Τρίτη μέρα και πλέον το κινητό δεν με βγάζει μέχρι το βράδυ από πλήρη φόρτιση. Με 60% οθόνη και browsing μέσω WiFi η μπαταρία έπεσε από το 50->29% σε 1 ώρα και 40 λεπτά.
Καλησπερα.
Μετα απο ενα μηνα που εχω το κινητο στην κατοχή μου εχω βρει το μεγαλυτερο μείον. Αυτο το κινητο μ' εκανε και μετανιωσα που εδωσα 400+ ευρουλακια για αγορα λαπτοπ!!! Laptop και PC πλεον ανοιγουν σπανια. Άψογο σε όλα του. Μπραβο στην xiaomi.
Ενα θεματακι που εχω αντιμετωπισει , η αληθεια ειναι ελαχιστες φορες μεχρι τωρα, με την προηγουμενη Ελληνικη σταθερη ρομ αλλα και με την τελευταια ειναι πως παω να ανοιξω το κινητο με τον fingeprint sensor και δεν ανταποκρινεται καθολου. Δηλαδη οχι δεν αναγνωριζει το δακτυλικό αποτυπωμα αλλα δεν εκκινείται καθολου ο sensor. Οταν ξεκλειδώσω δίνοντας πιν και αφησω το κινητο να μπει σε αδρανια ξανα, ο σενσορας λειτουργεί κανονικα. Αυτο οπως ειπα δεν εχει συμβει πολλες φορες μεχρι τωρα (10 και πολλες ισως είπα).
Να κάνω και μια ψιλό εκτός θέματος ερώτηση; Εχω αγοράσει το κινητό από vickmall και μάζεψα 349 πόντους. Τώρα θέλω να αγοράσω ακόμα ένα και θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κανείς σε τι ποσό έκπτωσης αντιστοιχούν οι πόντοι που μάζεψα.