Για download mode (κρατάς πατημένο το Volume+ και το Power και μόλις δεις Mi Logo αφήνεις τα κουμπιά)
Για fastboot mode (κρατάς πατημένο το Volume- και το Power και μόλις δεις λαγουδάκι αφήνεις τα κουμπιά)
project-p και παλι ευχαριστω! Αποφασισα λοιπον να μπω στη διαδικασια να βαλω τη rom "xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.4.21" ακολουθωντας τα αναλυτικα βηματα που εχετε περιγραψει... και εχω κολλησει στο πρωτο βημα! δηλαδη στην αιτηση για ξεκλειδωμα: miui.com/unlock/apply.php?name…+the+unlocking+Disclaimer
γιατι αφου συμπληρωσω τα στοιχεια και το reason (και μαλιστα στα κινεζικα όπως έχω διαβασει..) δεν μπορω να κανω τικ στο τετραγωνακι [I confirm that I have read and accepted the unlocking Disclaimer] και οταν παταω το "apply now" τα σβυνει ολα...
πως να αιτηθω λοιπον ξεκλειδωμα..και πως θα ξερω ότι έχει συμβει? Ευχαριστω πολυ!
Παιδιά καλημέρα σας.Θα ήθελα να αναφέρω για ένα bug που διαπίστωσα χθες.Έχω την ελληνική stable 7.2.2.0 και μόλις πατάω ρυθμίσεις-ταπετσαρία-επιλογή ταπετσαρίας γυρίζει πίσω χωρίς φυσικά να καταφέρω με τίποτα να αλλάξω την ταπετσαρία.Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;
@akisjes σε εμένα με την ίδια ρομ δουλεύει μια χαρά. Μπαίνω μέσα και αλλάζω ότι θέλω. Όταν πρωτοπέρασες την Ελληνική ρομ το πρώτο σετάρισμα το έκανες στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά? Εγώ το είχα κάνει στα Αγγλικά γιατί έτσι είχε προτείνει ο admin εδώ και μέχρι στιγμής για διάφορα προβληματάκια που αναφέρουν διάφοροι σε εμένα δουλεύουν όλα άψογα.
Τώρα για σένα δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα στα Αγγλικά. Κάνε ένα ρεσταρτ το κινητό και δοκίμασε πάλι να πας να αλλάξεις ταπετσαρία!
@akisjes σίγουρα το flashαρισμα ολοκληρώθηκε κανονικά; Έκανες ολα τα wipe; Εμενα αυτό ακριβώς συνέβαινε όταν είχα την global stable και προσπάθησα ανεπιτυχως να περασω την dev,αλλά προφανώς μου ψιλοανακατεψε την stable (ειχα και με το wifi θέμα). Αφου έβαλα την 7.2.2 ελληνική ολα διορθωθηκαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά καλημέρα σας.Θα ήθελα να αναφέρω για ένα bug που διαπίστωσα χθες.Έχω την ελληνική stable 7.2.2.0 και μόλις πατάω ρυθμίσεις-ταπετσαρία-επιλογή ταπετσαρίας γυρίζει πίσω χωρίς φυσικά να καταφέρω με τίποτα να αλλάξω την ταπετσαρία.Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;
Το έχω κάνει κανονικά, μετά την αναβάθμιση, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τελικά το πρόβλημα προέρχονταν από το γεγονός ότι είχα εγκαταστήσει launcher το zenui οπότε μόλις επέστρεψα στο mi λύθηκε το θέμα .Οπότε δεν μιλάμε για bug της ρομ αλλά του προγράμματος και το αναφέρω προκειμένου να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση.
γιατι αφου συμπληρωσω τα στοιχεια και το reason (και μαλιστα στα κινεζικα όπως έχω διαβασει..) δεν μπορω να κανω τικ στο τετραγωνακι [I confirm that I have read and accepted the unlocking Disclaimer] και οταν παταω το "apply now" τα σβυνει ολα...
πως να αιτηθω λοιπον ξεκλειδωμα..και πως θα ξερω ότι έχει συμβει? Ευχαριστω πολυ!
Δοκιμασε αλλη στιγμη και με αλλο browser .... εχουν και θεμα απο την πολυ κινηση οι server της xiaomi.. .εγω δοκιμαζα κανα 2 μερες μεχρι να μπορεσω να κανω την αιτηση και ολο καπου κολλαγε.
Ακομα εχω θεμα και δεν εχω 4G στην sim 1 . Επισης μαλλον το 4G ειναι γενικα λιγο χαμηλο στο κινητο μου.
Εχω πιασει μαξ 24mbps ταχυτητα στο speedtest net με data. Εχω δοκιμασει σε διαφορες περιοχες της αττικης με Cosmote και Vodafone (τις περισσοτερες με Voda).
Εχει κανενας αλλος το ιδιο θεμα? Γενικα σε τι ταχυτητες παιζεται?
Χτες που μιλουσα με @DrSaG μου ελεγε οτι πιανει 80αρια εδω!
Δουλευεις με 1 Sim ετσι? και παιζει κανονικα το 4g? μηπως ειναι τελικα θεμα συσκευης και οχι ROM ?
Παντως και στο αγγλικο forum εχω δει αρκετους αλλους να εχουν το ιδιο θεμα...