Παιδια, μπορω να βαλω την τελευταια stable GTV rom 8.0.1 με TWRP
(clear dalvic & cache και μετα flash την rom) η πρεπει να ακολουθησω
καποια αλλη διαδικασια;
Τωρα εχω την GTV 7.5.2.
Καλωσήρθες @astrinos! Όχι δε θα έχεις πρόβλημα με την rom. Λογικά η συσκευή σου θα έρθει σφραγισμένη και με την Official Global Stable εγκατεστημένη η οποία προς το παρόν δεν έχει ελληνικά (στο μενού) αλλά σε 1-2 updates θα προστεθούν (όπως όλα δείχνουν).
Δε χρειάζεται να βάλεις άλλο πληκτρολόγιο. Θα πας στις ρυθμίσεις του google keyboard και απλώς θα ενεργοποιήσεις τα ελληνικά.
edit: Οι θήκες δεν κάνουν όλες καθώς είναι 2.5 χιλιοστά μεγαλύτερο το international μοντέλο.
Ναι εγώ θα σου πρότεινα τα δικά της ακουστικά τα οποία είναι πολύ καλά(Value for money) και συγκεκριμένα:
-Αν θέλεις απλό και φθηνό
-Εαν θέλεις καλό και "περίεργο"
-Εαν θέλεις κάτι πιο καλό ποιοτικά και σε απόδοση
@osalonikios αυτό ξαναπέστο. Δώσε προβλήματα με rom στον κόσμο και πάρ' τους την ψυχή
Και θέτω ένα τόσο πρακτικό όσο και σοβαρό πρόβλημα (χωρίς rom μέσα). Μπας κι έχει βρει κανένας καμιά βάση για μηχανή να κρατάει, χωρίς να τρέμεις, το κινητό μας;;;
Μου έσπασε μια του praktiker που το κράταγε καλά, αλλά δεν την ξαναεμπιστεύομαι γιατί έσπασε την ώρα που "μάγκωνα" το κινητό.
Αυτά είναι προβλήματα οεο!
αναζητησε σε ebay ως bike smartphone holder και θα σου βγαλει διαφορα αποτελεσματα
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
@iAmLiakos σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Κάπου διάβασα οτι είναι λιγα χιλιοστά ψηλότερο (μακρύτερο) Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας
Ισχυει. Είναι μακρύτερο 2 χιλιοστα οπότε προσοχή στη θηκη. Μερικά μαγαζιά ήδη το εντοπίζουν και προειδοποιούν τους πελάτες στις θηκες για κανονικό rrdmi note 3 pro
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Θέλω να αναφερθώ για κάποια ποστ πιο πίσω και να ευχαριστήσω πάλι το φίλο geoanto555 για τις ακριβής οδηγίες του και να ζητήσω συγνώμη από την ομάδα για το ποστ με τις φωτογραφίες απλά ήταν η πρώτη φορά και ολίγον άσχετος εγω