Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H xristo2121 έγραψε:
Αν πούμε ότι είμαστε σε σταθερό μέρος με 4g χωρίς εναλλαγές κραταει κανένα 5ωρο ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H kalosdios έγραψε:
Καλημέρα.μια ερώτηση.οταν κουνατε το κινητό την ώρα που δουλεύει η κάμερα δείχνει θολά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε αυτό που έχω καταλήξει εγώ είναι στην κακή ποιότητα στον σενσορα φωτισμού και ότι η mediatek επεξεργαστες για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω λειτουργούν καλύτερα με custom camera από ότι με την "μαμα" καμερα. Παράδειγμα η open camera με Snapdragon δεν καταφέρνει τίποτα στην βελτίωση ενός βίντεο! Ενώ αντίθετα σε MediaTek επεξεργαστή λειτουργεί εξαιρετικά !! Τεσταρισμενο μέχρι εκεί που δεν πάει. Τώρα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό ουδέν μπορεί να πει απόλυτα γιατι γίνεται.
Ο σενσορας θεωρώ ότι είναι μια αιτία... -
-
-
καλησπερα σε ολους....
μετα απο αναβαθμιση απο 8.0.5.0 global stable εβαλα την 6.9.29 global beta μεσω του updater του κινητου...
εχω προβλημα με το αλμπουμ(gallery)στην αρχη δεν μου εμφανιζε καθολου τις φωτο τωρα μου τις εμαφανιζει αλλα οταν επιλεγω να στειλω μια φωτο μεσω viber μου βγαζει σφαλμα....
επισης δεν μπορω να βαλω μια φωτο σαν φωτο επαφης..επισης μου βγαζει σφαλμα....
εκανα αυτα που γραφει ο gkalen πιο πανω αλλα δεν γινεται τιποτα....
δεν μπορω να βρω αυτον τον φακελο .....sd card/DCIM/.thumbnails/
καμια βοηθεια????ευχαριστω,.... -
Ο/H studiosakis έγραψε:
οντως αυτό ισχύει.
Αυτές τις μέρες έχω δυο ρεντμι ενα henessy και ενα kenzo και το πρωτο τραβάει πολύ πιο ομαλό και καθαρό βίντεο. Χωρίς αυτά τα συνεχόμενα focus.Εστιάζει γρήγορα και ομοιόμορφα χωρίς το "λοξυγγα" του κενζο
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H studiosakis έγραψε:
οντως αυτό ισχύει.
Αυτές τις μέρες έχω δυο ρεντμι ενα henessy και ενα kenzo και το πρωτο τραβάει πολύ πιο ομαλό και καθαρό βίντεο. Χωρίς αυτά τα συνεχόμενα focus.Εστιάζει γρήγορα και ομοιόμορφα χωρίς το "λοξυγγα" του κενζο
Αυτό το άρθρο δείχνει ποιος είναι ο sensor "Liteon LTR55X ALSPRX" που είναι υπεύθυνος για την κακη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι πολυ ενδιαφέρον και προσπαθουν να βρουν λύση εκει στο xda. Για να δούμε..
[Xposed] [Testers needed] Trying to solve Li⦠| Xiaomi Redmi Note 3
Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι το εξής.. Πριν από λίγο διάβασα ένα άρθρο στο νετ και ο συγκεκριμένος sensor είναι του 2014!! Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα.. Σας παραθέτω το λινκ HighScreen Boost IIse Specification -
Τα συμπεράσματα που βγάζω μετά από τα παραπάνω είναι συνδυασμός κάμερας Samsung που φοράει το redmi με τον συγκεκριμένο sensor light απλά δεν παντρεύονται ! Και από εκεί ξεκινάνε όλα.. Και γιατρεια δεν πρόκειται να ύπαρξει
-
@manousakas
Κατέβασε τον es explorer δώστου δικαιώματα ρουτ και στις ρυθμίσεις του τικαρισε το εμφάνιση κρυφών αρχείων.You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
@manousakas
Κατέβασε τον es explorer δώστου δικαιώματα ρουτ και στις ρυθμίσεις του τικαρισε το εμφάνιση κρυφών αρχείων.
Επισης καθε φορα που ανοιγω το κιν. μου βγαζει ενα μην. να κανω εξαγωγη την sd καρτα.... Η αποστολη φωτο μεσω viber έφτιαξε αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να βαλω μια φωτο σαν φωτο επαφής..... -
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα