Παιδιά εσείς γενικά πόσο ποσοστό έχετε από το Android system στην κατανάλωση της μπαταρίας εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με 44% κατανάλωση από αυτό το τηλέφωνο έχει βγει από την πρίζα πριν 3.5 ώρες και είμαι με 86% υπόλοιπο και 20 λεπτά οθόνη
καλησπερα. Έχω την τελευταία stable ελληνική και όταν πάω να συνδεθω σε κάποιο καινούργιο wifi ενώ βάζω τον κωδικό σωστά δεν συνδέεται. Το κάνει σε κανένα άλλον?
DrSaG
[/quote]
Ένα check όσοι δεν έχετε την 7.3.2.0 μπορείτε να κάνετε και να μου λύσετε την απορία;
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk[/quote]
Εγώ παρατήρησα 'οτι πριν από την αναβάθμιση στο πάνω μέρος εβγαζε την εφαρμογή της μουσικής ενώ τώρα το κινέζικο search μαζί με την ώρα.
Υ.Γ. Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό στο φόρουμ.
@tsine
Η κάμερα πάνω κάτω είναι ίδια με πριν. Καμία αλλαγή στην ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο. Λίγο το autofocus έστρωσε ελαφρώς αλλά όχι στην λήψη βίντεο δυστυχώς.
Πώς το βλέπεις; Είναι λίγο πιο βαρύ το λειτουργικό τώρα; Κολλάει καθόλου το κινητό;
Αναφέρουν στο αγγλικό φόρουμ ότι μετά την 7.3.2.0 παρουσιαστηκε επιβραδυνση του λειτουργικού. Το ανέφερα και εγώ χτες, τρώει lag σε ακυρες στιγμές. Εντοπισες κάτι τέτοιο;
@no-mercy
Όντως βγάλανε το music player, βλακεια... Τώρα το παρατήρησα. Για search που λες δεν έχω κάτι. Αυτό μου βγάζει εμένα (το όνομα του WiFi μου είναι επίτηδες έτσι για να μην με κλέβουν. Φοβούνται πως θα φορολογηθουν ).
Αν δείτε επίσης η σκιαση ξεφεύγει και πάει πιο κάτω από την γραμμή που πρέπει να σταματήσει κανονικά
@filthydwarf
Χωρίς πλάκα, τα τελευταία 3-4 χρόνια το είχα Samaras Free WiFi. Προχτές το άλλαξα γιατί μου έστειλε νέο ρουτερ ο ΟΤΕ και είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο χαχχαα
@Project_P
Μόλις μου απάντησες ήρθε ΟΤΑ Στείλε μου message 5 νούμερα και ένα Τζόκερ να πάω να τα ρίξω αύριο.
Λοιπόν, διαφορά στην κάμερα βλέπω στο auto focus, γίνεται λίγο πιο fast, ο θόρυβος κάπως καλυτερεψε (σε χαμηλό φως όμως καμία αλλαγή) και στο video καμία αλλαγή επίσης. Από κει και πέρα κάνανε άπειρα fix αλλά ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που διορθωσαν για να σας πω εντυπώσεις/λεπτομέρειες. Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι το κινητό έχει αρκετό lag μετά το update, κάτι που δεν είχε ούτε για πλάκα πριν. Έκανα αλλά 2 reboot χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Κάτι τελευταίο, αυτή η γκρι σκιά δεν θα έπρεπε να σταματαει στην πάνω γραμμή; Έτσι δεν ήταν; Γιατί τώρα σταματάει πιο κάτω και κόβει το κείμενο.