση πελατών.
      Εγω έχω watch up και από τότε που την έχω δεν βάζω πάνω από 6 ευρώ το μήνα, μόνο για τα data. Οταν τους ζήτησα στο καταστημα να ενεργοποιησουν το 4G, απλά το έκαναν.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα στην παρέα!

Το πρωί παρέλαβα το RN3pro από vickmall με παραγγελία ξημερώματα Παρασκευής (από EU Warehouse).

Τώρα μπήκα σπίτι και το άνοιξα. Το είχα παραγγείλει με Off Dev όπως μου είχατε πει και ήρθε με 6.7.29 αν δεν κάνω λάθος και τώρα κάνει update με το που συνδέθηκε wifi σε 6.8.18.
      Είμαι καλός; Θα χρειαστεί να κάνω και τίποτα παπάδες ή προς το παρόν αράζω;
    • Διαφήμιση
    • Για να μην τα γράφω κι εδώ για ρίξτε μια ματιά σε αυτό και όποιος μπορεί τα φώτα του παράκληση.
      Θέλω να τσεκάρω αν έχω κλειδωμένο bootloader ή όχι και δεν μπορώ ;(

Ο/H PeLiGaNg έγραψε:

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα στην παρέα!

Το πρωί παρέλαβα το RN3pro από vickmall με παραγγελία ξημερώματα Παρασκευής (από EU Warehouse).

Τώρα μπήκα σπίτι και το άνοιξα. Το είχα παραγγείλει με Off Dev όπως μου είχατε πει και ήρθε με 6.7.29 αν δεν κάνω λάθος και τώρα κάνει update με το που συνδέθηκε wifi σε 6.8.18.
      Είμαι καλός; Θα χρειαστεί να κάνω και τίποτα παπάδες ή προς το παρόν αράζω;
      @PeLiGaNg εγώ αυτή έχω και πάει μια χαρά το τηλέφωνο. Απλά θα χρειαστείς ένα sms app για να μπορείς να στέλνεις μηνύματα στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες. Εγώ αφού δοκίμασα 5-6 κατέληξα εδώ και μια εβδομάδα στο handset sms με την προσθήκη του Ελληνικού πακέτου γλώσσας και προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος.
      Τώρα ότι με τρώει να βάλω global official stable MIUI 8 με τρώει. Την αμαρτία μου τη λέω....
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Ο/H soulg έγραψε:

@PeLiGaNg εγώ αυτή έχω και πάει μια χαρά το τηλέφωνο.
      Ευχαριστώ αδερφέ.. Κι εμένα μια χαρά θα είναι λογικά!

Ο/H soulg έγραψε:

Τώρα ότι με τρώει να βάλω global official stable MIUI 8 με τρώει. Την αμαρτία μου τη λέω....
      Εγώ θα αράξω λίγο για αρχή μιας που θέλω αρκετή δουλίτσα και διάβασμα και βαριέμαι λίγο συν του ότι θα φύγω και για διακοπές μεθαύριο οπότε καλό χειμώνα :grin: :grin: :grin:
    • Εγώ για το 4g απλά πήρα ένα τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και το ενεργοποίησαν σε 2 λεπτά
      Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!! :assaultrifle:
    • Ο/H soulg έγραψε:

Για να μην τα γράφω κι εδώ για ρίξτε μια ματιά σε αυτό και όποιος μπορεί τα φώτα του παράκληση.
      Θέλω να τσεκάρω αν έχω κλειδωμένο bootloader ή όχι και δεν μπορώ ;(

;
      [/quote]

Εγω βλέπω ότι γράφει στη global official ότι είναι MIUI 7
      Πρόσεξε το λίγο
      MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
      [label][/label]
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gab έγραψε:

Εγω βλέπω ότι γράφει στη global official ότι είναι MIUI 7
      Πρόσεξε το λίγο
      MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
      Εκεί το βλέπω κι εγώ @gab ότι είναι MIUI 7.
      Αυτή όμως τι είναι τότε;
      Δεν είναι MIUI 8 Official Global για το kenzo (Redmi note 3 pro με snapdragon 650 [3Gb/32Gb]); ?(

• @gab Μάλλον έχουν ξεχάσει να αλλάξουν το MIUI 7 σε MIUI 8 γιατί κι εδώ 8 κατεβάζει κι εδώ 8 κατεβάζει και εδώ 8 κατεβάζει με όνομα αρχείου "kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global_5e65360aff.tgz"
      Αν δε το έχω σκεφτεί σοβαρά να την περάσω είναι γιατί με κρατάει εκείνο το (MIUI 7).
      :huh: ?( :/
      Έχω κάνει και σχετικό ερώτημα εδώ.
      Περιμένω να πουν ή να διορθώσουν.

• Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Για μένα, όπως και για τον @Thracia, τον @geoanto555 που το κάνει και μέσω teamviewer (ε ρε κάτι βίτσια :ill: ) και κάποιους άλλους από την Βόρεια Ελλάδα (@μανάβη για σένα :mrgreen: ), η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος..... :wink:

Να συμπληρώσω, ότι αν έπαιρνα 5 ευρώ για κάθε φορμάτ που έχω κάνει (σε ξένους, όχι σε μένα), τώρα θα μ' είχαν ανακηρύξει Bill Gates του φορμαρίσματος.... :lol: :lol:
      1. Κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα και μόνο βγάζεις εκτός και άχρηστους τόσα άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν...αρκετό φάουλ, δεν νομίζεις ?2. Αφού για εσένα η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος...θα έπρεπε να είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟΣ σε επίλυση προβλημάτων μελών του φόρουμ και να μην κάνεις την πάπια προκαλώντας με τα άστοχα και ανούσια αστεία σου σε πάρα πολλά θέματα...άρα μάλλον σου είναι κόπος...3. Η υπομονή με τον χαβαλέ έχει και κάποια όρια...δεν νομίζεις ?

Με εκτίμηση πάντα.
      NasDriver
      Δεν καταλαβαίνω, λίγο αλλοπρόσαλλο το μήνυμά σου... 8|
      Έπιασες το δικό μου με κάποια ενδεικτικά ονόματα μελών, το αναποδογύρισες, το τράβηξες και το ..... ξεχείλωσες.... ?(

Που κολλάνε τα άχρηστα, κατά τη δική σου κρίση, τόσα άλλα μέλη του φόρουμ, τα φάουλ, τα πέναλτι και οι κόκκινες κάρτες, οι ενεργοί, κατά τη δική σου επίσης κρίση (εκτός και αν παρακολουθείς τα προσωπικά μου μηνύματα και έχεις διαβάσει και τα 449 μου μηνύματα), και οι μη ενεργοί χρήστες και τι σχέση έχουν οι πάπιες με υπομονή που κάνουν χαβαλέ, απορώ..... :S

Φαντάζομαι, δεν έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε, για χάρη της εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ, let be it... :thumbup:

Η ιστορία θα μας κρίνει ούλους μας.... :mrgreen:
      Και η δύο σας είσαστε κορυφαία 'παιδιά' και έχετε προσφέρει ο καθένας σας από την μεριά του τα μέγιστα εδω! Και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίζεται να το κάνετε για όλους μας (μικρούς /μεγάλους /νέους /παλιούς) .. :)

Αγαπη <3 να υπάρχει και όλα τα άλλα διορθωνούν ;) ασε που μεταξύ μας δεν νομίζω να έγινε και κατι.. :D

Σορρυ για το σεντόνι
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Chridimi1 έγραψε:

τι να πω; Με απογοήτευσε
      Κάθε τόσο εμφανίζεται και ένας με τέτοιο θέμα. Μιλάμε όμως 1 στους 1000 μιας και εδώ μέσα μπένουν περισσότεροι από τόσοι και ίσως να είσαι η 5 περίπτωση σε 1 χρόνο + που έχω δει.

Αν ψάξεις στο φόρουμ για κίτρινο σημάδι στην οθόνη θα βρεις και τους άλλους.

Ο/H koutsoupis έγραψε:

Προφανώς μέσω updater είναι πολύ πιο βολικό γτ δεν κάνεις τπτ πέρα από ένα download και Reboot now
      Reboot now δεν κάνεις... Install ίσως. Αλλά οκ, και το να μπεις σε Recovery και να πατήσεις 3-4 κουμπιά δεν είναι και πυρηνική φυσική.