Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Παιδιά επειδή η συσκευή έχει αρκετά θεματακια, software κυρίως, μπορείτε να μου προτείνετε μια Bluetooth συσκευή που να συνεργάζεται απροβληματιστα; Παρακαλω να υπάρχει Ελλάδα γιατί την χρειάζομαι σχετικά αμεσα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

@giasoy
      Παραμένει μαύρη. Το ίδιο γίνεται κάποιες φορές και χωρίς Hands free, η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν ανοίγει αν δεν το ξεκλειδωσω

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
      Μπα θα ξαναγυρίσω στις dev, τελικά απ' ότι φαίνεται οι dev είναι πιο stable από τις stable, τουλάχιστον προς το παρόν.

Είδα ΚΑΙ αυτό μετά από ξεκλείδωμα με fingerprint....

Είμαι στην 7.2.2 την Ελληνική
      Images
      • Screenshot_2016-05-20-13-45-03_com.android.incallui.png

5,11 kB, 300×533, viewed 76 times
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Σαν hardware η συσκευή αξίζει τα λεφτά της παίδες. Από software ναι θα συμφωνήσω μαζί σου @hoyas.
      @giasoy
      Αυτο το έχω πει και εγώ παλιότερα και με κραζανε :p :o Η Stable μόνο Stable δεν είναι. Περιμένω να ξεκλειδωσω και εγώ και να δοκιμάσω την ελληνική.

• Διαφήμιση
    • Εγώ πάντως δεν τα έχω αυτά τα προβλήματα ρε παιδιά.. η δεν τα χω προσέξει...

• εγώ τα μόνα προβλήματα που έχω δει μέχρι τώρα είναι το βρωμοshell που με ένα restart έστρωσε. και ότι στα καλά του καθουμένου κλείνει το wifi και ανοίγει το wifi hotspot

Να σας ξεκαθαρίσω κάτι πριν ξεκινήσουν πάλι οι "μαχες" :p Οι πιθανότητες ελαττωματικης συσκευής είναι υπαρκτες,οχι μόνο για το κινητο μας αλλά γενικά στην τεχνολογία. Πχ η Opel πριν μερικά χρόνια όταν έβγαλε το OPC είχε πρόβλημα με τον κινητήρα. Δεν εμφανίστηκε το πρόβλημα σε όλα τα αυτοκίνητα όμως, αλλά επειδή ήταν στατιστικά μη αποδεκτό έβγαλε ανακοίνωση και κάλεσε όσους έχουν OPC να πάνε σε επίσημο συνεργείο της Opel για επισκευή δωρεάν.
      Ο @Project_P για παράδειγμα έχει πρόβλημα με το 4G (ακόμα δεν πιάνεις σήμα στην SIM 1 btw;) που εγώ δεν το έχω.
      Ο φίλος χτες ξαφνικά του σταμάτησε να φορτίζει το κινητό και το έχει 1.5 μήνα. Συμβαίνουν αυτά.
      Από κει και πέρα απλά τα αναφέρουμε για να δείτε και εσείς αν σας εμφανίζονται τα ίδια προβλήματα όπως και σε εμάς ή μπορεί να έχουμε μια λάθος ρύθμιση εμείς και απλά θα μας πείτε τι κάνουμε λάθος. Ίσα ίσα εύχομαι να μην έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε εμένα ή στον οποιονδήποτε γιατί είναι κρίμα να μπαίνουμε σε ταλαιπωρία και τρέξιμο.
      Τέλος, για να μην σας πριζω, τις προάλλες έγραψα "Προτείνω να μην περάσετε την 7.3.2.0 Global stable ακομα" γιατί μου εμφάνισε αρκετά προβλήματα που δεν τα είχα με την προηγούμενη έκδοση (όταν κλείνω κλήσεις δεν ανοίγει ξανά η οθόνη και πρέπει να την ξεκλειδωνω συνέχεια, το WiFi τρώει disconnects και μου κάνει επανεκκίνηση το κινητό (!) , το πρόβλημα με τα Hands free παραμένει κτλ).
      Όπως είπα και πριν, από Hardware το κινητό φυσάει αλλά από Rom έχει μεγάλο θέμα. Ανάλογα πάντα από την οπτική γωνία που το βλέπει ο κάθε χρήστης.

• Οσοι εχετε θεμα με το γυροσκοπιο δοκιμασατε να κανετε calibrate απο το QC Test ?
      (πατατε γρηγορα αρκετες φορες την εκδοση Kernel στις ρυθμισεις).

@DrSaG
      Καλλιο αργα... εσυ ειδικα επρεπε να ειχες εδω και κανα 2 βδομαδο την ελληνικη :P
    • Διαφήμιση

@Project_P
      Ναι το έτρεξα όλο το Test 2-3 φορές. Στα παιχνίδια δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω όπως αναφέρουν πιο πριν αλλά στο Facebook και YouTube τρώει κολλήματα. Όχι ότι τα χρησιμοποιώ και συχνά , για αυτό και δεν καίγομαι να το λύσω :p

• αυτό είναι το ρίσκο με αυτές τις αγορές. ενώ το προϊόν είναι εξαιρετικό ειδικά με τα λεφτά του, το δικό σου @DrSaG ας πούμε θα έπρεπε να το γυρίσεις εγγύηση. Με τους κινέζους όμως άκρη δεν βρίσκεις και αυτό είναι το ρίσκο με αυτές τις αγορές. αν σου κάτσει στραβή την έκατσες
    • @filthydwarf
      ο @DrSaG δεν εχει κανα ιδιαιτερα σοβαρο θεμα, απλα του αρεσει να γκρινια... εε σχολιαζει :P

Eγω επρεπε να το γυρισω που δεν εχω δει 4G στην Sim1 απο τοτε που το πηρα, αλλα δεν θελω να μπλεκω με κινες και εγγυησεις... βεβαια επιφυλασομαι οτι και τον 2 τα θεματα που αντιμετωπιζουμε ειναι software και οτι θα στρωσουν καποια στιγμη.

Για το καλιμπραρισμα το ειπα για τα παιχνιδια. Στα βιντεο μου το κανει και εμενα (και δεν στρωνει με calibration) αλλα επειδη και εγω δεν τα πολυ δουλευω δεν ασχοληθηκα καν...

@Project_P
      Σκορπιός με ωροσκοπο σκορπιο. Μην την ψάχνεις 8-) :)

• Διαφήμιση
    • δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το θέμα software γιατί απλά δεν το κάνει σε όλους. με cosmote στα Χανιά πιάνω 4g. ταχύτητα δεν έλεγξα αλλά σίγουρα δεν σέρνεται και browsing έκανα χωρίς κανένα θέμα. sim στο slot1 και sd στο 2