Γιατί δεν βάζεις την δικιά μας την stable?Ο/H soulg έγραψε:
Όποιος ακούσει ότι μπήκε η global official stable με ελληνικά ας μου ρίξει ένα pm.
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Καλό μπορεί να είναι το "wipe system", αλλά συνιστώ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ειδικά σε νέους ή άπειρους χρήστες...!!! Αν δεν γνωρίζεται τι ΑΚΡΙΒΩΣ να κάνετε μετά και πως να το κάνετε, να ΜΗΝ προχωράτε σε wipe system, επειδή είναι πολύ πιθανό να μείνετε με τη συσκευή στο χέρι...Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H haritomihalos έγραψε:
Καθαρή εγκατάσταση πως θα τη κάνω? Μέσα από το twrp?Γιατί τώρα την πέρασα από πάνω.
Καλό είναι και wipe system.Ο/H demakhs έγραψε:

-
Δηλαδή γίνε πιο συγκεκριμένος?Ο/H caeser έγραψε:
Καλό μπορεί να είναι το "wipe system", αλλά συνιστώ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ειδικά σε νέους ή άπειρους χρήστες...!!! Αν δεν γνωρίζεται τι ΑΚΡΙΒΩΣ να κάνετε μετά και πως να το κάνετε, να ΜΗΝ προχωράτε σε wipe system, επειδή είναι πολύ πιθανό να μείνετε με τη συσκευή στο χέρι...Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H haritomihalos έγραψε:
Καθαρή εγκατάσταση πως θα τη κάνω? Μέσα από το twrp?Γιατί τώρα την πέρασα από πάνω.
Καλό είναι και wipe system.Ο/H demakhs έγραψε:
-
-
Πολύ σωστά το περιγράφεις, αλλά να υπενθυμίσουμε (το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, που όμως ξεχνάνε πολλοί χρήστες) ότι πριν γίνουν όλα αυτά, το αρχείο της ρομ πρεπει να είναι ΗΔΗ περασμένο μέσα στη συσκευή μας, αλλιώς εάν το ξεχάσουμε αυτό... "χαιρετίσματα στην εξουσία"!Ο/H ianpan24 έγραψε:

(Υ.Γ. Φυσικά ακόμα και έτσι στραβά να πάει, υπάρχει τρόπος επαναφοράς, εάν φυσικά ο χρήστης "επανέλθεί" απο το "καρδιακό επεισόδιο" που είναι πιθανό να πάθει...
) 
-
Έτσι ακριβώς έγινε πρώτα backup, είδη η rom ήταν αποθηκευμένη και μετά όλα τα άλλα wipe data/cache/dalvik κανεις και wipe system πρεπει να κανεις reboot to recovery εννοείται ρε παιδιά έτσι το έκανα.Ο/H caeser έγραψε:
Πολύ σωστά το περιγράφεις, αλλά να υπενθυμίσουμε (το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, που όμως ξεχνάνε πολλοί χρήστες) ότι πριν γίνουν όλα αυτά, το αρχείο της ρομ πρεπει να είναι ΗΔΗ περασμένο μέσα στη συσκευή μας, αλλιώς εάν το ξεχάσουμε αυτό... "χαιρετίσματα στην εξουσία"! :-)(Υ.Γ. Φυσικά ακόμα και έτσι στραβά να πάει, υπάρχει τρόπος επαναφοράς, εάν φυσικά ο χρήστης "επανέλθεί" απο το "καρδιακό επεισόδιο" που είναι πιθανό να πάθει...Ο/H ianpan24 έγραψε:
)
-
Στην τελευταία ελληνική dev 8.18 γιατί δεν με αφήνει να κάνω απενεργοποιηση τις εφαρμογές που δεν θέλω;
-
Είσαι διαβασμένος καλά ΄βλέπω.Ο/H derveni έγραψε:
πρεπει να κανεις reboot to recovery εννοείται ρε παιδιά έτσι το έκανα.
-
Εαν θέλουμε να είμαστε 1000/100 σίγουροι περνάμε την ρομ σε sd για παν ενδεχόμενοΟ/H caeser έγραψε:
Πολύ σωστά το περιγράφεις, αλλά να υπενθυμίσουμε (το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, που όμως ξεχνάνε πολλοί χρήστες) ότι πριν γίνουν όλα αυτά, το αρχείο της ρομ πρεπει να είναι ΗΔΗ περασμένο μέσα στη συσκευή μας, αλλιώς εάν το ξεχάσουμε αυτό... "χαιρετίσματα στην εξουσία"! :-)(Υ.Γ. Φυσικά ακόμα και έτσι στραβά να πάει, υπάρχει τρόπος επαναφοράς, εάν φυσικά ο χρήστης "επανέλθεί" απο το "καρδιακό επεισόδιο" που είναι πιθανό να πάθει...Ο/H ianpan24 έγραψε:
)
-
Σωστά. 'εχεις δίκιο, έπρεπε να γράψω "...να είναι ΗΔΗ περασμένο μέσα στην SD της συσκευής μας...", αφού με όλα αυτά τα wipes δεν θα μείνει τίποτα μέσα στη συσκευή. Επίσης εναλλακτικά, εάν δεν υπάρχει SD, χρησιμοποιούμε στικάκι που συνδέουμε με τη συσκευή με καλώδιο OTG, αλλά πριν προχωρήσουμε σε wipes, τσεκάρουμε καλά ότι το TWRP "βλέπει" (αναγνωρίζει) το στικάκι...Ο/H akisjes έγραψε:
Εαν θέλουμε να είμαστε 1000/100 σίγουροι περνάμε την ρομ σε sd για παν ενδεχόμενο

-
Τιποτα δεν αφήνεται αναπάντητο κ στην τύχη του σ' αυτό το φόρουμ!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κατά την προσωπική μου άποψη μια συσκευή από την στιγμή που την αγοράζεις πρέπει να μένει με ότι σου παρέχει ο κατασκευαστείς. Όταν σταματήσει η υποστήριξη από τον κατασκευαστή τότε μπαίνει χέρι.Ο/H nikostrex έγραψε:
Γιατί δεν βάζεις την δικιά μας την stable?Ο/H soulg έγραψε:
Όποιος ακούσει ότι μπήκε η global official stable με ελληνικά ας μου ρίξει ένα pm.
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήθελα να μείνω με την stable official λοιπόν ως ποιο σταθερή από την developer που αναγκάστηκα να βάλω επειδή μου ήρθε με κινέζικη stable official από το gearbest. Θα μπει όταν βγουν τα ελληνικά και μόλις βρω λίγο χρόνο.
Όταν με το καλώ σταματήσουν τα update και η υποστήριξη της συσκευής από την xiaomi τότε θα του σκίσω τα ράματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα