Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • η μπαταρία είναι στο 30% κα συνδεδεμένο στο pc οπότε φορτίζει.
      πέρασα ξανά τη rom με advanced wipe -> επιλεγμένα όλα εκτός από sd (που περιέχει το zip της ελληνικής rom).
      πάλι ξεκίνησε και μετά από κάμποση ώρα με έβγαλε εκεί που επιλέγω γλώσσα. δεν μπορούσα να πατήσω τίποτα και μετά από λίγο έκανε restart
    • Θα αφήσεις τουλάχιστον 2 ώρες την συσκευή σου να φορτίσει πλήρως, γιατί μετά από πέρασμα (Flash) μίας ROM, τα στατιστικά και οι ενδείξεις της μπαταρίας είναι εσφαλμένες.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα ξεκινάς ένα Flash μίας ROM αν δεν έχεις τουλάχιστον 60% Μπαταρία.
      Αν ξεμείνει από μπαταρία η συσκευή σου, υπάρχει ενδεχόμενο να την κάνεις μπιμπελό σε κανένα κομοδίνο για να την βλέπεις και να την θυμάσαι. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • RE: RE: Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ο/H coolgreek έγραψε:

Ο/H komatoza έγραψε:

Ξέρετε τι κενά είναι αυτά στην μπαταρία? Από την τελευταία φόρτιση κοντεύει 48 ωρο ενώ εδώ δείχνει 10 ώρες λιγότερο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατά πάσα πιθανότητα είναι η λειτουργία "Αυτόματη εξοικονόμηση χρόνου" (βρίσκεται στο εικονίδιο "Κέντρο ασφαλείας" κάτω από το μενού "μπαταρία"). Σε αυτή τη λειτουργία τι κινητό το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μπαίνει σε flight mode. Το έχω και εγώ (και αναγνωρίζω το γράφημα) και το βρίσκω πολύ λειτουργικό.

Είναι όλα απενεργοποιημενα

• Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Παρατηρώ από σήμερα το πρωί ένα battery leak αλλά δεν έχω εντοπίσει τι το προκαλεί.

Ενώ την πρώτη μέρα που το πήρα μου έβγαλε με άνεση δύο μέρες το κινητό με βαριά χρήση σήμερα το κινητό από τις 6 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ είχε πάει στο 20% με περίπου 4 ώρες οθόνη.

Τώρα είμαι 55 λεπτά από πλήρη φόρτιση και έχει πέσει στο 92%.

Τι παίζει;

Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
      Nice to mitu!
    • Ο/H jerry007 έγραψε:

Παρατηρώ από σήμερα το πρωί ένα battery leak αλλά δεν έχω εντοπίσει τι το προκαλεί.
      Δες τον οδηγό του safe mode
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Αντιμετώπισα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με leak μπαταρίας στη Stable 1.7.18 ,συγκεκριμένα εμένα είχε μια υπηρεσία shell που ήταν συνέχεια πάνω από 40% και μου κατέβαζε την μπαταρία σφαίρα.
      Δεν μπόρεσα να βρώ τι το προκαλούσε παρόλο που έκανα wipe cache,dalvik και την πέρασα από πάνω ξανά.
      Αναγκάστηκα και έκανα factory reset όπου και λύθηκε και τώρα είπα να δοκιμάσω την Developer,όπου εώς τώρα φένεται καλή.
      Θα δείξει.....
      Είμαστε αρχή ακόμη πιστεύω τα πράγματα θα καλυτερέψουν από τα τζιμάνια εδώ.
      Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από μένα.
      Θα ήθελα μια βοήθεια στο πρόβλημα του Tethering που παρατηρείται στο κινητό μας.
      Όταν το κάνω hot spot ενώ βλέπουν το κινητό δεν μπορούν να συνδεθούν. Έκανα τις οδηγίες παρακάτω

Καταρχήν πρέπει να έχεις περάσει τους drivers του κινητού στον υπολογιστή σου για να το βλέπει.
      Ενεργοποιείς to usb debugging ( Settings -- About Phone --> Πατάς 7
      φορές στο "MIUI version" και θα δεις Enable Developer Options. Μετά πας
      Settings - Additional Settings - Developer Options --> USB debugging )
      Κατεβάζουμε το adb.zip, πχ από εδώ το αποσυμπιέζουμε και τα αρχεία που έχει μέσα τα βάζουμε χύμα στο C:
      Ανοίγουμε το Command Prompt (cmd.exe) και πηγαίνουμε στο C: ή εκεί που έχουμε τα αρχεία από το adb που είπαμε πριν.
      Πληκτρολογούμε: adb devices για να δούμε ότι βλέπει το κινητό μας και
      στην συνέχεια την εντολή : settings put global tether_dun_required 0
      όπως περιγράφεται εδώ και είσαι έτοιμος."

Αλλά όταν τις κάνω μου βγάζει το εξής μήνυμα

C:\Users\name>adb devices
      List of devices attached
      eb905766 offline

C:\Users\name>settings put global tether_dun_required 0
      'settings' is not recognized as an internal or external command,
      operable program or batch file.

Στην αρχή από ότι καταλαβαίνω βλέπει το τηλέφωνο αλλά το έχει offline. Πως μπορώ να λύσω αυτό το θέμα;
      Δοκίμασα κάτι λύσεις από google αλλά τίποτα. Παίζει να φταίει το adb που κατέβασα;
      Eυχαριστώ εκ των προτέρων μιας και όπως καταλάβατε δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα
    • Ο/H mutunas έγραψε:

καλησπέρα,

έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και έχω περάσει την ελληνική stable 7.1.18 με τον οδηγό του forum.
      όλα δούλευαν άψογα, μέχρι που σήμερα το απόγευμα και ενώ μίλαγα στο τηλέφωνο, ή συσκευή έκανε reboot.
      από εκείνη τη στιγμή η συσκευή δεν μπορεί να εκκινησει με τίποτα (μετά από πολύ ώρα ξεκινάει, μένει για λίγη ώρα στην αρχική οθόνη κλειδώματος και μετά ξανά κάνει reset.

ξαναπέρασα από το twrp την rom, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

καμιά ιδέα;

Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει, παρά την ολονυχτία φόρτιση της συσκευής...
      Ή μόνη διαφορά είναι πως κάποιες φορές προλαβαίνει να μπει για ελάχιστο χρόνο στο λειτουργικό.
      Τι μπορεί να συμβαίνει;
    • Ο/H jerry007 έγραψε:

Βλέπω ότι χρησιμοποιείς tapatalk...

Τον τελευταίο καιρό έβλεπα κι εγώ battery drain ακόμα και στο nexus 4. Υποψιάστηκα το tapatalk και το απεγκατέστησα και σταμάτησε το battery drain. Δεν εμφάνιζε κατι περίεργο στα στατιστικά στις καταναλώσεις μπαταρίας όπως και σε σένα...για κάνε μια δοκιμή και βγάλτο για λίγο..

υ.γ. facebook και viber βέβαια τραβάνε και αυτά βλέπω στην δεύτερη εικόνα που έβαλες. Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον chrome αντί για το app στο facebook? Θα δεις και από εκεί διαφορά στην αυτονομία. Η εφαρμογή του facebook είναι ενεργοβόρα.
    • Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση βρε παιδιά, έχω πάρει τό κινητό από European vickmall, το κινητό παντού γράφει td-lte και δεν πιάνει 4G.
      Είχε η έχει κάποιος άλλος ίδιο θέμα με μένα ;
      Και πως το αντιμετωπίσουμε;
      Ή ρομ που έχω είναι αυτή που είχε το κινητό, έχω στείλει αίτημα για ξεκλειδωμα συσκευής.
    • Διαφήμιση
    • Σε ποια γεωγραφική περιοχή μένεις ?
      Έχεις ενεργοποίηση την δυνατότητα 4G από τον πάροχό σου ?
      Ούτε 3G πιάνει ?