Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
καλησπερα παιδια, κατοχος του redminote 3 pro και δεν μπορω να το χαρω λογω πολλων προβληματων που εχει, παρακαλω καποιος απο Θεσσαλονικη να με βοηθησει για να του στειλω το κινητο. Ειμαι εντελως ασχετος και δυστυχως ΔΕΝ μπορω να το φτιαξω, ευχαριστω πολυ!!!!!!
-
Ο/H Dante έγραψε:
Κατεβαζω και εγω τωρα 3.2
Κατεβαστε κανα θεματακι παντως,αλλαζουν απιστευτα τα εικονιδια,η μπαρα κτλ.
Υπαρχουν απειρα θεματα ενω βρηκα και γραμματοσειρες που δουλευουν ωραια με τα ελληνικα.
-
-
Ο/H dmarccos έγραψε:
Ο/H jerry007 έγραψε:
Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ
Και εδώ τα ίδια.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk -
Ο/H stogianste έγραψε:
καλησπερα παιδια, κατοχος του redminote 3 pro και δεν μπορω να το χαρω λογω πολλων προβληματων που εχει, παρακαλω καποιος απο Θεσσαλονικη να με βοηθησει για να του στειλω το κινητο. Ειμαι εντελως ασχετος και δυστυχως ΔΕΝ μπορω να το φτιαξω, ευχαριστω πολυ!!!!!!
@stogianste
Δεν χρειάζεται να το στείλεις πουθενά...μπορείς και μόνος σου, όσο βουνό και εάν σου φαίνεται
Πρώτα, από όλα:
1. Ποια ρομ έχει η συσκευή σου αυτήν την στιγμή ? (Καλύτερα ανέβασε μία φώτο το σχετικά με το τηλέφωνο)
2. Έχεις κάνει αίτηση για unlock του bootloader ? -
Παιδιά 2η ημέρα με την GTV 6.5.19, και μιας και διαβάζω για τη μείωση της αυτονομίας. Από τις 11 το πρωί μέχρι τώρα, το κινητό με πολύ αραιή χρήση, και αυτό κυρίως λίγο Viber και άντε να χρησιμοποίησα και λίγο το chrome, είδα μια πτώση από 93% σε 56%. Φωτεινότητα 50% κατά μέσο όρο, ανοιχτά δεδομένα ~3 ώρες WIFI τις υπόλοιπες, Bluetooth ανοιχτά χωρίς ζεύξη. Θα ήθελα να δοκιμάσω και την stable.
Για μετάβαση από Dev σε Stable κάνουμε backup από TWRP πρώτα, μετά Factory Reset και flash το zip της stable;
Επίσης, μετά θα χρειαστεί στήσιμο εντελώς απ'την αρχή το κινητό ή μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο backup για τις ρυθμίσεις ας πούμε από Mi Cloud; Αν εγκαταστήσω τις εφαρμογές μου και έπειτα κάνω backup θα μπουν όλα στη θέση τους και το μόνο που θα μένει είναι να ξαναστήσω τις ρυθμίσεις των εφαρμογών μου; -
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ξεσκίζει την μπαταρία. Ίσως πρέπει να κάνουμε ένα Thread στο bug report;
Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalkNice to mitu!
-
Ακριβώς @piniata7. Όλα όπως τα γράφεις είναι σωστά.
Η λογική να πάρεις ένα backup με το twrp αφού το έχεις στήσει πλήρως το τηλέφωνο είναι ώστε αν μετανιώσεις που έβαλες stable να μπορέσεις με restore από TWRP σε 10λεπτά να είσαι στο ίδιο ακριβώς σημείο που το άφησες.
Από κει και πέρα αφού τελειώσει το backup βεβαιώσου ότι έχεις αρκετή μπαταρία (κατά την άποψή μου πάνω από 65-70%) και κάνε hard reset με την επιλογή από τα wipe->advanced wipe-> cache/dalvik/data ΜΟΝΟ και μετά προχωράς με το install της stable.
Μην ξεχάσεις να περάσεις την ρομ (Ελληνική stable .zip) στο κινητό ή σε μια sd card πριν μπεις TWRP.
Αν έχεις κάνει ένα σωστό backup στο Mi Cloud θα στα επαναφέρει όλα ακριβώς όπως τα είχες και πριν αλλά όπως σωστά είπες θα έχουμε χαθεί όλες οι ρυθμίσεις των εφαρμογών και θα πρέπει να τις ξανατρέξεις όλες μία μία και να τις σετάρεις από την αρχή.
(ΥΣ-Για όλους: Άκυρο αλλά καλό είναι να το αναφέρω. Αν έχεις internet banking στην Alpha και χρησιμοποιείς το Safe Access πριν αλλάξεις ρομ δες να αλλάξεις online σε άλλη συσκευή την εφαρμογή γιατί θα αλλάξει το Credential ID και θα πρέπει να κάνεις εκ νέου αίτηση και να περιμένεις τηλέφωνο από Alpha για να στο ενεργοποιήσουν πάλι. Δεν γνωρίζω αν με επαναφορά του backup, από TWRP, εμφανίζεται το ίδιο Credential ID ή όχι) -
Έχω περάσει όλες τις ελληνικές stable και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Προτείνω ένα πανέμορφο θέμα, το JAKU6, άψογο και με ελληνικά.
ΥΓ. Μπαίνοντας στο winbank της Πειραιώς, πετάει ένα μηνυματάκι "rooted device detected", αλλά δεν κολλάει πουθενά, ούτε εμφανίζει άλλο πρόβλημα. -
Ο/H piniata7 έγραψε:
Παιδιά 2η ημέρα με την GTV 6.5.19, και μιας και διαβάζω για τη μείωση της αυτονομίας. Από τις 11 το πρωί μέχρι τώρα, το κινητό με πολύ αραιή χρήση, και αυτό κυρίως λίγο Viber και άντε να χρησιμοποίησα και λίγο το chrome, είδα μια πτώση από 93% σε 56%. Φωτεινότητα 50% κατά μέσο όρο, ανοιχτά δεδομένα ~3 ώρες WIFI τις υπόλοιπες, Bluetooth ανοιχτά χωρίς ζεύξη. Θα ήθελα να δοκιμάσω και την stable.
Για μετάβαση από Dev σε Stable κάνουμε backup από TWRP πρώτα, μετά Factory Reset και flash το zip της stable;
Επίσης, μετά θα χρειαστεί στήσιμο εντελώς απ'την αρχή το κινητό ή μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο backup για τις ρυθμίσεις ας πούμε από Mi Cloud; Αν εγκαταστήσω τις εφαρμογές μου και έπειτα κάνω backup θα μπουν όλα στη θέση τους και το μόνο που θα μένει είναι να ξαναστήσω τις ρυθμίσεις των εφαρμογών μου;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα