Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Επιλογή για αποθήκευση στην sim δεν μου βγάζει καν. Ίσως επειδή έχω τις επαφές τις sim να μην εμφανίζονται. Δεν το έχω τώρα μαζί μου για να έλεγξω τις επιλογές εάν εμφανίσω τις επαφές sim. Θα το δω αργότερα και θα σας πω.
      Για τα ακουστικά τι άλλο να δω; Δεν κατάλαβα τι άλλο λες;

Συγγνώμη παιδιά αλλά ειμαι με εάν Lumia και δεν μπορώ να κάνω πολλά...το tapatalk υπολειτουργεί ενώ η σελίδα μέσω browser θέλει υπομονή γαϊδάρου!!!!!
      From Lumia 640
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις force close εφαρμογές άνευ λόγου?
      Μπορεί να βλέπω βίντεο στο YouTube και να το κλείνει από μόνο του και να με πετάει στο home screen. Το ίδιο και σε Facebook, messenger κτλ. Είναι εκνευριστικό γιατί το κάνει κάθε 3 και λίγο.

Έχω απενεργοποιησει τα battery profile, ενώ μέσω security έχω ορίσει τις εν λόγω εφαρμογές να δρουν και παρσκηνιακα και να μην κόβονται από το OS.

Τρέχω 6.4.26 dev

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Current device: Redmi Note 4Χ
      LineageOS 14.1
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Επιβεβαιώνω: Πατάς pause στο τραγούδι που ακούς, ξεσυνδεεις τα ακουστικά και η μουσική ξεκινάει να παίζει με την ένταση που έχει ο ήχος του κινητού.
      Έχω την Ελληνική 7.2.2.0 που έβαλα προχθές.

From Lumia 640
      @mixaliscy
      Τελικά δεν είμαι ο μόνος και από ότι βλέπω το κάνει και στην ελληνική Ρομ. Ελαττωματικό hardware ισως?

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Στα αλλά φίλε μου? Απλά για να εχουμε σωστά δεδομένα κάτω. Εμένα είπα ποια κοίταξα και δεν. Καλό θα ήταν να το δουν και άλλοι. Φίλε Pavlidi δες λίγο και αυτό που αναγράφεται πάνω με τα ακουστικά γιατί είναι άλλο
      Μπορείς να μου πεις τι τσέκαρες και όντως συμφωνείς πως το κάνει και σε εσένα; Γιατί μπερδεύτηκα λίγο.
      Όσο αφορά την αποθήκευση επαφών στην SIM, έχω ανεβάσει και screenshot που υπάρχει επιλογή για Save to Sim Card των επαφών και αν δεις στην συζήτηση μου με τον @caeser συμφωνεί και ο ίδιος πως από την στιγμή που υπάρχει τέτοια επιλογή θα έπρεπε να λειτουργεί.
      Δεν είμαι drama queen αλλά όταν αγοράζω κάτι και πληρώνω ένα ποσό, όσο και να είναι αυτό, θέλω να λειτουργεί σωστά ότι αγοράζω. Δεν νομίζω πως είναι κακό αυτό
    • Διαφήμιση
    • Ο/H koproskulo έγραψε:

Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις force close εφαρμογές άνευ λόγου?
      Μπορεί να βλέπω βίντεο στο YouTube και να το κλείνει από μόνο του και να με πετάει στο home screen. Το ίδιο και σε Facebook, messenger κτλ. Είναι εκνευριστικό γιατί το κάνει κάθε 3 και λίγο.

Έχω απενεργοποιησει τα battery profile, ενώ μέσω security έχω ορίσει τις εν λόγω εφαρμογές να δρουν και παρσκηνιακα και να μην κόβονται από το OS.

Τρέχω 6.4.26 dev

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Καλησπέρα,

Ψάξε λίγο στο αγγλικό φόρουμ για αυτό το θέμα (αν googlareis Force close apps Redmi Note 3 θα στο βγάλει νομίζω). Κάπου το είχα διαβάσει και λέγανε την λύση.
      Επίσης, καλό θα ήταν να αλλάξεις και την συσκευή που διαθέτεις στο προφίλ σου ώστε να μπορούμε να πούμε με σιγουριά κάποια λύση ή πρόταση για επίλυση του προβλήματος που έχεις. Τέλος, η rom που έχει η συσκευή σου νομίζω δεν είναι official (αν μπορεί να με επιβεβαιώσει κάποιος πιο έμπειρος).
    • @Project_P

Στην 7.2.4.0 Global stable που θα βγει απο εβδομάδα σε όλους (προς το παρόν random users την πήραν με ΟΤΑ δοκιμαστικά, beta stable) λύνουν το πρόβλημα με το δίκτυο στην 2η SIM. Μάλλον κάποιος θα χαμογελάσει ξανά! χαχαχα!

MIUI 7.2 Global Stable V7.2.4.0.LHOMIDA for Redmi Note 3 (SD)! Released Διάβασε τα posts στην σελίδα 3
    • Φιλε μου το bug με το μεσεντζερ, με τα βιντεο των facebook και με τα ακουστικά σε εμένα δεν υπάρχουν. Πολύ περίεργο... Και ακόμη και να συμβαίνει σε 10 από τους 100 πρέπει να βρούμε το γιατί αλλά δεν φταίει η Ρομ λογικά... Εγώ λέω τι βλέπω με την τελευταία ελληνική stable. Φυσικά είμαστε off topic και καλό είναι να γραφτεί ότι έχει βρεθεί στο τοπικ της Ρομ που έχει ο καθένας και φυσικά να αναφερθεί στο χώρο των bug που υπάρχει στο φόρουμ.
    • Διαφήμιση
    • @mixaliscy

Για το μέσεντζερ επειδη το δοκιμάσαμε και με άλλους, το έκανε σε όλους. Σου παραθέτω μια φωτογραφία random απο το google, απλα για να σου δείξω που εννοώ οτι αν πατήσεις σου κλείνει το chat head. Πάτα εκεί στα όρια του text box και θα δεις ότι στο κλείνει. Τουλάχιστον σε εμένα και Project_P το κάνει. Μάλλον πρόβλημα του messenger θα είναι αλλά δεν το εχω αυτό το θέμα στο galaxy s3 για αυτό αναρωτιέμαι.

Απο κει και πέρα όπως ανέφεραν και πιο πάνω ο @pavlidisc το παθαίνει και αυτός το πρόβλημα με τα ακουστικά στην ελληνική ρομ. Με το που τα βγάλει αρχίζει η μουσική.
      Αυτά τα ολίγα :P
      Καλή ανάσταση σε όλους, υγεία πάνω απ'όλα!!
    • Σε εμένα δεν... Δεν πειράζει, όπως εύστοχα ειπες Καλή σου Ανάσταση και θα βρούμε την άκρη συζητώντας :thumbsup:
    • @DrSaG

Thanks για την ενημερωση αλλα εγω εχω θεμα στην SIM1 οχι στην 2 ! ας ελπισουμε να φτιαχτει και εκει.

Οσο για το θεμα των ακουστικων, ξαναδοκιμασα και αφησα κομματι στον player στο pause και πραγματι το κανει και σε εμενα!

Το θεμα ειναι οτι το κανει ΜΟΝΟ με τα ακουστικα της Xiaomi (Hybrid Dual) και με το 2ο σετακι που εχω της Iluv δεν το κανει.
      Οποτε ειναι καποιο θεμα ρυθμισης ή bug , μου οφειλεται μαλλον στα πληκτρα Vol -/+ μιας και τα Iluv εχουν μονο 1 κουμπι (on / off ) και εχουν την ενταση με ποτενσιομετρο
      σε αντιθεση με τα Xiaomi που εχουν και κουμπια για τον ελεγχο της εντασης.

@hoyas
      Στο θεμα ταχυτητας δοκιμασα σημερα και αλλη περιοχη που πηγα και επιασε 30 σταθερα, αλλα εκανε πολλα peak στα 45-50 , οποτε σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο.
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

@mixaliscy

Για το μέσεντζερ επειδη το δοκιμάσαμε και με άλλους, το έκανε σε όλους. Σου παραθέτω μια φωτογραφία random απο το google, απλα για να σου δείξω που εννοώ οτι αν πατήσεις σου κλείνει το chat head. Πάτα εκεί στα όρια του text box και θα δεις ότι στο κλείνει. Τουλάχιστον σε εμένα και Project_P το κάνει. Μάλλον πρόβλημα του messenger θα είναι αλλά δεν το εχω αυτό το θέμα στο galaxy s3 για αυτό αναρωτιέμαι.

Απο κει και πέρα όπως ανέφεραν και πιο πάνω ο @pavlidisc το παθαίνει και αυτός το πρόβλημα με τα ακουστικά στην ελληνική ρομ. Με το που τα βγάλει αρχίζει η μουσική.
      Αυτά τα ολίγα :P
      Καλή ανάσταση σε όλους, υγεία πάνω απ'όλα!!

Μήπως πατάς καταλάθος το μεσαίο πλήκτρο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Ioannis Argyropoulos έγραψε:

Μήπως πατάς καταλάθος το μεσαίο πλήκτρο;

Δεν νομιζω να το παταει και να μην το καταλαβαινει.
      Μερικες φορες μου το εκανε και εμενα πατωντας πιο δεξια , αναμεσα στο τελος του text box και στην επιλογη για emoticon.