Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

@pavlidiscΜε την 7.3.2.0 μια χαρά πέφτει η μπαταρία πλεον. Εχω SoT 4-5 ώρες από 7 που είχα στην 7.2.3.0
      Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
      Αυτό το SoT τί είναι και πού το βλέπω;

Υ.Γ Πρακτικά πάντως...κοντεύω να πιάσω τον διπλάσιο χρόνο απο το iphone 6s plus που είχα... :o :o :o
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @pavlidisc Screen on Time.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

@Souits
      Συγγνώμη, μιλάω για 7.3.2.0 Global stable, όχι για ελληνική. Ποια έχεις εσύ;

SoT σημαίνει Screen on time, το βλέπεις στην κατανάλωση μπαταρίας στην επιλογή της οθόνης. Δεν είναι βέβαια ένας επίσημος-επιστημονικος όρος διότι δεν είναι κάτι που υπολογίζεται έτσι απλά. Το SoT το χρησιμοποιουν οι χρήστες στα διάφορα φόρουμ για να συγκρινουν την διάρκεια της κάθε φόρτισης, απλά όπως έγραψα και πριν, δεν είναι επίσημη μονάδα μέτρησης αλλά άτυπη και μη αποδέκτη από τους developers διότι επηρεάζεται από πολλά.
      Να σου δώσω και ένα παράδειγμα γιατί δεν είναι στάνταρ αυτό που λέω.
      Πχ αν χρησιμοποιείς κάθε μέρα το κινητό για browsing με mobile data, σταθερή χρήση, θα σου βγάλει SoT 6 ώρες.
      Αν κάνεις browsing αλλά παίζεις και παιχνίδια θα σου βγάλει SoT 4 ώρες γιατί καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία για επεξεργασία οπότε στην οθόνη μπορεί να δείξει συνεχόμενη εικόνα για 4 ώρες με πλήρη επεξεργαστή ισχύ.
      Ελπίζω να το εξήγησα καλά γιατί καθώς έγραφα με διεκοψαν 5 φορές :p

• Διαφήμιση

• σε περιοχή με ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ σήμα. sim slot 1. + sd card

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Μείωση μεγέθους εικόνας. ().

• @filthydwarf
      Να ξέρεις ότι παίζει ρόλο και ο server που επιλέγει. Πχ αν βάλω server της Θεσσαλονίκης παίρνω χαμηλό ping γιατί είναι πιο κοντά μου αλλά λιγότερο Download speed. Στον server του ΟΤΕ στην Αθήνα παίρνω 28ms αλλά 2mbps παραπάνω.
      Έπαθα πλάκα πάντως με τον φίλο χτες που ανέβασε φώτο από Χίο με σχεδόν 140mbps Download speed :p
    • διάλεξα 2-3 διαφορετικούς. πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα αλλά λίγο διαφορετικό ping. το ping είναι χάλια γιατί το σήμα εδώ είναι χάλια. φαντάσου ότι εντός κτηρίου παίζεται αν θα τα καταφέρεις να μιλήσεις στο τηλέφωνο
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

διάλεξα 2-3 διαφορετικούς. πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα αλλά λίγο διαφορετικό ping. το ping είναι χάλια γιατί το σήμα εδώ είναι χάλια. φαντάσου ότι εντός κτηρίου παίζεται αν θα τα καταφέρεις να μιλήσεις στο τηλέφωνο

Στην φώτο όμως δείχνει ότι έχεις καλό σημα

• Διαφήμιση
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

@piniata7
      Απλα είναι διαφήμιση εταιρείας Antivirus ή κάποιο Malware. Μου έχει συμβεί πολλές φορές σε όλα τα χρόνια που έχω smartphones. Απλά σπαμαρε το Back button και αν δεις για 1-2 δευτερόλεπτα έχεις λίγο χρόνο πριν εμφανιστεί το μήνυμα πάλι (κάνει auto refresh και ξανά pop το μήνυμα). Στα γρήγορα ενώ πατάς το Back, επιλέγεις τις καρτέλες από πάνω δεξιά και κλείνεις αυτήν με το διαφημιστικό-Malware. Δεν κολλάει τίποτα το κινητό διότι δεν έχεις προχωρήσει-πατήσει το ΟΚ.
      Ευχαριστώ DrSaG, αλλά το κακό δεν είναι το κατά πόσο είναι δύσκολο να κλείσεις το tab, αλλά και το ότι χάνεις το tab που ήσουν.
      Μετά τα βήματα που ανέφερε ο NasDriver δε μου εμφανίστηκε τίποτα, αλλά είναι νωρίς να κρίνουμε. Όπως και να 'χει μικρό το κακό, όπως πολύ σωστά είπες αν δεν πατήσεις κάποιο ΟΚ ή δώσεις κάποιον αριθμό.

Όσο για τη συζήτηση περί σήματος, δεδομένα κλπ:
      Όταν πήρα το κινητό με 6.5.19 China dev, στην Αθήνα μου βάρεσε 100Mbps DL, στο ίδιο σημείο τώρα πιάνω ~70 (+-). Γενικά, με την άλλη μου συσκευή (Lumia 640) ήμουν πιο ικανοποιημένος σε θέμα κάλυψης 4G. Είχα ξεχάσει καιρό πως ήταν τα άλλα σήματα, σχεδόν παντού 4G, σπάνια 3G. Τώρα έχω δει και τα Η, Η+... G μου. SIM1.
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

@DrSaG ναι μπάρες έχει αλλά η ποιότητα του σήματος αισχρή.

Τσέκαρε πόσα db έχει εκεί που εισαι

• Διαφήμιση
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Καλησπέρα παιδια!
      Κι εμένα με την 7.3.2 το sot έπεσε στις 4 ώρες από 6 ωρες στην 7.2.2.
      Μιλάω για τις ελληνικές πάντα.