Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Και η ερώτηση του ΚΑΡΑ-άσχετου: Η stable rom miui 7 (είτε η δική μας Ελληνική είτε οι ξένες) είναι πάνω σε Android 5 ή 6;
      Η όποια απάντηση...ισχύει για όλες τις συσκευές ή η καθε μία έχει την δική της έκδοση Android;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Λοιπόν για να καταλάβεις πως ακριβώς παίζει το πράγμα. Σε πρώτη φάση έχουμε την MIUI. 6/7 κλπ. Από και και πέρα η MIUI πατάει επάνω σε official android. Αυτό είναι το 4/5/6 κλπ. Το δικό μας κινητό τώρα έχει MIUI 7 με android 5.1.1. Αν πας στο About του τηλεφώνου στα settings θα δεις ακριβώς αυτό που γράφει.

Έκδοση Android (που αυτό αναφέρεται στο official Android)
      Έκδοση MIUI (που αυτό αναφέρεται ποια έκδοση MIUI έχει)

Το κάθε κινητό τώρα μπορεί να βρίσκεται σε διαφορετική έκδοση Android και διαφορετική MIUI!

Το λογικό είναι ότι σε λίγο καιρό θα πάρει αναβάθμιση σε Android 6.0 (Marshmallow). Τώρα μπορεί να περιμένουν το Marshmallow να το δώσουν με την έκδοση MIUI 8.0 μπορεί και όχι!!! :)

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο και να ήμουν ξεκάθαρος και επεξηγηματικός!! :)
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Λοιπόν για να καταλάβεις πως ακριβώς παίζει το πράγμα. Σε πρώτη φάση έχουμε την MIUI. 6/7 κλπ. Από και και πέρα η MIUI πατάει επάνω σε official android. Αυτό είναι το 4/5/6 κλπ. Το δικό μας κινητό τώρα έχει MIUI 7 με android 5.1.1. Αν πας στο About του τηλεφώνου στα settings θα δεις ακριβώς αυτό που γράφει.

Έκδοση Android (που αυτό αναφέρεται στο official Android)
      Έκδοση MIUI (που αυτό αναφέρεται ποια έκδοση MIUI έχει)

Το κάθε κινητό τώρα μπορεί να βρίσκεται σε διαφορετική έκδοση Android και διαφορετική MIUI!

Το λογικό είναι ότι σε λίγο καιρό θα πάρει αναβάθμιση σε Android 6.0 (Marshmallow). Τώρα μπορεί να περιμένουν το Marshmallow να το δώσουν με την έκδοση MIUI 8.0 μπορεί και όχι!!! :)

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο και να ήμουν ξεκάθαρος και επεξηγηματικός!! :)
      Όπως...πάντα...ξεκάθαρος και επεξηγηματικός...! :D

Αυτοί οι οδηγοί flafhαρίσματος να μήν υπήρχαν...θα ήμουν πιό ευτυχισμένος... ;( :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Όπως...πάντα...ξεκάθαρος και επεξηγηματικός...!
      Να προσθέσω μόνο κάτι

Αν θες από πριν να δεις τι android φοράει μια Ρομ την κάνεις search εδώ στο φόρουμ για να βρεις το τόπικ της και αν προσέξεις εκεί που την κατεβάζεις γράφει για το κάθε κινητό τι φοράει

Δες εδώ πχ την τελευταία Ρομ και πρόσεξε που το γράφει αριστερά από το download
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Δες εδώ πχ την τελευταία Ρομ και πρόσεξε που το γράφει αριστερά από το download
      Ωραία! Δεν το είχα προσέξει αυτό.
      Βασικά, εκεί που ψαχνόμουν (ΕΔΩ) δεν είδα τέτοιες πληροφορίες γι'αυτό ρώτησα :)
    • Ναι ναι είδα που έβαλες το link από πριν, γι`αυτό σου είπα να βλέπεις εκεί :D

Μάλιστα εκεί που σου έδειξα είναι πιο σωστό γιατί αν αλλάξει κάτι εκεί αναγράφεται
      Πχ στους mi3-4 που αλλάξανε και θέλουν ειδικό τρόπο για να μπει η Ρομ τους, εκεί το έγραφε, ενώ εκεί που λες όχι
    • καλησπερα. δεν ξερω εαν θα το πιστεψετε αλλα τετοιο διαβασμα εχω να ριξω απο το σχολειο! εχω διαβασει 145 σελιδες στη "γενικη", 54 στο "ελληνικη ρομ", 75 στο "ξεκλειδωμα" και 19 στον "οδηγο" .. και εκει που νιωθω οτι καταλαβαινω τη διαδικασια, με απογοητευουν αρνητικα αποτελεσματα και δεν ειμαι σιγουρος οτι βρισκω τις λεπτομερειες για διορθωσεις. στο τελος ολοι βεβαια δειχνουν να τα καταφερνουν με σημαντικη βοηθεια απο lalla και project-p... (που και εσυ ομως ακομα παιδευεσαι!)

εχω απογοητευτει οτι στην προσπαθεια μπορει να χασω το κινητο μου... και καλυτερα να το ειχα αφησει ετσι. φοβαμαι το ρισκο και θα παρακαλουσα εσας που γωριζετε να κανατε εναν οδηγο με απλα βηματα (που φανταζομαι θα εχει αλλαγες απο την πρωτη σελιδα της "...flash ελληνικη rom.." κΑθως θα εχει τις διορθωσεις.

ευχαριστω εκ των προτερων...(εχω αιτηθει ξεκλειδωμα πριν 3 μερες..) που και αυτο δεν ειμαι σιγουρος πως θα το καταφερω... :)
    • Διαφήμιση
    • Φίλε μου ο οδηγός που δίνεται εδώ δεν είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα και να χάσεις το κινητό σου εκτός...

αν θυμηθείς ότι πρέπει να βγάλεις από μόνος σου το κινητό από κάποια διαδικασία χωρίς να έχει τελειώσει
      ή να φλάσάρεις με μπαταρία 13%
      ή κάτι πολύ κουφό

Ακόμη και το κινητό σου να εμφανίσει κάτι, αν το αφήσεις εκεί και έρθεις και το γράψεις εδώ ΔΕΝ θα πάθει τίποτα

άρα μην ανησυχείς
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ναι ναι είδα που έβαλες το link από πριν, γι`αυτό σου είπα να βλέπεις εκεί :D

Μάλιστα εκεί που σου έδειξα είναι πιο σωστό γιατί αν αλλάξει κάτι εκεί αναγράφεται
      Πχ στους mi3-4 που αλλάξανε και θέλουν ειδικό τρόπο για να μπει η Ρομ τους, εκεί το έγραφε, ενώ εκεί που λες όχι
      Άρα για Stable πάω ΕΔΩ και κατεβάζω την ρομ για το για την συγκεκριμένη συσκευή. Σωστά;
    • Ναι αν θες εκείνη την έκδοση

Αν και αν ξέρεις τι κάνεις πχ τι γυρεύεις, το link που μπήκες στην αρχή είναι οκ
      Απλά κάποιος που δεν το ψάχνει θα παρακάμψει τις οδηγίες που μπορεί να χρειάζεται
    • Φίλε @alextopogr σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ όταν διάβαζα για να περάσω την gtv rom είχα πελαγώσει. Πίστεψέ με όμως ότι τελικά δεν είναι τόσο φοβερό όσο φαίνεται. Προχώρα με  θάρρος :) , ακολούθα κατά γράμμα τους οδηγούς και όλα θα πάνε ρολόι.
      Τώρα πάλι αν γίνει καμμιά στραβή (που το θεωρώ δύσκολο) όπως έχεις ήδη διαπιστώσει τα παλικάρια εδώ βοηθάνε να ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά έφτιαξα έναν Ελληνικό οδηγό για πέρασμα της official rom από unofficial rom!!!Μιας και ετοιμάζομαι για διακοπούλες Πάσχα είπα να τον φτιάξω τώρα για όποιον τον χρειαστεί μέσα στις επόμενες μέρες που λογικό είναι οι περισσότεροι να μην είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν!! :)

Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)