Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Achilleas1956 έγραψε:

Ο/H manousakas έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

@manousakas
      Κατέβασε τον es explorer δώστου δικαιώματα ρουτ και στις ρυθμίσεις του τικαρισε το εμφάνιση κρυφών αρχείων.
      Πως δινουμε δικαιωματα ρουτ????κατεβασα τον es explorer αλλα δεν μπορω να κανω τιπ.Επισης καθε φορα που ανοιγω το κιν. μου βγαζει ενα μην. να κανω εξαγωγη την sd καρτα.... Η αποστολη φωτο μεσω viber έφτιαξε αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να βαλω μια φωτο σαν φωτο επαφής.....

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με την global dev 6.9.29.
      Το μήνυμα το βγάζει απο τοτε που έγινε αναβάθμιση σε ΜΜ (έβαλα την κάρτα σε τρία διαφορετικά κινητά RN3Pro και δεν το έκανε μονο σε αυτό που είχε τα προηγούμενα Android).
      Το θέμα της φωτογραφίας το έχω κι εγώ και το έλυσα προσωρινά διαλεγοντας φωτογραφίες απο τα άλμπουμ αλλά μόνο όσες δεν τράβηξες με την κάμερα. Αν δηλαδή μια φωτογραφία της κάμερας την καταβασεις και σαν screenshot τότε την παίρνει.
      Ελπιζω να βοήθησα.

Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Σε ευχαριστώ.... Υπαρχει τροπος να βαλεις φωτο στις επαφες αλλα μονο με την '' ''αντιθετη'' διαδικασια.... Πας στην φωτο επιλεγεις 'ορισμος ως φωτο επαφής' 'και μπαινει κανονικα... Αν ομως πας απο την επαφη και πατησεις εκει που ειναι η φωτο σου ανοιγει το αλμπουμ και μετα κολλαει.... Καποιος τροπος υπαρχει με root explorer απ.'οτι μου λενε πιο πανω τα παιδια....
      ενα μεγαλο μπραβο σε ολους... για ολη αυτην την δουλεια που γινεται εδω μεσα.... :)
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@geoanto555
      Εάν πάω μέσα απο τον File manager του TWRP και σβήσω τον φάκελο supersu λες να διορθωθεί;

edit 1
      Μπα...το έκανα αλλά δεν γίνεται τίποτα...επιμένει...

Δύο πράγματα συμβαίνουν μετά το wipe των 2 cache. Εμφανίστηκε το SuperSu installer και το Authenticator. Το 1ο δεν μπορώ να το σβήσω. Το 2ο το σβήνω και όταν κάνει επανεκκίνηση η συσκευή αυτό επανέρχεται. :(

edit 2
      Για κάποιον λόγο το SuperSU έχει περάσει σαν εφαρμογή συστήματος και δεν παίρνει απεγκατάσταση. :cursing:
      To Authenticator φαίνεται να πήρε πόδι. Μπήκα μέσα από τον File Manager του TWRP στην περιοχή data/app και έσβησα την εφαρμογή...delete στα ίσα χωρίς σάλιο. Δεν το ξαναείδα στην επανεκκίνηση. :evil:

Το SuperSu installer ακόμα το παλεύω...αυτό τί ονομασία μπορεί να έχει μέσα στον φάκελο data/app? Ή επειδή είναι εφαρμογή συστήματος (έτσι δείχνει τουλάχιστον) βρίσκεται αλλού;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Μπες και στο system app/ priv app
      Και ασαλιοτο και τον π@@@@η τον su :lol:

Αλλιός περνά τη ΡΟΜ απο πάνω
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Μπες και στο system app/ priv app
      Και ασαλιοτο και τον π@@@@η τον su :lol:

Αλλιός περνά τη ΡΟΜ απο πάνω
      Δεν βρίσκω τέτοιο φάκελο G@mΩτι μου! Υπόψη δεν είμαι root ε...

Απο πάνω rom δεν παίζει...αρκετά προβλήματα μου έβγαλαν τα δυο wipe.

edit
      ΟΠΑ! Το βρήκα! /data/app-private..
      Είναι άδειο.
    • Ανέβασε ένα screenshot απο το installer δεν το καταλαβαίνω ?(
    • Πρώτη φορά το βλέπω :wacko: Το έχει σαν εφαρμογή; Σε ποιά ΡΟΜ;
    • Διαφήμιση
    • Απο το twrp δεν μπαίνει στο system app/app-priv;
    • Ελληνική GTV Stable 8.0.1. Εμφανίστηκε μετά απο Wipe cache και Dalvik! 8|

...μισό να ξαναψαχτώ για app-priv

edit.
      Στο system ο μόνος φάκελος που μου εμφανίζεται είναι ένας "bin"
      Στο data έχω app (απο όπου έσβησα το Authenticator) και app-private αλλά είναι άδειος.
      Εντωμεταξύ...τον φάκελο supersu τον έχω σβήσει 10 φορές και αυτός ο πστς ξαναεμφανίζεται! :cursing:
    • Άμα δεν είσαι ρουτ και θέλεις να μείνεις έτσι βάλτο σε ενα φάκελο και ξέχασε το ;)
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Άμα δεν είσαι ρουτ και θέλεις να μείνεις έτσι βάλτο σε ενα φάκελο και ξέχασε το ;)
      Για να εμφανιστούν τα αρχεία στο system πρέπει να είσαι root δηλαδή;
      Οκ.
      Αλλά σήμερα ΕΔΩ έμαθα οτι με το TWRP έχουμε πρόσβαση και σε root αρχεία. :huh:
    • Διαφήμιση
    • Μέσα απο το miui ναι.Απο το twrp δεν τα εμφανίζει; Τον aroma δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμη :)