Σε ευχαριστώ.... Υπαρχει τροπος να βαλεις φωτο στις επαφες αλλα μονο με την '' ''αντιθετη'' διαδικασια.... Πας στην φωτο επιλεγεις 'ορισμος ως φωτο επαφής' 'και μπαινει κανονικα... Αν ομως πας απο την επαφη και πατησεις εκει που ειναι η φωτο σου ανοιγει το αλμπουμ και μετα κολλαει.... Καποιος τροπος υπαρχει με root explorer απ.'οτι μου λενε πιο πανω τα παιδια....Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Ο/H manousakas έγραψε:
Πως δινουμε δικαιωματα ρουτ????κατεβασα τον es explorer αλλα δεν μπορω να κανω τιπ.Επισης καθε φορα που ανοιγω το κιν. μου βγαζει ενα μην. να κανω εξαγωγη την sd καρτα.... Η αποστολη φωτο μεσω viber έφτιαξε αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να βαλω μια φωτο σαν φωτο επαφής.....Ο/H Thracia έγραψε:
@manousakas
Κατέβασε τον es explorer δώστου δικαιώματα ρουτ και στις ρυθμίσεις του τικαρισε το εμφάνιση κρυφών αρχείων.
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με την global dev 6.9.29.
Το μήνυμα το βγάζει απο τοτε που έγινε αναβάθμιση σε ΜΜ (έβαλα την κάρτα σε τρία διαφορετικά κινητά RN3Pro και δεν το έκανε μονο σε αυτό που είχε τα προηγούμενα Android).
Το θέμα της φωτογραφίας το έχω κι εγώ και το έλυσα προσωρινά διαλεγοντας φωτογραφίες απο τα άλμπουμ αλλά μόνο όσες δεν τράβηξες με την κάμερα. Αν δηλαδή μια φωτογραφία της κάμερας την καταβασεις και σαν screenshot τότε την παίρνει.
Ελπιζω να βοήθησα.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ενα μεγαλο μπραβο σε ολους... για ολη αυτην την δουλεια που γινεται εδω μεσα....