Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • OffTopic

Ο/H demakhs έγραψε:

Φαντάζομαι, δεν έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε, για χάρη της εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ, let be it...
      Φυσικά και έχεις...και εάν κάπου σε έχω παρεξηγήσει ή σε έχω κρίνει λάθος από τώρα σου ζητάω συγνώμη, δεν έχω τέτοια κολλήματα ούτε φοβάμαι να παραδεχτώ το λάθος μου :)

Δεν δέχομαι όμως να "τρέχω" για τους άλλους χωρίς και οι άλλοι να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν λίγο τον εαυτό τους

Ο/H nikostrex έγραψε:

Αγαπη να υπάρχει και όλα τα άλλα διορθωνούν ασε που μεταξύ μας δεν νομίζω να έγινε και κατι..
      Αυτό είναι σίγουρο...δες το σαν μια παρέα φίλων που βγήκαν για καφέ και είχαν μια στιγμή έντασης :D
    • Πολύ καλημέρα στα φιλαράκια...τα διαδικτυακά!

Κάθε μέρα όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις...θέλουμε και ένα μέρος να εκτονωθούμε...άλλοι εκτονώνονται στα καφενεία...άλλοι στα γήπεδα...εμείς γουστάρουμε fora...τί να κάνουμε τώρα...
      Και επειδή καλά παιδιά είμαστε (αυτό δεν μπαίνει προς διαπραγμάτευση!) πρόταση μου είναι να ρίξουμε - τε όλοι από λίγο νερό στο κρασί μας - σας και να μην ασχολούμαστε με

Προσωπικά αυτό το "χαβαλέ", όπως το αποκαλείτε, πιστεύω ότι είναι απαραίτητο και αναντικατάστατο αξεσουάρ για ένα καλό topic. Βέβαια ο χαβαλές απαιτεί ευαισθησία και αντίληψη (μην το πάρετε στραβά...είναι έννοιες όμοιες με το δαχτυλικό αποτύπωμα...διαφέρει σε όλους)...δεν μπορούν να τον αντιληφθούν και να τον προσυπογράψουν όλοι. ΔΕΚΤΟ. Το σέβομαι απόλυτα!

Μπορεί να είμαι μεγάλο αρούρι εδώ μέσα, αλλά τα forum τα έχω φάει με το κουτάλι. Και αυτό δεν είναι μαγκιά, ούτε έπαινος, ηλιθιότητα είναι γιατί τρώω τον χρόνο μου μπροστά σε μία οθόνη...αλλά αυτό γουστάρω...ε καλά δεν θα ήταν αυτή η οθόνη να εκπέμπει και λίγο "συναίσθημα"; 8)

Ξερά topic υπάρχουν παντού. Topic που να βγάζουν και ανθρώπινο συναίσθημα δεν υπάρχουν πλέον. Γιατί τελικά αυτό που μένει είναι οι υγιείς ανθρώπινες σχέσεις. Τίποτε άλλο. :)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Καλημέρα παιδιά, ήρθε το κινητό της αδερφής μου σήμερα. Ήρθε ξεκλείδωτο,όπως με τον έλεγχο μέσω cmd, και η ρομ του είναι μια μούφα 7.3.7.0.0 global stable. Για να προχωρήσω σε αλλαγή ρομ, φλασάρω twrp, κάνω wipe system,cache, dalvik cache και προχωράω σε εγκατάσταση άλλης, σωστά;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H catalan10 έγραψε:

προχωράω σε εγκατάσταση άλλης, σωστά;
      Πρέπει να φλασάρεις official ρομ....

• α δεν γίνεται από unofficial rom,με ξεκλείδωτο bootloader να περάσω κατευθείαν αλλη μέσω twrp, πρέπει να μπλέξω με miflash. Αν προχωρήσω σε εγκατάσταση official rom, μετά το κινητό θα έχει κλειδωμένο bootloader ε ; κ πρέπει να στείλω μνμ και τα σχετικά;
    • OffTopic
      (πως στο καλό τα βάζετε σε πράσινες φούσκες $#^#$&^#%&^#%*%)

Τι να πω ρε @NasDriver, αισθάνθηκα να μου την πέφτεις, στη συγκεκριμένη φάση χωρίς λόγο και ξαφνιάστηκα, γιατί σου έχω κάνει ουκ ολίγες
      φορές "κοπλιμέντα", που σημαίνει σ' εκτιμώ... ?(

Σε όλες τις άλλες είχες τα δίκια σου, ξεφεύγω λίγο παραπάνω, δεν κρατιέμαι και "παρασέρνω" και άλλους.... :mrgreen:

Θα προσπαθήσω να μην είμαι τελείως "τσίρκο", αλλά όσο θεωρώ ότι δεν προσβάλλω και δεν ενοχλώ, (μερικές φορές ειδικά) δεν μπορώ να κρατηθώ!! 8o

Εντάξει ο "χαβαλές μου", μπορεί για κάποιους να είναι ξινό χιούμορ....πάσο....εδώ δεν έχω δώσει αρκετή σημασία...γι αυτό το κομμάτι συγγνώμη και εκ μέρους μου... :oops:

Κατά τ' άλλα συντάσσομαι πλήρως το μήνυμα του συμφορουμίτη @pavlidisc, το οποίο περιγράφει πλήρως αυτά που πιστεύω και εγώ για τα "ξερά" και για το "χλωρά" topic!!! :thumbsup:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H catalan10 έγραψε:

Αν προχωρήσω σε εγκατάσταση official rom, μετά το κινητό θα έχει κλειδωμένο bootloader ε ;
      Ναι σε όλα......
      Δες εδώ..
      Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)

• Διαφήμιση
    • OffTopic

Ο/H demakhs έγραψε:

OFFTOPIC (πως στο καλό τα βάζετε σε πράσινες φούσκες $#^#$&^#%&^#%*%)
      Θα το παίξω λίγο ξερόλας :rolleyes: και θα σου πω ότι πρέπει να γίνεται αν γράψεις το κείμενό σου μεταξύ [ offtopic ] [ /offtopic] (χωρίς κενά)
    • Ο/H demakhs έγραψε:

OFFTOPIC (πως στο καλό τα βάζετε σε πράσινες φούσκες $#^#$&^#%&^#%*%)
      OffTopic
      Καλά ρε άρχοντα του OFF topic...εσύ δεν ξέρεις πώς μπαίνουν οι πράσινες φούσκες;;;;;; :lol: :lol: :lol:
      Στην μπάρα του κειμενογράφου (επάνω μεριά) έχει έναν τύπο με κίτρινη φάτσα που φοράει ακουστικά! Εκεί είσαι... ;)

• OffTopic
      Επιλέγεις αυτό και γράφεις εκεί μέσα :D

Ας μην φορτώνουμε το θέμα...αν θες το συζητάμε με πμ...χαλαρααααά :D

• @demakhs
      Πώ πω!!! Γκόμενα να ήσουν και να ρωτούσες κάτι δεν θα στην έπεφταν τόσοι πολλοί!!!! :D

Υ.Γ Να ξές οτι απάντησε κι άλλος (δεν πρόλαβα να συγκρατήσω ποίος) αλλά απέσυρε το μήνυμα του γιατί κατάλαβε ότι δεν έχει ελπίδα... :lol:
    • Διαφήμιση