Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H lallasgr έγραψε:

@DrSaG υπάρχει κάπου αναφορά ότι είναι παγκόσμια εταιρία? Ρωτάω επειδή δεν το έχω διαβάσει κάπου. Μόλις βρεις χρόνο μπορείς να βρεις κάνα άρθρο να το δούμε? :) :) :)

Δεν υποστηρίζω ότι δεν έχουν σημασία αυτά τα προβλήματα. Απλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα φτιαχτούν μελλοντικά με αναβαθμίσεις. :)

Μία εταιρεία χαρακτηριζεται παγκόσμια όταν πουλάει εκτός της χωρας της. Δεν χρειάζεται να βάλω κανένα άρθρο, μια απλή γνώση είναι αρκετή για να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε. Και ο αγαπητός σε όλους Hugo αναφέρει στα events που κάνει πάντα άλλες εταιρίες και κάνει συγκρίσεις με αυτές. Από το σχολείο έμαθα να μην συγκρίνω ανομοια πράγματα, πχ χιλιόμετρα με λίτρα, άρα από την στιγμή που στα events της σαν εταιρεία η Xiaomi κάνει σύγκριση με παγκόσμιες εταιρείες όπως την Samsung, τότε ανήκει στην ίδια κατηγορία με αυτές.

Xiaomi - Wikipedia, the free encyclopedia

Selected market lists αν κοιτάξεις έχει καμία 20αρια χώρες. Και το wiki έχει πάρει έγκριση από Xiaomi οπότε αν είχε false Data τότε θα τα κατέβαζαν αμέσως. Εντάξει τώρα; Πήρες το άρθρο που ήθελες; ;) ;)

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Διαφωνώ @DrSaG, νομίζω το έβαλες στη γωνιά το κινητό και είσαι λίγο αυστηρός μαζί του, υπέρ του κανονικού.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της φωτογραφικής φαίνεται να ίσχυε τον πρώτο μήνα (και μην ακούσω για βίντεο δεν ξέρω, είπα φωτογραφική) αλλά φαίνεται να φτιάχτηκε, αφού πλέων και αποδεδειγμένα πολλοί user μας άρχισαν να βγάζουν και να τις ποστάρουν στο φόρουμ, ωραίες φωτογραφίες.

Στο θέμα του σήματος θα κρατήσω και εγώ μια πισινή. Και εμένα Κύπρο μια χαρά τα πάει... Τί να σας πω?

Τώρα σου έδωσε ένα γυαλί μπροστά που είναι χλιδάτο. Ούτε τζαμάκι θες ούτε τίποτα. Σου έδωσε ένα φωτισμό που άλλα κινητά για να τον αγγίξουν παν στο 80%. Σου έδωσε ένα ταχύτατο κινητό με 3Gb ram, με 32 σκληρό, με απίστευτα σκορ στο Antutu (όσο και να μην το πιστεύουμε κάποια λογική την έχει !!) και εμείς εδώ το κακολογούμε λες και πήραμε μαιμού.

Οκ μπορεί να έχει ατέλειες που λογικά θα φτιαχτούν. Αλλά εγώ δεν καταλαμβαίνω γιατί αυτό ο μηδενισμός. Άντε να σου πω πως έχεις δίκαιο και είναι όλα μούφα και χαζοκινητό και για κάλαθο κάνει κτλ (εγώ τα λέεω αυτά τα έξτρα... ).

Πάρακάτω τί? Να πάμε Κίνα να τους τα ρίξουμε στα μούτρα? Τί?

Απλά δεν καταλαμβαίνω προς τι αυτός ο μηδενισμός... Άντε και σε ξεγέλασε η Xiaomi. Τί θες να κάνουμε? Εσύ διάλεξες κινητό, εσύ είδες review, εσύ αποφάσησες πως αυτό είναι κλπ. Αν και διαφωνώ μαζί σου για την κρητική, δεν τα βλέπω όλα μαύρα... Αλλά το ξαναλέω δεν καταλαμβαίνω που το πας φίλε μου.

Χωρίς ίχνος ειρωνίας ή κάτι, απλά προσπαθώ να δω πως το βλέπεις...
    • @DrSaG Φυσικά και δεν έχει την ίδια ποιότητα το σ7 με ρν3 γτ δεν έχουν και την ίδια αξία.(κατασκευής)
      Διαβάζω το θέμα από την αρχή μέχρι και σήμερα. Δεν έχω χάσει ούτε μία σελίδα.
      Διαβάζω τελευταία και τα δικά σου μηνύματα..και πραγματικά δεν βρήκα να αναφέρεσαι σε κάτι θετικό του τηλεφώνου. (Πραγματικά είσαι πολύ αρνητικός ). Νομίζω αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω θα το κανες χωρίς δεύτερη σκέψη.
      Για το 4g δεν θα μιλήσω γιατί είμαι επαρχία κλπ, αλλά για την κάμερα αν θέλεις να το συζητήσουμε.
      Μόλις σήμερα (αν είδες) έκανα σύγκριση με ένα Mx4 pro. Ξέρεις τι φοράει το μχ4; Ακριβώς η ίδια κάμερα με το sony z3 (και ονομαστικά και στην πράξη). Θα σου πω αν είδες κακώς δεν σχολίασες.. (τουλάχιστον κάτι αρνητικό)..
      Σε προκαλώ λοιπόν να μπεις και να σχολιάσεις.. 21mpixel είναι αυτά ξέρεις , με τα θετικότερα σχόλια.
      Πραγματικά σορρυ που φαίνεται να σου κάνω επίθεση.. (δεν είναι έτσι) απλά έχω αγανακτήσει διαβάζοντας σχόλια μόνο αρνητικά.
      Συγνώμη αν κούρασα τους υπόλοιπους με το παραπάνω.. Ευχαριστώ.

• Διαφήμιση
    • Σε βλέπω πολύ νευριασμένο με την Xiaomi και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Ναι όντως έχει κάποια μικροθεματάκια το κινητό αλλά επειδή κατά μεγάλη πιθανότητα θα λυθούν με τον καιρό, όπως τόσα θεματάκια που έχουν λυθεί μέχρι τώρα δεν έχει λόγο για τέτοια αντιμετώπιση. Αν είχες πάρει Samsung και δεν έχανες την εγγύηση από την πρώτη μέρα που θα το έκανες root λόγο Knox τι θα έλεγες? Αν είχες πάρει iphone και είχες αλλάξει ας πούμε usb port και με το update που πήραν εκατομμύρια χρήστες και βρέθηκαν με ένα bricked κινητό αξίας 1200λιρών τι θα έλεγες? Τέλος πάντων. Εγώ σταματώ εδώ την κουβέντα και ελπίζω σε 3-4μήνες από τώρα να μην χρειάζεται να συζητάμε πάλι για θέματα και να έχουν λυθεί όλα με Updates. Αυτό βέβαια δεν περνάει από το χέρι μας αλλά από τους τεχνικούς στην Xiaomi.

Προσωπικά είναι το πρώτο μου Xiaomi κινητό και δεν νομίζω να αλλάξω σύντομα εταιρία πάλι! :)
    • Σας ζητώ χίλια συγγνώμη που γράφω αρνητικά σχόλια για την συσκευή, υπόσχομαι να αναφέρομαι μόνο στα θετικά από δω και πέρα και να κάνω τα στραβά ματια που μόλις αποσυνδεσω τα ακουστικά παίζει μουσική μόνο του για παράδειγμα.
      Έτσι απλά μόνο θα σας αναφέρω ότι μπορεί εγώ να έχω πέσει στην πιθανότητα σφάλματος και να έχω ελλατωματικο Hardware, είναι και αυτό μέσα στον κώδικα παραγωγής (είναι ένα γράφημα σφάλματος προς ποσότητας που είναι αποδεκτό μέσα σε μια εταιρεία). Αν λοιπόν ισχύει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να πετούσα από την χαρά μου και ενώ έχω πρόβλημα να μην το αναφέρω καν;
      Υπάρχουν και πελάτες που δεν μένουν ευχαριστημενοι από τα προϊόντα τους, δεν σας καταλαβαίνω γιατί ορματε έτσι πάνω μου. Ναι εθιξα το κινητό που έχετε στα χέρια σας, αλλά hey και εγώ αυτό έχω. Οπότε το να μου την λέτε πως γράφω αρνητικά συνέχεια, σκεφτείτε μήπως όντως έχω θέμα πραγματικο με την συσκευή μου και αν ισχύει κάτι τέτοιο έχω το δικαίωμα να γράψω μια αρνητική κριτική.
      Από κει και πέρα αν δεν επιτρέπεται να γράψει κάποιος αρνητικά σχόλια ή ότι δεν έμεινε ικανοποιημενος από την αγορά του, έχεις το ελεύθερο @lallasgr να διαγράψεις όλα μου τα posts ή και να με bannareis από το forum.

• @DrSaG μην βγάζεις συμπεράσματα από το πουθενά. Κανείς δεν θα διαγράψει τα μηνύματά σου και κανείς δεν θα σε κάνει ban. Από τον τρόπο γραφής σου βγαίνει μια επιθετικότητα που πάραυτα κανείς δεν παρεξήγησε και απλά κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα. Εννοείται ότι έχεις δικαίωμα να γράφεις την άποψή σου και δεν νομίζω κανείς να σε αντιμετώπισε άσχημα. Δεν έγινα mod για να διαγράφω ποστ και να κάνω ban, αλλά για να βοηθήσω το φόρουμ με όποιον τρόπο μπορώ. Πίστεψέ με αν χρειαστεί να γίνει κάποιος ban θα ασχοληθεί ο αρμόδιος επί αυτών. Και οι mod δεν βρίσκονται στο φόρουμ για τέτοια χρήση. Από κει και πέρα αν σε θίξαμε τόσο πολύ που έχουμε και μεις την αντίθετη άποψη από πλευράς μου ζητάω συγνώμη.

Επειδή εγώ προσωπικά έχω περάσει και από iphone και απο Samsung μπορώ να σου πω ότι η Xiaomi είναι η μόνη εταιρία που σέβομαι και εκτιμώ που υπάρχει. Θεωρώ ότι είναι η μοναδική σε όλο τον κόσμο που απλά σέβεται τους πελάτες της. Η υποστήριξη που υπάρχει με οδηγούς για να φτιάξεις μόνος σου το κινητό δεν την παρέχει καμία άλλη εταιρία έτσι απλόχερα! Προσωπική άποψη πάντα.

Καλή συνέχεια,
      Φιλικά lallasgr
    • Πάλι υπερβάλλεις

Συζήτηση κάνουμε όπως και τόσες άλλες φορές

Μίλησες για ελαττωματικό κινητό
      Μετά είπες για δικαίωμα σου να γραψεις ΜΙΑ αρνητική κριτική
      Και μετά είπες και για Ban

Και όλα αυτά επειδή σου είπαμε ότι είσαι υπερβολικός κάποτε και πως λογικά τα περισσότερα θα φτιαχτούν και δεν υπάρχει λόγος μέρα νύχτα να κατηγοράς τη xiaomi και το κινητό. Δεν αποσκοπά σε κάτι

Ήδη το ένα (η φωτογραφική) φτιάχτηκε.

Το άλλο που λες με τα ακουστικά είναι Bug. Δεν είναι κάτι που θα έχεις για πάντα...
    • Διαφήμιση
    • Συμφωνώ μαζί σου @lallasgr και έχουμε μιλήσει στο chat πολλές φορές για διάφορα θέματα. Δεν έγραψα ποτέ ότι έχω πρόβλημα με επεξεργαστή, lag spikes, VGA, RAM κτλ που πραγματικά θερίζουν αλλά ασχολούμαι εδώ και 2 εβδομάδες με 3 προβλήματα που έχω. Δεν δημιουργώ καινούργια από το μυαλό μου. Για τις ταχύτητες 4G και για τα ακουστικά που μόλις τα βγάζω παίζουν μουσική αναφέρομαι ξανά και ξανά. Βασικά συμμετέχω και αναφέρω καινούργια αποτελέσματα όπως εχτές που έγραψα ότι δοκίμασα το 4G σε Θεσσαλονίκη.
      Anyway, πραγματικά δεν θα παρεξηγηθώ με κανέναν σας εδώ μέσα μιας και όπως προείπα το φόρουμ αυτό για εμένα είναι Respect. Τώρα αν κάποιοι είναι φανατικά fanboys της Xiaomi και δεν δέχονται ούτε ένα αρνητικό/πρόβλημα που αντιμετωπίζω, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
      Φιλικά πάντα μιας και δεν έχουμε να χωρισουμε κανένα χωράφι. Τέλος πάντων επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα συζήτησης, όποιος έχει πρόβλημα με τις κριτικές μου ή θέλει να συζητήσουμε κάτι μπορεί να μου στείλει μήνυμα για να μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους.

• Δεν την έχω την συσκευή και έτσι δεν γνωρίζω πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι την έχουν στα χέρια τους.

Σε κάθε συσκευή υπάρχουν τα καλά ή σούπερ σημεία καθώς και τα άσχημα ή "να την πετάξω στον τοίχο" όταν μας σπάνε τα νεύρα ;)
      Οι πρώτοι μήνες που θα κυκλοφορήσει μία συσκευή (αυτοκίνητο, κινητό, ψυγείο κτλ) είναι και οι πιο προβληματικοί από θέματα ελαττωμάτων, τουλάχιστον έτσι μας έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το κακό έρχεται όταν το ελάττωμα-αστοχία διαπιστώνεται σε κάποιο σημείο που θέλουμε να το χρησιμοποιούμε συνέχεια (ας πούμε κάμερα, 4G κτλ).

Από αυτήν την άποψη και ο φίλος μας DrSaG είναι λογικότατο να έχει φτάσει (αν δεν τα έχει ξεπεράσει) στα όρια του να το πετάξει στον τοίχο (τρόπος του λέγειν)
      Όπως λογικό είναι και κάποιος άλλος φίλος που δεν θεωρεί τόσο σημαντικό το ίδιο πρόβλημα να δίνει παραπάνω πόντους στην οποιαδήποτε συσκευή.

Δεν ξέρω εάν είμαι κολλημένος με την xiaomi, αλλά σίγουρα είμαι κολλημένος με το φόρουμ μας και την ομαδική δουλειά που γίνεται :thumbsup:

Να θυμάστε, η επισήμανση του αρνητικού πολλές φορές είναι πιο σημαντική από τα καλά λόγια.
      Το αρνητικό είναι που θα φέρει την βελτίωση και το χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και αυτό :)
    • Ενταξει εχει καποια ελαττωματα και καλα κανεις και βγαινεις και λες.
      Ο πρωτος που εθιξε το θεμα της ποιοτητας κατασκευης ημουν εγω και ειπα και συγκεκριμενα που ειχε θεμα και σιγα σιγα βγηκαν και αλλοι και παραδεχτηκαν οτι οντως τριζει,το οποιο για μεταλλικο κινητο ειναι απαραδεκτο.
      Οντως στο σημα εχει θεμα και ειναι μετριο και το ανεφερα και παλι πιο πισω.
      Η φωτογραφικη ομως εξαρχης ,τουλαχιστον τη μερα ,ειχα πει οτι ειναι καλη.
      Ειχα ενα Κ3 πριν και ολοι ελεγαν οτι βγαζει καλες φωτο και μου φαινονταν αθλιες και το λεγα.
      Το δικο μας τη μερα βγαζει πανω απο το μεσο ορο κατ εμε.
      Στη νυχτα ναι εχει θεμα,αλλα για να παρεις κινητο που δεν εχει θεμα,θες και τα 3πλασια χρηματα.
      Στα 200Ε δε γινεται να τα εχεις ολα.η χιαομι εκανε την επιλογη σε τι ηθελε να χτυπησει και το εκανε
      Μεταλλο-μπαταρια-επεξεργαστης-μνημη
      Και σε αυτα ειναι υπεραριστο.
      Στα υπολοιπα ειναι μετριο εως καλο,αναλογα.
      Ο καθενας σαφως ζυγιζει και παιρνει,προφανως δεν ειναι το καλυτερο κινητο.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Διαφωνώ @DrSaG,

Τώρα σου έδωσε ένα γυαλί μπροστά που είναι χλιδάτο. Ούτε τζαμάκι θες ούτε τίποτα. Σου έδωσε ένα φωτισμό που άλλα κινητά για να τον αγγίξουν παν στο 80%.

Εδώ έχω ένσταση, η φωτεινότητα της οθόνης σε σχέση με το mi3 είναι η μέρα με τη νύχτα (υπέρ του mi3).

Sent from my MI PAD using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • παιδιά όσον αφορά το 4g είναι καθαρά θέμα περιοχής... έκανα ένα speedtest στο κέντρο της αθηνας σήμερα και μου έδωσε 12mbps down , μετά ανέβηκα προς αγια παρασκευή και εκεί μου έδωσε 103mbps! έχω και screen αλλα βαριέμαι να το ανεβάσω :p φαντάζομαι με πιστεύετε :D
      για την φωτεινότητα θα συμφωνήσω. θα ήθελα κάτι καλύτερο η αλήθεια είναι.
      προσωπικά το θέμα με τα ακουστικά δεν μου εχει τυχει.
      όμως χάνω σε κάποιες εφαρμογές notifications...άλλες φορες τα βγάζει άλλες όχι

ρε παιδιά η δόνηση στις ειδοποιήσεις γίνετε να δυναμώσει όταν το κινητό είναι στο αθόρυβο...είναι ανεπαισθητη με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις όταν το έχω στην δόνηση...