Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ενας εύκολος τρόπος είναι να ανοίξει το zip να σβησεις το su και μετά να το ξανακανεις install
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@pavlidisc μέσα στο /system/app κοίταξες?
      Μέσα απο TWRP βλέπω φάκελο system αλλά μέσα του υπάρχει μόνο ένα "bin" (φάκελος). Τίποτε άλλο.

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ενας εύκολος τρόπος είναι να ανοίξει το zip να σβησεις το su και μετά να το ξανακανεις install
      Μα δεν το είχα κάνει ποτέ εγκατάσταση! Δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με root. Που να το βρώ το zip; Και γιατί να το κάνω εγκατάσταση; Αφού δεν το είχα κάνει ποτέ! Πώς εμφανίστηκε;
      edit
      Α! Εννοείς το zip της rom! Δεν θέλω να μπλέξω...εδώ ένα wipe cache πήγα να κάνω και δημιουργήθηκαν "προβλήματα" :(
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Για τη ρομ μιλάω. Αυτό το ζιπ. Το su είναι μέσα στη Ρομ. Τωρα πως μπήκε τώρα ενω πριν οχι δεν ξέρω. Απλά σου λέω πως το φεύγουμε εύκολα
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Για τη ρομ μιλάω. Αυτό το ζιπ. Το su είναι μέσα στη Ρομ. Τωρα πως μπήκε τώρα ενω πριν οχι δεν ξέρω. Απλά σου λέω πως το φεύγουμε εύκολα
      Ναι...ναι...μετά κατάλαβα τί εννοούσες (έιχα κάνει edit το πιο πάνω ποστ).
      Την επόμενη φορά πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω το SU μέσα στην rom. Θα το βγάλω και μετά θα κάνω εγκατάσταση. Δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο θέμα με τα wipe. :(

Δεν πειράζει. Οσο ζώ μαθαίνω...
      Τώρα δεν κάνω τίποτα. Θα περιμένω την νέα Ελληνική 8άρα και θα την κάνω εκεί την "δουλειά". Λογικά τότε θα εξαφανιστεί το SuperSU installer.
    • Πάντως ρε παιδιά δεν είναι λίγο κουλό; Δεν έκανα καμία εγκατάσταση ή κάτι τέτοιο... Απλά wipe cache και Dalvik cache. Καθαρισμό δηλαδή των εφαρμογών που ηδη υπήρχαν. Πως γίνεται και εμφανίστηκαν τα SuperSU και Authenticator;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά πως σβήνω αυτό το authenticator που βγαίνει όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλ και πως μπορώ να είμαι root και να δουλεύει το supersu
    • μια ερώτηση παιδιά ο φορτιστής του note 3 pro ειναι 2 αμπέρ αν το φορτίζω με τον φορτιστή που έχω από ένα lg κινητό που είναι 850 μιλιαμπερ είναι καλύτερο για την μπαταριά? θα κρατάει περισσότερο και θα έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής? δεν με ενδιαφέρει αν θα αργεί έτσι και αλλιώς την νύχτα το βάζω να φορτίζει .
    • Χρησιμοποιώ για file manager το Solid Explorer δε με αφήνει όμως να σβήσω αρχεία από την SD κάρτα, ξέρει κανείς μήπως πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H sioannis έγραψε:

μια ερώτηση παιδιά ο φορτιστής του note 3 pro ειναι 2 αμπέρ αν το φορτίζω με τον φορτιστή που έχω από ένα lg κινητό που είναι 850 μιλιαμπερ είναι καλύτερο για την μπαταριά? θα κρατάει περισσότερο και θα έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής? δεν με ενδιαφέρει αν θα αργεί έτσι και αλλιώς την νύχτα το βάζω να φορτίζει .
      Κάποιος είπε ότι ισχύει αλλά δεν είναι σίγουρος. Αμφιβάλλω να έχει μεγάλη διαφορά και να ισχύει. Είπε πως θα το μελετούσε και θα μας έλεγε άρα υπομονή.

Ο/H kostatos έγραψε:

Παιδιά πως σβήνω αυτό το authenticator που βγαίνει όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλ και πως μπορώ να είμαι root και να δουλεύει το supersu
      Για το SU πας recovery και το τρέχεις σαν install. Θα το βρεις σαν επιλογή εκεί που βρίσκεις και το zip της rom. Το authenticator που λες δεν ξέρω γιατί σε ενοχλεί. Αν το αφήσεις πατημένο με το δάχτυλο σου για 1-2 δεύτερα εμφανίζεται ο κάδος και το ρίχνεις μέσα.

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Πάντως ρε παιδιά δεν είναι λίγο κουλό; Δεν έκανα καμία εγκατάσταση ή κάτι τέτοιο... Απλά wipe cache και Dalvik cache. Καθαρισμό δηλαδή των εφαρμογών που ηδη υπήρχαν. Πως γίνεται και εμφανίστηκαν τα SuperSU και Authenticator;
      Νομίζω πως απλά δεν έγινε με την πρώτη η εγκατάσταση σωστά. Το είχα δηλώσει πως η τελευταία ρομ δεν έκανε wipes σωστά και όταν τα έκανες εσύ, πρέπει να ξεκόλλησε και να σου τα πέρασε όπως θα έπρεπε και την πρώτη φορά. Ξανακτίστηκε η μνήμη Cache και μαζί της μπήκαν όσα έπρεπε να είχαν μπει εξαρχής. Αυτό είναι το τι πιστεύω πως πρέπει να έγινε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sioannis έγραψε:

μια ερώτηση παιδιά ο φορτιστής του note 3 pro ειναι 2 αμπέρ αν το φορτίζω με τον φορτιστή που έχω από ένα lg κινητό που είναι 850 μιλιαμπερ είναι καλύτερο για την μπαταριά? θα κρατάει περισσότερο και θα έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής? δεν με ενδιαφέρει αν θα αργεί έτσι και αλλιώς την νύχτα το βάζω να φορτίζει .
      Θεωρητικά η φόρτιση που γίνεται σιγά είναι και καλύτερη. Βασικά...και μόνο που φορτίζει κρύα η συσκευή είναι ένα μεγάλο ατού. Θεωρητικά πάλι, θα έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής η μπαταρίας.
      Το αν θα κρατάει περισσότερο δεν ξέρω. Η λογική μου λέει πως όχι.
      Προσωπικά, φορτίζω με έναν φορτιστή 1Α. Όταν βιάζομαι και θέλω άμεση ταχεία φόρτιση, μόνο τότε, χρησιμοποιώ τον 2Α.

Ο/H kostatos έγραψε:

Παιδιά πως σβήνω αυτό το authenticator που βγαίνει όταν κάνω επανεκκίνηση...
      Το έκανα απεγκατάσταση. Στην συνέχεια μπήκα σε TWRP και έσβησα την εφαρμογή από τον φάκελο data/app. Δεν την ξαναείδα.

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Νομίζω πως απλά δεν έγινε με την πρώτη η εγκατάσταση σωστά. Το είχα δηλώσει πως η τελευταία ρομ δεν έκανε wipes σωστά και όταν τα έκανες εσύ, πρέπει να ξεκόλλησε και να σου τα πέρασε όπως θα έπρεπε και την πρώτη φορά. Ξανακτίστηκε η μνήμη Cache και μαζί της μπήκαν όσα έπρεπε να είχαν μπει εξαρχής. Αυτό είναι το τι πιστεύω πως πρέπει να έγινε.
      Δεν είχα αντιληφθεί αυτό που λές...ότι τα wipes δεν γίνονται σωστά. Αλλιώς δεν θα τα έκαμνα.
      Την εγκατάσταση την είχα κάνει καθαρή. Στο τέλος όταν με ρώτησε εάν θέλω SuperSU του είπα οχι και δεν το έβαλε. Όπως σε όλες τις υπόλοιπες rom που έχω βάλει δηλαδή. Αλλά εάν λές οτι στην συγκεκριμένη υπήρχε "θέμα" πάω πάσο.