Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Angelo. έγραψε:

Καλησπερα και καλο Σ/Κ παιδια!

Εχω ενα τουβλο αυτη τη στιγμη και θα ηθελα λιγο βοηθεια...
      Σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω την παραπανω διαδικασια ξεbrickαρισματος και οταν αναγνωριστει το κινητο στο MiFlash.....

Τι λετε να κανω?
      ...συμφωνώ με τον λάλλα...
      ...όχι άλλες μαμακίες...
      ...αφού έχεις edl , κάνε το να φανεί στο mi flash tool, και φλασσάρισε την stable global που είναι καταπληκτική, με τα αγγλικά της, με gapps, κλπ...
      ...εναλλακτικά δούλεψε με το mi pc suite...
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Η διαδικασία της αίτησης στην xiaomi είναι κάτι δύσκολο ή χρονοβόρο;
      Επίσης για να μην κάνω κανένα λάθος το κινητό είναι αυτό εδώ έτσι; to2c.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html
      Ναι αυτο είναι αλλά δώσε κάτι παραπανω να πάρεις το 3gb/32gb γιατί δεν αξίζει για εμένα ή διάφορα για τι πιο φτηνό. Επίσης τσεκαρε και άλλα site όπως το minideal vickmall κτλ που έχουν κάποιες προσφορές και διαθέσιμο σε ευρωπαϊκές αποθήκες.

Για τι ξεκλειδωμα εξαρτάται .. Μπορεί να περιμένεις μέχρι και 15-20 μέρες αλλά καλύτερα γιατί διαφορετικά με άλλες μεθόδους κινδυνεύεις να το brick αρεις (βλέπε πιο πάνω post και θα καταλάβεις )
    • Ο/H Project_P έγραψε:

@jazzu4ia

Αλλη θυρα / pc και καλωδιο συνδεση δοκιμασες απλα για να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο? ειχε ιδαι συμπεριφορα?

Ο/H Souits έγραψε:

@jazzu4ia μια από τα ίδια...... Δεν ξέρω τι σκ@τα φταίει....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ο/H giasoy έγραψε:

Ο/H Souits έγραψε:

@jazzu4ia μια από τα ίδια...... Δεν ξέρω τι σκ@τα φταίει....

Ακριβώς τα ίδια με την περίπτωση που έχω αναφερθεί ξανά στη φώτο που είχα ανεβάσει ο 'γκρεμος' είναι όσο το κινητό είναι συνδεδεμένο στο pc.......
      ...γιά μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι θέλω να το συνδέω συνέχεια στον υπολογιστήρα, γιά να προσθαφαιρώ διάφορα αρχεία, σε κυρίως μνήμη αλλά και στην sd card, αλλά και στην δουλειά που δεν έχω wifi, το αξιοποιώ πλήρως με το ιντερνέτ μέσω pc suite...
      ...άρα θεωρώ πως αυτό είναι ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο λογισμικό...
      ...άρα γιά μένα τρώει Χ η ελληνική dev 6,3,31...
      ...έχω δοκιμάσει τα πάντα όλα στις ρόμ (κινεζικές, γκλομπάλ, ελληνικές ), σε όλες το έχω συνδέσει πολλές ώρες στο pc, αλλά νομίζω ότι την τρελλή υπερθέρμανση την κάνει στην ελληνική, και αφού εγκατέστησα πολλές εφαρμογές...
      ...στην αρχή δεν το έκανε...
      ...ελπίζω να βγεί γρήγορα η cyanogenmod 13-marshmallow γιατί έχω συφιλλιαστεί με αυτό το πρόβλημα...
      ...αν γνωρίζουν παρακαλώ οι devs της κοινότητας, να δώσουν μία λύση...
    • Διαφήμιση
    • Η cyanogen που αναφέρεις έχει βγει απλά έχει ακόμα κάποια bugs... Περιμένουμε κάποια stable να την βάλουμε.... Αγαπάμε cyanogen.

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H mirotis έγραψε:

Δύσκολα να δεχτούν ακύρωση από το honorbuy. Βέβαια μπορείς να προσπαθήσεις μέσω chat και να τους πεις πχ ότι το έκανε ο 10χρονος γιος σου και άλλα τέτοια αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσουν. Όσο για τον adaptor δεν έχω αγοράσει ποτέ από honorbuy οπότε δεν είναι είμαι και το πιο κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει. Αλλά έτσι και αλλιώς 50 λεπτά κάνει να αγοράσεις έναν από μαγαζί της γειτονιάς. Τα πολλά τα έχεις ήδη δώσει. Σε αυτό θα κολλήσεις? :)

Sent from my NX511J using Tapatalk
      @mirotis

Μάντεψε τελικά τι έγινε.
      Μου κάνανε refund όλο το ποσό επειδή τελείωσε το stock στο Eu Warehouse.
      Ποτέ ξανά απο honorbuy. Δεν απαντούσαν ούτε στα email ούτε στο Skype. Ευτυχώς μπήκα στο γκρούπ τους στο Facebook και μου απάντησε σε μήνυμα εκεί ένας υπάλληλος άμεσα, ο οποίος έκανε και το refund.
      Προς το παρόν περιμένω να μπουν τα λεφτά στην κάρτα, το refund έγινε αλλά απο πειραιώς μου είπαν θέλει 2-4 εργάσιμες για να δω τα λεφτά μέσα. Ισχύει; (Δεν έχω ξανακάνει ποτέ refund μεσω paypal, πάντα πλήρωνα με debit σε amazon κτλ)

Έκανα νέα αγορά από minideal με το απλό shipping, μιας και μου είπες πως δεν κάνει πάνω απο 3-4 εργάσιμες για να έρθει στα χέρια μου. Σωστά;
      Τους ζήτησα να μου αφήσουν την official rom μέσα για να μην έχω θέματα, μιας και απο ότι διάβασα στο forum, η Multilanguage version κάνει νερά! Καλά δεν έκανα;
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Οποτε σε γενικες γραμμες αντεχει
      Attention Ironie
      Μην ανχωνεσαι σε λιγο ερχονται τα ακουστικα :D
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

αλλά νομίζω ότι την τρελλή υπερθέρμανση την κάνει στην ελληνική, και αφού εγκατέστησα πολλές εφαρμογές...
      Ανεβασε ενα screenshot απο το GSam/Wakelock Detector να δούμε ποια εφαρμογή καταναλώνει μπαταρία/προκαλεί την υπερθερμανση..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Έκανα νέα αγορά από minideal με το απλό shipping, μιας και μου είπες πως δεν κάνει πάνω απο 3-4 εργάσιμες για να έρθει στα χέρια μου. Σωστά;
      Τους ζήτησα να μου αφήσουν την official rom μέσα για να μην έχω θέματα, μιας και απο ότι διάβασα στο forum, η Multilanguage version κάνει νερά! Καλά δεν έκανα;
      ναι θα σου έρθει από EU warehouse γρήγορα μην ανυσηχεις και στην τελική δεν το πληρωσες "χρυσάφι" το χρυσό. :p βέβαια να ξέρεις ότι θα σου έρθει με την multi γιατί και εγώ είχα ζητήσει να μου την αλλάξουν αλλά μου είπαν ότι το stock στην EU warehouse είναι μόνο με multi και δεν μπορούν να το αλλάξουν. Οπότε ξανά διάβασε καλά τον οδηγό που έχω φτιάξει να ξέρεις πως θα πορευτεις :D
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Ο/H mirotis έγραψε:

Δύσκολα να δεχτούν ακύρωση από το honorbuy. Βέβαια μπορείς να προσπαθήσεις μέσω chat και να τους πεις πχ ότι το έκανε ο 10χρονος γιος σου και άλλα τέτοια αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσουν. Όσο για τον adaptor δεν έχω αγοράσει ποτέ από honorbuy οπότε δεν είναι είμαι και το πιο κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει. Αλλά έτσι και αλλιώς 50 λεπτά κάνει να αγοράσεις έναν από μαγαζί της γειτονιάς. Τα πολλά τα έχεις ήδη δώσει. Σε αυτό θα κολλήσεις? :)

@mirotis
      Μάντεψε τελικά τι έγινε.
      Ποτέ ξανά απο honorbuy. Δεν απαντούσαν ούτε στα email ούτε στο Skype. Ευτυχώς μπήκα στο γκρούπ τους στο Facebook και μου απάντησε σε μήνυμα εκεί ένας υπάλληλος άμεσα, ο οποίος έκανε και το refund.
      Προς το παρόν περιμένω να μπουν τα λεφτά στην κάρτα, το refund έγινε αλλά απο πειραιώς μου είπαν θέλει 2-4 εργάσιμες για να δω τα λεφτά μέσα. Ισχύει; (Δεν έχω ξανακάνει ποτέ refund μεσω paypal, πάντα πλήρωνα με debit σε amazon κτλ)

Εσυ για ποτε το χρειαζεσαι? Γιατι λογικα θα φυγει Δευτερα οποτε λογικα Πεμπτη θα το εχεις. Παντως οποια rom και να εχεις με τοσους οδηγους και τοση βοηθεια εδω μεσα δεν θα εχεις κανενα προβλημα να το φερεις στο μετρα σου. Αντε με το καλο να σου ερθει και να το χαρει το ατομο στο οποιο θα το κανεις δωρο.
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Ο/H DrSaG έγραψε:

ναι θα σου έρθει από EU warehouse γρήγορα μην ανυσηχεις και στην τελική δεν το πληρωσες "χρυσάφι" το χρυσό. :P βέβαια να ξέρεις ότι θα σου έρθει με την multi γιατί και εγώ είχα ζητήσει να μου την αλλάξουν αλλά μου είπαν ότι το stock στην EU warehouse είναι μόνο με multi και δεν μπορούν να το αλλάξουν. Οπότε ξανά διάβασε καλά τον οδηγό που έχω φτιάξει να ξέρεις πως θα πορευτεις :D
      @Project_P Ωχ...Αρα με το που το πάρω θα πρέπει να το γυρίσω στην global stable! Τον έχω διαβάσει ήδη 2 φορές τον οδηγό σου και με λίγη βοήθεια σίγουρα θα βγάλω άκρη! Έκανες πολύ καλή δουλειά οφείλω να ομολογήσω. Συγχαρητήρια και σε ευχαριστώ για την βοήθεια ως τώρα! Το μόνο που δεν έχω πολυκαταλάβει είναι ότι απο official σε global πας πανεύκολα, αλλά από multilang σε global φτύνεις αίμα;

Ο/H mirotis έγραψε:

Ο/H DrSaG έγραψε:

Ο/H mirotis έγραψε:

@mirotisΜάντεψε τελικά τι έγινε.

Εσυ για ποτε το χρειαζεσαι? Γιατι λογικα θα φυγει Δευτερα οποτε λογικα Πεμπτη θα το εχεις. Παντως οποια rom και να εχεις με τοσους οδηγους και τοση βοηθεια εδω μεσα δεν θα εχεις κανενα προβλημα να το φερεις στο μετρα σου. Αντε με το καλο να σου ερθει και να το χαρει το ατομο στο οποιο θα το κανεις δωρο.
      @mirotis Μέχρι Πέμπτη πρέπει να το έχω στα χέρια μου για να το σετάρω κι όλας. Τώρα όσο για το δώρο, έτσι ξεκίνησε αλλά με βλέπω να το κρατάω εγώ και να παίρνω κανενα ζευγάρι κάλτσες χαχα :D
    • Ρε παιδια σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος μου με το brickαρισμενο RN3P το συνδεω στο pc και αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι, στο cmd παταω adb devices και τιποτα.
      Κανω το κολπο με το γεφυρωμα των επαφων απο πισω, στη διαχειριση συκευων το αναγνωριζει καλα, μπαινω μετα Miflash, το βλεπει κι εκει το κινητο.
      Ξαναπατω στο cmd εντολη adb devices, τιποτα!
      Κανω flash απο Miflash, τελειωνει επιτυχως λεει στα 210sec, ξαναδινω εντολη adb devices στο cmd παλι τιποτα.

Τι γινεται?
    • Διαφήμιση