Κάνει διακρίσεις ο μπαγάσας ο Κινέζος... Τι να πω? Εγώ έτσι το κάνω και δεν έχω θέμα...
Για κάνε το κόπο και απεγκατέστησε την εφαρμογή απο το PC σου και μετά ξανακάνε εγκατάσταση να δούμε, μπας και καταλάβει ο κινέζος ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος...
Οι dev παίρνουν γενικά updates κάθε εβδομάδα. Επίσης λένε ότι για να ξεκκειδωσεις bootloader έχεις καλύτερες πιθανότητες με dev ROM . την έχω περάσει εγώ με απλό update μέσα από το κινητό και χωρίς να έχω ξεκλειδωτο BL. Από το πρωί και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα . επίσης δεν είναι rooted.
Καλησπερα. Αυτο ειναι το πρωτο μου post στο φορουμ. Ειμαι νεος κατοχος του εν λογω φοβερου κινητου και με πολυ προσοχη και ενδιαφερον διαβασα ενα προς ενα ολα τα παραπανω posts. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα root κλπ η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο μπερδευτηκα παρα διαφωτιστηκα. Η συσκευη μου εχει την MIUI Global 7.1 stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) και εχει ελληνικα. Ηθελα να ρωτησω λοιπον τα εξης: τι πρεπει να κανω για να λυσω το προβλημα με την sim, αν και μου το εμφανιζει μονο στο reboot. Τι πρεπει να κανω για να εχω 160 χαρακτηρες στο sms? ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη rom με ελληνικα για να περασω και αν ειναι ευκολο να με καθοδηγηστε σαν να ημουν 10 χρονων.
Μολις δοκιμασα το ξεκλειδωμα του bootloader με τον καινουργιο τροπο και ολα δουλεψαν τελεια.
Να καταλαβετε οτι σαν fastboot περασα την τελευταια "σταθερη" αγγλοκινεζικη 7.2.1 και παρολαυτα το ξεκλειδωμα εγινε με την μια.
Υστερα περασα την ελληνικη 7.2.1 μεσω twrp.
Προς θεου δεν θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου παιδια....απλως ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.
Φίλε μου έχεις μουλτι ρομ που βάζουν τα κινέζικα καταστήματα και η οποία είναι unofficial.Εάν ψαξεις στην αρχή με τα θέματα θα δεις ένα που λέει πως πάμε από multy language σε official.Ψάξε λίγο και θα τα ξαναπουμε μόλις μπεις λίγο στο κλίμα
Φίλε μου έχεις μουλτι ρομ που βάζουν τα κινέζικα καταστήματα και η οποία είναι unofficial.Εάν ψαξεις στην αρχή με τα θέματα θα δεις ένα που λέει πως πάμε από multy language σε official.Ψάξε λίγο και θα τα ξαναπουμε μόλις μπεις λίγο στο κλίμα
Αν απαντησες σε εμενα πρωτα απο ολα σε ευχαριστω. Θα ηθελα ομως να εχω ελληνικα στο κινητο.Οποτε ποια να περασω;;
Αν και νωρίς ακόμα, θα πω την εμπειρία μου με την ελληνική 7.2.1.0. Το κινητό μου δίνει την αίσθηση ότι ΠΕΤΑΕΙ! Είχα τη μουλτι από το vickmall και είχε ένα δύο θεματακια τα οποία δεν ήταν ικανά να με κάνουν να μπω στη διαδικασία φλασαρισματος αλλά επειδή κάποια στιγμή θα το έκανα, το πραγματοποιησα χτες το βράδυ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk