Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ουπς... τι να πω.
      Άρα πας για δοκιμή άλλο καλώδιο η άλλο φορτιστή.
      Μακάρι να φταίει ο φορτιστής η το καλώδιο του.
      Απώλειες από τους αντάπτορες το αποκλείω να έχεις.. (γνώμη μου πάντα)

• Έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό να συνδέει κινητά με άλλο φορτιστή αλλά θα το δοκιμάσω... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις! Η ROM είναι Official Global
    • Δοκίμασε δεν έχεις θέμα..
      Μόνο βρες κανέναν που έχει out τουλάχιστον 1000 - 1500 ma

• Διαφήμιση
    • Οι απώλειες από τον αντάπτορα (αμερικάνικο σε ευρωπαικο) είναι μικρές της τάξης του 0.1Α. Από κει και πέρα ένας φορτιστής κατά 90% αν είναι χαλασμένος δεν φορτίζει καθόλου ή φορτίζει πολύ αργά (το υπόλοιπο 10% βέβαια αν και πολύ σπάνιο πρόβλημα και μακάρι να είναι αυτό). Πολύ φοβάμαι για χαλασμένo cell της Li-po (μακάρι να μην είναι αυτό βέβαια). Αν έχει κάποιος φίλος σου ένα πολυμετρο μέτρησε την τάση που βγάζει το καλώδιο ή μπορείς και με την εφαρμογή Ampere να δεις στο περίπου πόσο Ampers παίρνει κατά την φόρτιση.
      Για όσους έχετε θέμα με το 4G, επιβεβαιωνω και εγώ ξανά σήμερα μιας και ήρθα Θεσσαλονίκη πως αν γυρίσει σε 3G το κινητό δεν ξαναγυριζει σε 4G αυτόματα. Μετά το τελευταίο ΟΤΑ το παθαίνω αυτό και επίσης συνεχιζει να έχει πολύ χαμηλές ταχύτητες. Έχω φάει 500mb να τρέχω Speedtest

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • καλησπερα ,εγω σημερα εχω αλλο θεμα παλι .....μου εχουν στειλει ενα αρχειο xlsx και οταν το κανω αποθηκεύσει μου εμφανιζει οτι το αποθηκευει σε καποιο σιτε attachment.fbsbx.com/messaging********** μου το εστειλαν στο meesenger με το παλιο κινητο μου το samsung δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα φταιει καποια ρύθμιση??
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Για όσους έχετε θέμα με το 4G, επιβεβαιωνω και εγώ ξανά σήμερα μιας και ήρθα Θεσσαλονίκη πως αν γυρίσει σε 3G το κινητό δεν ξαναγυριζει σε 4G αυτόματα. Μετά το τελευταίο ΟΤΑ το παθαίνω αυτό και επίσης συνεχιζει να έχει πολύ χαμηλές ταχύτητες. Έχω φάει 500mb να τρέχω Speedtest

To 4G είναι αλήθεια ότι σε Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά,Χαριλάου) δέν είδα πάνω απο 22ΜBit. Στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους είδα 28 Mbit. Και εκεί που λέω δε μπορεί πιθανόν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, στο parking του carrefour Μακεδονία , έδωσε Peak 60 Μbit.

Πάντως πρόβλημα με το 3G που να γυρνάει αυτόματα σε 4G δεν αντιμετώπισα καμία φορά. Το γυρνάει κατευθείαν και καθημερινά το παρατηρώ.

Έχω 2 sim στο κινητό και οι 2 είναι vodafone και η ΡΟΜ είναι η ελληνική 7.2.2
    • Παιδιά κάτι άσχετο. Όταν μου στέλνουν μήνυμα στο messenger, viber και what's app στο notification bar μου εμφανίζει το τελευταίο μήνυμα και όχι όλα τα μηνύματα. Προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν. Στο redmi note 3g που είχα μου εμφανίζε όλα τα μηνύματα. Ξέρει κανένας πως να το ρυθμίσω; ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Καινουριος κατοχος της συσκευης και αλλαξα την multi rom που βαζουν τα κινεζομαγαζα και εβαλα global stable. Αγορασα και καινουρια sim cosmote αλλα 4g δεν πιανω καθολου ενω διπλα μου ενα lg g3 πιανει κανονικα. Ξερει κανεις αν διορθωνεται;
      Υγ. Εχω επιλεξει και να προτιμαει lte.

• Ο/H Spy767 έγραψε:

Ξέρει κανένας πως να το ρυθμίσω; ευχαριστώ πολύ
      Πήγαινε Κέντρο Ασφαλείας - Δικαιώματα - Δικαιώματα - κοίταξε σε κάθε πρόγραμμα τι δικαιώματα έδωσες
    • Ο/H ponaei8anasi έγραψε:

Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Καινουριος κατοχος της συσκευης και αλλαξα την multi rom που βαζουν τα κινεζομαγαζα και εβαλα global stable. Αγορασα και καινουρια sim cosmote αλλα 4g δεν πιανω καθολου ενω διπλα μου ενα lg g3 πιανει κανονικα. Ξερει κανεις αν διορθωνεται;

Έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία 4G μέσω της Cosmote, εξυπηρέτηση πελατών κτλ ?
    • Παιδιά σήμερα το πήρα και εγώ!!! Να κάνω δύο ερωτήσεις; η πρώτη αφορά το Led ειδοποίησης. Όταν έρχεται κάποιο μήνυμα ή κάποια ειδοποίηση ανάβει το Led κανονικά. Αν όμως εγώ ανοίξω την οθόνη για κάποιον άλλο λόγο και δεν δω την ειδοποίηση τότε το κινητό θεωρεί πως την είδα και σβήνει το λεντακι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μένει το λεντ ανοιχτό μέχρι να σβήσω την ειδοποίηση από το μενού ειδοποίησεων;;;
      Και δεύτερον υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσει η δόνηση στις ειδοποιήσεις;;

Ευχαριστώ πολύ. Έχω την τελευταία ελληνική ρομ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H ponaei8anasi έγραψε:

Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Καινουριος κατοχος της συσκευης και αλλαξα την multi rom που βαζουν τα κινεζομαγαζα και εβαλα global stable. Αγορασα και καινουρια sim cosmote αλλα 4g δεν πιανω καθολου ενω διπλα μου ενα lg g3 πιανει κανονικα. Ξερει κανεις αν διορθωνεται;

Έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία 4G μέσω της Cosmote, εξυπηρέτηση πελατών κτλ ?

Ναι ειναι ενεργοποιημενα κανονικα αλλα τπτ