Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • 1) Αν θες να βάλεις Ελληνική ρομ πάρτο με official αγγλοκινεζικη.
      2) Από το 0-100 2 ώρες και 40 λεπτά.
      Χτυπα το... αξίζει.... και με το παραπάνω.

• Από ότι κατάλαβα το στέλνουν με multi! Δε μπορώ μετά εγώ να το περάσω την ελληνική?

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

Από ότι κατάλαβα το στέλνουν με multi! Δε μπορώ μετά εγώ να το περάσω την ελληνική?

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ναι απο την ευρωπαικη αποθηκη μονο με multi. Πρεπει να το flash-αρετε σε καποια official (stable ή dev) και μετα οταν παρετε το οκ για το ξεκλειδωμα, να το ξεκλειδωσετε (πρεπει να φοραει dev) και μετα μπορεις να περασεις την ελληνικη.

Περισσοτερα εδω...
      RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)

@pavlidisc
      Βαλε το Mi Account και συγχρονισε το cloud οπως σου ειπε και ο @lallasgr και μην φοβασαι τιποτα.
      Μετα περνα και καποια official (μια Global Develeper κατα προτιμηση για να εισαι ετοιμος για unlock) και
      θα στα επαναφερει ολα μπαμ μπαμ (οπως και το ιδιο θα γινει οταν με καλο ξεκλειδωσεις bootloader και περασεις και την ελληνικη).
    • Διαφήμιση
    • @Project_P

Μην το λες. Τις πρώτες 2 μέρες όταν το πήρα το φόρτισα 2 φορές. Αλλά εντάξει το είχα πεθάνει

@pavlidisc
      Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Αν είναι να πέσει παντοφλα τότε περίμενε να τα κανεις όλα μαζί όταν σου έρθει το ΟΚ για ξεκλείδωμα. ☺

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Και επιτέλους έφτασε το Xiaomi Redmi Note 3 Pro3Gb/32Gb !!

Πρώτο ΣΟΚ η συσκευασία γράφει Note3 και όχι Note3 Pro , όπως και στις ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο-> Redmi Note3. Ευτυχώς από κάτω γράφει και τη CPU Hexa-core Max1.8Ghz (Δεν έχω ξαναγοράσει τηλέφωνο της Xiaomi οπότε υποθέτω ότι απλά χρησιμοποιούν την ίδια συσκευασία με το "απλό").

Και αφού "έστησα" το κινητό και έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί, ήθελα να δοκιμάσω τον αντάπτορα MHL που αγόρασα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω mirroring την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση. Η συνδεσμολογία είναι σωστή , δοκίμασα δύο διαφορετικούς αντάπτορες. Με τα ίδια ακριβώς καλώδια-αντάπτορα-τηλεόραση συνέδεσα ένα Sony κινητό που έκανε mirroring αμέσως. Μετά από λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο από ότι κατάλαβα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro δεν υποστηρίζει MHL . Αληθεύει αυτό ;; Υπάρχει λύση ; πχ με άλλη ROM ;; το κινητό ήρθε με MIUI Global7.1 / Stable 7.1.99.99(LHOCNCL)
      Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ υποστηρίζει OTG (λειτουργεί, το δοκίμασα) δεν υποστηρίζει MHL. Αν όντως δεν το υποστηρίζει είναι κρίμα....
    • @lukaic καλησπέρα. Όντως δεν υποστηρίζουν γενικά τα xiaomi MHL όπως είχα διαβάσει και γω μιας και έχουν ενσωματώσει υπηρεσία για mirroring μέσω του wifi..Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να έχεις smart TV και να υποστηρίζει το συγκριμένο τύπο mirroring. Η τηλεόραση που έχει βγάλει η Χιαομι το υποστηρίζει οπότε γιαυτούς είναι ότι καλύτερο. Σε μια συνέντευξη μάλιστα σε τεχνικούς της χιαομι που τους είχαν ρωτήσει για αυτό το θέμα απάντησαν πολύ απλά ότι θεωρούν ότι δεν είναι απαραίτητο πλέον το MHL μιας και υπάρχει το wifi mirroring!!

Οπότε κρίμα τα καλώδια που πήρες. :(

Από κει και πέρα η ρομ που έχεις δεν είναι official και θα σου πρότεινα το συντομότερο δυνατό να την αλλάξεις και να βάλεις μία official μέχρι να σου έρθει το οκ να ξεκλειδώσεις και μετά βουρ για Ελληνική.

Εδώ μπορείς να δεις ποιες είναι οι official εκδόσεις για το κινητό μας (τα νούμερα δηλαδή) και δύο ποστ πιο πάνω από το δικό σου μπορείς να βρεις τον οδηγό για να αλλάξεις ρομ :)

Ελπίζω να σε κάλυψα αλλά και αν όχι ρώτα και εδώ είμαστε! :)
    • Ο/H lukaic έγραψε:

Και επιτέλους έφτασε το Xiaomi Redmi Note 3 Pro3Gb/32Gb !!

Πρώτο ΣΟΚ η συσκευασία γράφει Note3 και όχι Note3 Pro , όπως και στις ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο-> Redmi Note3. Ευτυχώς από κάτω γράφει και τη CPU Hexa-core Max1.8Ghz (Δεν έχω ξαναγοράσει τηλέφωνο της Xiaomi οπότε υποθέτω ότι απλά χρησιμοποιούν την ίδια συσκευασία με το "απλό").

Kαλως τα δεχτηκες!
      Περι συσκευασιας και ονοματος μην τρελενεσαι. Απλα για να ξερεις το ονομα "Pro" δεν ειναι official και δεν το εχει υιοθετησει η ιδια η Xiaomi! To εχουν ονομασει ετσι οι χρηστες και τα μαγαζια που το πουλανε για να τα ξεχωριζουν! Οποτε αν εγραφε ''Pro'' στην συσκευασια τοτε θα επρεπε να ανυσηχεις για μαιμου !

Ουσιαστικα και τα δυο Redmi Note 3 ονομαζονται απλα το ενα το ειχαν διαθεσει ουσιαστικα για την αγορα της Κινας (με επεξεργαστη Mediatek) και το αλλο για την αγορα της Iνδιας και καποιες αλλες χωρες της ασιας (με επεξεργαστη Quallcomm). Οποτε ειναι εντελως φυσιολογικο αυτο με το κουτι.

Αλλου θα τα δεις να αναγραφονται ειτε σαν MKT (Mediatek) και SD (SnapDragon) ή με τις κωδικες τους ονομασιες Hennessy (MKT) και Kenzo (SD)
    • Διαφήμιση
    • Ψιλοξενέρωσα...Αλλά δε βαριέσαι, το ήθελα όταν πάω ταξίδια ή σε TV φίλων να ρίχνω το Kodi και να βλέπω ότι θέλω. Και πάλι καλά που δεν πούλησα το Google Chromecast 1 (δεν το δοκίμασα ακόμη αλλά δε νομίζω να έχω θέμα). Όσο για τα καλώδια θα τα κάνω δώρο σε φίλους οπότε μικρό το κακό... .
      Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Από ότι κατάλαβα η rοm που φοράω είναι unofficial γι'αυτό και έχει ελληνικά μέσα ενώ το αγόρασα από κινέζικο μαγαζί στο διαδίκτυο. Σίγουρα η official θα είναι πιο σταθερή , αλλά θα έχει ελληνικά ή play store ;; Επίσης η Ελληνική είναι official ή όχι ;; και τι προσφέρει περισσότερο ή λιγότερο από την official ;; Με λίγα λόγια τώρα που ξόδεψα μια μέρα για να "στήσω" το κινητό γιατί να μπω στη διαδικασία (μιας και λειτουργεί υπέροχα) ;;
      Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτό το forum υπάρχουν οι απαντήσεις και έχουν γραφτεί εκατοντάδες φορές αλλά μετά από 4 ώρες ψάξιμο για το MHL.... Μήπως ξέρεται κάπου συγκεκριμένα που να έχουν απαντηθεί αυτά ;;
      Και πάλι ευχαριστώ
    • Ο/H lukaic έγραψε:

Από ότι κατάλαβα η rοm που φοράω είναι unofficial γι'αυτό και έχει ελληνικά μέσα ενώ το αγόρασα από κινέζικο μαγαζί στο διαδίκτυο. Σίγουρα η official θα είναι πιο σταθερή , αλλά θα έχει ελληνικά ή play store ;; Επίσης η Ελληνική είναι official ή όχι ;; και τι προσφέρει περισσότερο ή λιγότερο από την official ;; Με λίγα λόγια τώρα που ξόδεψα μια μέρα για να "στήσω" το κινητό γιατί να μπω στη διαδικασία (μιας και λειτουργεί υπέροχα) ;;

Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτό το forum υπάρχουν οι απαντήσεις και έχουν γραφτεί εκατοντάδες φορές αλλά μετά από 4 ώρες ψάξιμο για το MHL.... Μήπως ξέρεται κάπου συγκεκριμένα που να έχουν απαντηθεί αυτά ;;
      Nαι αν εχεις ελληνικα εχεις unofficial rom.
      Αμα διαβασεις στην ιδια σελιδα μερικα post πιο πανω ( #1527 ) μαζι με τα λινκ που εχω βαλει εγω και ο @lallasgr ( # 1518) θα σου λυθουν οι αποριες σου και περι στησιματος και επαναφορας και τι πρεπει να κανεις για να αλλαξεις ROM ;)

Γενικα ξεκινα καλο διαβασμα απο αυτα και σε ενα απογευμα θα εισαι expert :D

Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.

RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)

Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
    • Γιατί όταν παίρνουμε ένα καινούριο κινητό "χάνουμε" δύο μέρες της ζωής μας με ρώτησε ένας φίλος τις προάλες και εγώ του έλεγα οτι υπερβάλλει ...Πάλι με βλέπω να το ξημερώνω.... :) :) :shock: :shock:
    • Ο/H lukaic έγραψε:

Γιατί όταν παίρνουμε ένα καινούριο κινητό "χάνουμε" δύο μέρες της ζωής μας με ρώτησε ένας φίλος τις προάλες και εγώ του έλεγα οτι υπερβάλλει ...Πάλι με βλέπω να το ξημερώνω.... :) :) :shock: :shock:

Εμενα προσωπικα ολο αυτο κομματι του ''στησιματος'' ιδιαιτερα σε νεο κινητο μου αρεσει :D
      Οπως και γενικοτερα το χαρχαλεμα και το σκαλισμα. Bεβαια γουστα ειναι αυτα και ειναι λογικο
      καποιος να θελει να παρει το κινητο του και να μην χαλασει ουτε δευτερολεπτο...
    • Διαφήμιση
    • Και σε εμένα αρέσει, αν δε μου άρεσε δεν θα ετοιμαζόμουν για "διάβασμα" και το πιο βασικό δεν θα άλλαζα-πείραζα-παραμετροποιούσα-format-jailbreak-root τις εκατοντάδες συσκευές και pc που έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια. Απλά επειδή ο ελεύθερος χρόνος είναι πια περιορισμένος ρωτάω (γιατί πριν έφαγα 4 ώρες ψάχνοντας για το MHL αντί να ρωτήσω εδώ πρώτα :oops: :oops: ). Το καλό είναι οτι από ότι είδα στους οδηγούς η δουλειά είναι έτοιμη. Οπότε και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τους οδηγούς. :thumbsup: :thumbsup: