Η Υπηρεσία Shell στο Android μήπως ξέρει κανείς τι είναι και μου κατεβάζει την μπαταρία πολύ γρήγορα? Δοκίμασα και επανεκκίνηση και πάλι στο 44% είναι.
Το έπαθα και εγώ παλιά Post 281
Βασικά κάτι δεν έκατσε καλά και σου τρώει την Ρομ και μαζί την μπαταρία μέσω κάποιου προγράμματος
Λύσεις?
Εγώ απλά έκανα restore ένα back up και όλα οκ
Προτεινόμενη λύση?
Είναι το factory reset και ξανά την Ρομ από πάνω
Άλλη λύση?
Υπομονή μέχρι την επόμενη Ρομ. (Εγώ δεν έκανα... δεν μπορούσα, μου την ρουφούσε τη μπαταρία. Επίσης παίζει και να μην φτιαχτεί έτσι).
Διάλεξε μια μέθοδο και προχώρα
Υπάρχουν κι άλλες λύσεις όπως το safe mode αλλά.... θα σου πάρει ώρες και μπορεί στο τέλος να μη σβήνεται αυτό που σου το κάνει
Τελικά δεν το γλύτωσα το Factory reset
Δεν έβαλα ξανά την Rom από πάνω γιατί εξαφανίστηκε.
Θα δείξει.....
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........
Ξέρετε τι κενά είναι αυτά στην μπαταρία? Από την τελευταία φόρτιση κοντεύει 48 ωρο ενώ εδώ δείχνει 10 ώρες λιγότερο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά πάσα πιθανότητα είναι η λειτουργία "Αυτόματη εξοικονόμηση χρόνου" (βρίσκεται στο εικονίδιο "Κέντρο ασφαλείας" κάτω από το μενού "μπαταρία"). Σε αυτή τη λειτουργία τι κινητό το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μπαίνει σε flight mode. Το έχω και εγώ (και αναγνωρίζω το γράφημα) και το βρίσκω πολύ λειτουργικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και έχω περάσει την ελληνική stable 7.1.18 με τον οδηγό του forum.
όλα δούλευαν άψογα, μέχρι που σήμερα το απόγευμα και ενώ μίλαγα στο τηλέφωνο, ή συσκευή έκανε reboot.
από εκείνη τη στιγμή η συσκευή δεν μπορεί να εκκινησει με τίποτα (μετά από πολύ ώρα ξεκινάει, μένει για λίγη ώρα στην αρχική οθόνη κλειδώματος και μετά ξανά κάνει reset.
ξαναπέρασα από το twrp την rom, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.