Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H stema έγραψε:

καλησπερα. Έχω την τελευταία stable ελληνική και όταν πάω να συνδεθω σε κάποιο καινούργιο wifi ενώ βάζω τον κωδικό σωστά δεν συνδέεται. Το κάνει σε κανένα άλλον?
      Κάποιος να ξέρει τι να κάνω με το πρόβλημα?
    • Διαφήμιση
    • Πλεον εχουν δωσει official την stable 7.3.2.0 και σε Global και σε China
      MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

Ξερετε ποτε θα την εχουμε και σε ελληνικη? ( @MIUI_ART :D )

Επισης οποιος εχει βαλει ηδη καποια απο τις δυο εχει παρατηρησει καποιο θεμα με το σημα στην sim 1 οταν δουλευει dual sim το κινητο και τα data ειναι προεπιλεγμενα στην SIM1 ?
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα κλείνω τη 3η μέρα συμβίωσης με το redmi note 3 pro (έκδοση 2gb). Είναι νωρίς για να καταληξω σε ασφαλή συμπεράσματα αλλά έχω κάποιες πρώτες σκέψεις.
      Όλες οι συγκρίσεις γίνονται με τη προηγούμενη συσκευή μου ,ένα xperia z1 .
      1ον. Η οθόνη του είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τη ξεπλυμενη οθόνη του z1. Πιο καθαρά χρώματα,καλυτερη ευκρίνεια και τραγικά μεγαλύτερη γωνία θέασης.
      2ον. Ταχύτητα- αίσθηση συσκευής περίπου στα ίδια επίπεδα,αρκετα smooth χωρίς κολλήματα ή λοξυγκες .
      3ον. GPS άριστο,κλειδωνει σε χρόνο μηδέν και απροβληματιστη πλοήγηση (δεν χάνει το σήμα,δεν μπερδεύεται, πάντα με την ίδια εφαρμογή )
      4ον. Ποιότητα κατασκευής -συναρμολογηση άψογη δεν τριζει δεν κροταλιζει είναι στιβαρό στο χέρι και ή αίσθηση του αλουμινίου τέλεια.
      5ον. Μπαταρία άψογη,χτες είχα 5ωρες sot με 2 μόνο φορτίσεις και συνεχές σκάλισμα (ακόμα και ξεκλειδωμα και φλασαρισμα)
      6ον. Σήμα - ποιότητα κλήσης. Πιάνει και διατηρεί 4g σε σημεία που το xperia δεν μπορούσε με καλές ταχύτητες. Οι κλήσεις λίγο χειρότερες σε ποιότητα (ένταση συνομιλίας -καθαροτητα ήχου).
      7ον. Camera . Διαβάζοντας σε διάφορα φόρουμ περίμενα ότι οι φωτό θα έχουν ποιότητα πίνακα με λαδομπογια ,αντιθέτως είναι αρκετά πάνω του μέσου όρου με καλές πρωινές και μετριες βραδυνές λήψεις. Το flash αξιοπρεπέστατο σαν ένταση χωρίς ιχνος bleeding στο φακό. Βίντεο δεν τραβάω ούτε πρόκειται.
      Συνοψιζοντας δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο στα 163 ευρώ που μου κόστισε μένει μόνο να αποδειχθεί και απροβληματιστο ως κατασκευή γιατί θα με συνοδεύει 1.5 με 2 χρόνια τουλάχιστον.
      Όλα τα παραπάνω με την τελευταία global stable.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Πάντως οι χρόνοι για ξεκλειδωμα έχουν πέσει αισθητά έκανα αίτηση στης 12 του μηνός και σήμερα είμαι με gtv

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Λογικο να πεφτουν οι χρονοι, το μεγαλο ντου που εγινε με RMN3 και ΜΙ5 περασε πλεον!

Απο οτι διαβασα στο αγγλικο φορουμ το RMN3 SD πουλησε ΜΟΝΟ στην Ινδια 600.000 κομματια απο την official κυκλοφορια του πριν μερικους μηνες.. και μιλαμε για μονο το SD μονο στην Ινδια... οι μισοι απο τους ιδιοκτητες να θελησαν να το ξεκλειδωσουν (που κατι μου λεει οτι ειναι το 95% οχι οι μισοι βαλτε και ολους τους αλλου χρηστες παγκοσμιως και τις αλλες συσκευες και φανταζει παραλογο που παιρνει 10+ μερες να ερθει το οκ.
    • Ο/H stef08 έγραψε:

Πάντως οι χρόνοι για ξεκλειδωμα έχουν πέσει αισθητά έκανα αίτηση στης 12 του μηνός και σήμερα είμαι με gtv
      Τέτοια να ακούω, παραλαμβάνω σήμερα το RMN3P μου και έκανα αίτηση στις 15!
    • @tsine
      Ναι αυτό εννοώ!

Μία ερώτηση σε όσους έχουν περάσει την 7.3.2.0 Global stable.
      Ανοίγω το WiFi και ενώ συνδέεται μου βγάζει μήνυμα να κάνω Switch Internet Connection και μετά Test Network. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό πλέον; Υπάρχει τρόπος να κλείσω αυτό το pop up message?

Edit: Τώρα μόλις έκλεισα και ξανά άνοιξα το WiFi και μετά από 3 disconnects έκανε επανεκκίνηση το κινητό και πήρε 2 λεπτά να ανοίξει. Είχε κολλήσει στα σύμβολα τα έγχρωμα του Android στην αρχή του Boot. What the fuck?

Γνώμη μου: μην περάσετε την 7.3.2.0 ακόμα και ας έρθει ΟΤΑ. Κάτι παίζει παίδες. Πρωτη φορά κάνει επανεκκίνηση χωρίς λόγο.
      Μπαταρία και Ram πάντως είναι πολύ καλύτερα από την 7.2.5.0

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • @DrSaG
      Το συγκεκριμενο μυνημα μου το εβγαλε σημερα το πρωι οταν πηγα να συνδεθω σε wifi καφετεριας.Εντελει ειχε προβλημα η συνδεση τους αφου 3 διαφορετικες συσκευες δεν μπορουσαν να μπουν ιντερνετ.Στο σπιτι μου απευθειας στο ρουτερ,σε ενα extender που εχω αλλα και στο σπιτι του κουμπαρου μου συνδεθηκε κανονικα χωρις να βγαλει κανενα μυνημα.Κατεληξα οτι οταν υπαρχει προβλημα σε ενημερωνει να ψαξεις αλλου για internet.
    • Διαφήμιση
    • @geomos
      Στο σπίτι μου το βγάζει το μήνυμα και δεν υπάρχει ούτε άλλη συσκευή συνδεδεμένη ούτε το pc ανοιχτό. IP παίρνει κανονικα. Θα δοκιμάσω σήμερα και σε άλλα δίκτυα. Ευχαριστώ για την απάντηση

Edit: Ξανά έκανε επανεκκίνηση μόλις. Κλείνω το WiFi και το ανοίγω 4 δευτερόλεπτα μετά. Αργεί να συνδεθεί και πετάει message όπως στο screenshot (Έχω ίντερνετ όμως παρόλο που βγάζει το μήνυμα). Μετά κλείνει και περιμένω στο boot με τα σύμβολα του Android για 2 λεπτά περίπου. Τι γίνεται? :P Με ματιαξε κάνεις; :o

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk