Η άποψη μου είναι σε όσους προσπαθούν να βάλουν με νύχια και με δόντια την MM MIUI 6.9.9 να μην προσπαθήσουν καν να μπουν στον κόπο και να βάλουν την ελληνική MIUI 8 stable που "τρέχει" σφαιρα στο κινητό μιας και δεν θα δουν ουσιαστικές αλλαγές με την MM MIUI6.9.9 ,αυτα ως συμβουλή.
Από εκεί κι έπειτα ο καθενας κάνει ότι καταλαβαίνει..
Εσύ καλά τα λες αλλά άντε πείσε κάποιον που αλλάζει τις rom μαζί με κάθε κυριακάτικη εφημερίδα.
Αφού ψοφιοι είναι για πειράματα, προβλήματα, αχ βαχ κτλ για να διαπιστώσουν μετά πως η 6.7.21 ή η 6.8.11 ήταν πιο σταθερή.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε μωρέ. Όλα καλά.
@osalonikios αυτό ξαναπέστο. Δώσε προβλήματα με rom στον κόσμο και πάρ' τους την ψυχή
Και θέτω ένα τόσο πρακτικό όσο και σοβαρό πρόβλημα (χωρίς rom μέσα). Μπας κι έχει βρει κανένας καμιά βάση για μηχανή να κρατάει, χωρίς να τρέμεις, το κινητό μας;;;
Μου έσπασε μια του praktiker που το κράταγε καλά, αλλά δεν την ξαναεμπιστεύομαι γιατί έσπασε την ώρα που "μάγκωνα" το κινητό.
Αυτά είναι προβλήματα οεο!
καλησπέρα σε όλες και όλους , χαίρομαι που έγινα κι εγώ μέλος της κοινότητας.Δεν είμαι κάτοχος ακόμη αλλά έχω παραγγείλει πρόσφατα από εδώ το οποίο είναι international.Θα έχω κάποιο προβλημα με τη ρομ που φοραει; θα πρεπει να βαλω ελληνικό πληκτρολόγιο; θα ταιριάζουν οι θήκες απο e-bay για το κανονικό μοντελλο; έχετε να προτείνετε κανένα ακουστικό για τη συσκευή μιας και (κακώς) δεν έχει στη συσκευασία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας