Το θέμα με τα ακουστικά είναι σίγουρα θέμα software και αυτό.
Με απλά ακουστικά και ακουστικά με ένα μόνο κουμπί δεν μου το κάνει.
Με ακουστικά που έχουν πολλά κουμπιά, έντασης κτλ το κάνει αλλά όχι σε όλα...
Παιδια να πω και εγω τη βλακεια μου? Τη συσκευη δεν την εχω ακομα στα χερια αλλα θυμαμαι περιπτωση με προβλημα ακουστικων στο xperia z1 μου.Θυμαμαι οτι πολλα ακουστικα με 2 ριγες πανω στο βυσμα και ρυθμιστικα δεν δουλευαν καλα και ηθελε ανταπτορα για να δουλεψουν.Ριξτε μια ματια στη φωτο που επισυναπτω
Αυτο περι γειωσεις το σκεφτηκα και εγω , μιας και για τα iphone παιζουν αλλα ακουστικα (οπως φαινεται και στην φωτο). Αυτα που λεει σαν Νοκια ειναι τα ''κλασσικα''.
Τα iluv που εχω και ΔΕΝ μου το κανει ειναι I-phone compatible...
Χαίρεται παιδιά. Καταπληκτική δουλειά στο φόρουμ, άξια συγχαρητηρίων τόσο στους moderators όσο και στους χρήστες.
Αυτήν την εβδομάδα, αν όλα πάνε καλά, θ' αγοράσω μετά από αρκετό καιρό android συσκευή, και κατέληξα στο Redmi Note 3 Pro 3/32 (Kenzo-SD650). Η αγορά θα γίνει είτε από το Vickmall (αν φέρει σε απόθεμα το γκρι..) ή από Minideal.
Αν γίνει από Minideal, νομίζω πωλείται με την Multi-lingual version μόνο, ενώ από Vickmall έχω και την επιλογή της Οfficial Dev (China) και Official Global (ή και αυτή περιέχει κινέζικα apps; ).
α) Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να έχω μια ROM χωρίς κινέζικες apps μέσα, με English UI και OTA official updates, άρα η Official Global είναι αυτό που ζητάω, σωστά;
β) Οπότε στην περίπτωση που πάρω από Vickmall, ζητάω Official Global και ξεμπερδεύω, έτσι;
γ) Τώρα, αν δεν φέρει απόθεμα το Vickmall, και πάρω συσκευή με Multi-lingual, να φανταστώ ότι δε θα έχω Updates OTA και θα πρέπει να περάσω την Official Global.
i) Αν έχω καταλάβει καλά μέχρι τώρα, θα πρέπει να τσεκάρω πρώτα αν ο BL είναι κλειδωμένος. Αν είναι, μπορώ απλά να περάσω το αρχείο από en.miui.com στη συσκευή μου και να το τρέξω την εφαρμογή Updater μέσω του κινητού;
ii) Αν δεν είναι κλειδωμένος (άρα πειραγμένος από Vickmall) ή δε δουλέψει το i) θα πρέπει να ακολουθήσω κάποιον οδηγό. Σας είναι εύκολο να μου τον παραθέσετε;
Με συγχωρείται εκ των προτέρων για τις πολλές ερωτήσεις, οι οποίες σίγουρα θα έχουν επαναληφθεί από άλλους, αλλά είναι τόσα πολλά καινούρια πράγματα γι'εμένα και προσπαθώ να τα βάλω όλα σε μια σωστή σειρά πριν - αρχικά αγοράσω τη συσκευή - και στη συνέχεια αλλάξω/επιλέξω ROM.
@piniata7 όλα όσα γράφεις είναι απολύτως σωστά και τα έχεις καταλάβει σε γενικές γραμμές μια χαρά. Αν το πάρεις τελικά το κινητό από vickmall δεν έχεις λόγο να φοβάσαι για πειραγμένο bootloader μιας και μέχρι τώρα από το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις και γενικά οι περισσότεροι έχουν πολύ καλές εντυπώσεις. Τώρα ακόμα και από αλλού να το παραγγείλεις και να σου έρθει με πειραγμένη ρομ δεν πρέπει να σε αγχώνει. Θα ξεκινήσεις πρώτα να τσεκάρεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader και αφού δεις ότι είναι όλα όπως πρέπει προχωράς με τον παρακάτω οδηγό για να περάσεις την Global Stable.
Σε περίπτωση που το πάρεις από κάπου και σου έρθει με Official Developer rom θα πρότεινα να ξεκλειδώσεις τον bootloader άμεσα και να περάσεις την Global Stable μετά μέσω fastboot και όχι βάζοντας το κινητό σε edl mode που είναι και πιο επικίνδυνο.
Ακόμα και με official rom να θες να μείνεις για πάντα δεν είναι κακό να ξεκλειδώσεις τον bootloader μιας και σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία και ευκολία να επαναφέρεις το κινητό σε ενδεχόμενη ζημιά.