Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Οποτε σε γενικες γραμμες αντεχει. Του εριξε μερικες σφαλιαρες (ελαφριες στο πανω μερος) του εκανα και ενα restart και εστρωσε ευτυχως... μερικες φορες ο caveman τροπος λειτουργει.. :P

To παλιο μου lenovo (full πλαστικο και πιο λεπτεπιλεπτο) ειχε φαει ΤΙΣ τουμπες με την ιδια θηκη και δεν ειχε παθει τιποτα για αυτο απορησα....
    • ...την πρώτη εβδομάδα, συνήθιζα να το συνδέω στον ντέσκτοπ υπολογιστήρα μερικές ωρίτσες, όσο ήμουν στο σπίτι και αυτό φόρτιζε αργά αλλά σταθερά χωρίς να ζεσταίνεται...
      ...δεν τολμάω να το κάνω πιά, καθώς αν το συνδέσω, μέσα σε δέκα λεπτά έχει ξεφορτίσει τουλάχιστον κατά 2%-3% και έχει υπερθερμανθεί...
      ...δουλεύει η cpu στο φούλ...
      ...δοκίμασα με developer options, usb debagging, και όλες τις ρυθμίσεις που αφορούν τη usb συνδεσιμότητα, πότε ανοιχτές, πότε κλειστές, αλλά τίποτα...
      ...πλέον το τηλέφωνο αντί να φορτίζει , ξεφορτίζεται και καίει ότι και να κάνω...
      ...τι αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά...
      ...καμία εξήγηση ή λύση ;;
    • @jazzu4ia

Αλλη θυρα / pc και καλωδιο συνδεση δοκιμασες απλα για να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο? ειχε ιδαι συμπεριφορα?
    • Διαφήμιση
    • @jazzu4ia μια από τα ίδια...... Δεν ξέρω τι σκ@τα φταίει....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

@jazzu4ia μια από τα ίδια...... Δεν ξέρω τι σκ@τα φταίει....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Ακριβώς τα ίδια με την περίπτωση που έχω αναφερθεί ξανά στη φώτο που είχα ανεβάσει ο 'γκρεμος' είναι όσο το κινητό είναι συνδεδεμένο στο pc.......
    • Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητό αλλά έχω χάσει λίγο επαφή με το φόρουμ τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω μήπως έχει βγάλει τίποτα αρνητικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι η xiaomi θα κλείδωνε την δυνατότητα να περνάμε τις δικές σας ROM. Ισχύει κάτι τέτοιο ή να το χτυπήσω το κινητάκι;
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητό αλλά έχω χάσει λίγο επαφή με το φόρουμ τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω μήπως έχει βγάλει τίποτα αρνητικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι η xiaomi θα κλείδωνε την δυνατότητα να περνάμε τις δικές σας ROM. Ισχύει κάτι τέτοιο ή να το χτυπήσω το κινητάκι;

Περα απο διαφορα θεματακια software / rom που εχει βγαλει που εξαλειφονται με τον καιρο με διαφορα updates ειναι πολυ τιμιο κινητο για τα λεφτα του (οτι πιο κοντινο σε high end κινητο με mid-range τιμη πιστευω).

Ολα τα νεα κινητα της Xiaomi (και μαλλον και αλλον κατασκευαστων πλεον), ερχονται με κλειδωμενο bootloader οποτε δεν σου επιτρεπει να κανεις root και να περασεις custom rom, αλλα μπορεις να κανεις αιτηση στην Xiaomi (οπως οι περισσοτεροι εδω) και να λαβεις μετα απο καποιες μερες αδεια για ξεκλειδωμα μεσω της εφαρμογης της, οποτε μετα περνας και κανεις οτι θελεις. (πχ τα εχω κανει ολα αυτα και εχω την ελληνικη ROM περασμενη).

Οποτε ναι μπορεις να το παρεις αφοβα και πλεον το δινουν σε ΠΟΛΥ καλες τιμες. Απλα κοιτα οταν θα το παρεις να εχει official rom (ειτε chinese ή global).
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Ο/H t54g05 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητό αλλά έχω χάσει λίγο επαφή με το φόρουμ τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω μήπως έχει βγάλει τίποτα αρνητικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι η xiaomi θα κλείδωνε την δυνατότητα να περνάμε τις δικές σας ROM. Ισχύει κάτι τέτοιο ή να το χτυπήσω το κινητάκι;
      Περα απο διαφορα θεματακια software / rom που εχει βγαλει που εξαλειφονται με τον καιρο με διαφορα updates ειναι πολυ τιμιο κινητο για τα λεφτα του (οτι πιο κοντινο σε high end κινητο με mid-range τιμη πιστευω).

Ολα τα νεα κινητα της Xiaomi (και μαλλον και αλλον κατασκευαστων πλεον), ερχονται με κλειδωμενο bootloader οποτε δεν σου επιτρεπει να κανεις root και να περασεις custom rom, αλλα μπορεις να κανεις αιτηση στην Xiaomi (οπως οι περισσοτεροι εδω) και να λαβεις μετα απο καποιες μερες αδεια για ξεκλειδωμα μεσω της εφαρμογης της, οποτε μετα περνας και κανεις οτι θελεις. (πχ τα εχω κανει ολα αυτα και εχω την ελληνικη ROM περασμενη).

Οποτε ναι μπορεις να το παρεις αφοβα και πλεον το δινουν σε ΠΟΛΥ καλες τιμες. Απλα κοιτα οταν θα το παρεις να εχει official rom (ειτε chinese ή global).
      Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Η διαδικασία της αίτησης στην xiaomi είναι κάτι δύσκολο ή χρονοβόρο;

Επίσης για να μην κάνω κανένα λάθος το κινητό είναι αυτό εδώ έτσι; to2c.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Η διαδικασία της αίτησης στην xiaomi είναι κάτι δύσκολο ή χρονοβόρο;

Επίσης για να μην κάνω κανένα λάθος το κινητό είναι αυτό εδώ έτσι; to2c.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html
      Η διαδικασία είναι παιχνιδάκι.. Τώρα το χρονοβόρο εξαρτάται από αυτούς.. Είναι ζάρι

Για το κινητό που ρωτάς. Αυτό είναι το κινητό ΑΛΛΑ με 2 Gb Ram και 16 σκληρό. Βγαίνει και σε 3 Ραμ και 32 σκληρό (φυσικά πιο πάνω τιμή... κάπου 205 ευρώ)
    • Καλησπερα και καλο Σ/Κ παιδια!

Εχω ενα τουβλο αυτη τη στιγμη και θα ηθελα λιγο βοηθεια.

1) Το παρελαβα με official Chinese/English Stable.
      2) Του φλασαρα την Global Stable (V7.1.7.0) με αυτον το οδηγο, με κλειδομενο το bootloader.
      3) Εξαιτιας της ανυπομονησιας μου ειπα να ξεκλειδω με τον unofficial τροπο τον bootloader μπας και περασω την Ελληνικη ROM.
      4) Ξεκινησα λοιπον αυτην την διαδικασια χρησιμοποιοντας την Global Stable (V7.1.7.0) την οποια ειχα ηδη κατεβασμενη στο PC και οχι την 7.1.8.0 που προτεινεται στο αρθρο για να μην περιμενω.

Μολις ολοκληρωθηκε το φλασαρισμα, το κινητο μου κολησε για παντα σε edl. Οποτε του συνδεω usb απλα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι και τιποτα αλλο. Τα κουμπια και ολοι οι συνδιασμοι τους ειναι νεκρα.

Τελος δοκιμασα κανα δυο φορες αυτην την διαδικα ξεbrickαρισματος με την εκδοση 7.1.7.0 που ειχα ηδη καθως δεν ειχα προσβαση σε wifi χωρις αποτελεσμα.

Σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω την παραπανω διαδικασια ξεbrickαρισματος και οταν αναγνωριστει το κινητο στο MiFlash να κανω κανονικα την ανεπισημη διαδικασια ξεκλειδωματως με την 7.1.8.0 οπως προτεινεται καθως απ οτι διαβασα απαξ και ξεκλειδωσεις ανεπισημα μετα δεν μπορεις απλα να βαλεις μια official ROM.

Τι λετε να κανω?
    • Επειδή σήμερα είναι Παρασκευή και τα "μεγάλα κεφάλια" του φόρουμ ασχολούνται με το μαγείρεμα των πεινασμένων συμφορουμίτων, αν δεν σου απαντήσουν κάνε αύριο ένα δικό σου τόπικ και γράψε ακριβώς ότι έγραψες εδώ.

Μην πανικοβάλλεσαι... Ζωντάνεψαν κινητά που δεν ανάβαν τα λαμπάκια, άρα έχε πίστη.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα Άγγελε,

κατά την άποψή μου μην ξανα-επιχειρήσεις την διαδικασία ξεκλειδώματος την unofficial. Ρίξε ένα διάβασμα εδώ και δες μπας και μπορέσεις να ζωντανέψεις το κινητό με τους οδηγούς που δίνω!

Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon)