@DaRk_dOg αυτό με τη δόνηση αν εκεί που είσαι σύρεις προς τα πάνω το δάκτυλο (να πας προς τα κάτω δηλαδή) έχει και άλλες επιλογές και μία από αυτή δείχνει και ένα τηλέφωνο με δόνηση. Για δες αν είναι ενεργοποιημένο. Το θέμα του φόντου είναι από το ποιο θέμα χρησιμοποιείς. Αν αλλάξεις θέμα που έχει διάφανο back θα έχεις και συ!
@DaRk_dOg αυτό με τη δόνηση αν εκεί που είσαι σύρεις προς τα πάνω το δάκτυλο (να πας προς τα κάτω δηλαδή) έχει και άλλες επιλογές και μία από αυτή δείχνει και ένα τηλέφωνο με δόνηση. Για δες αν είναι ενεργοποιημένο. Το θέμα του φόντου είναι από το ποιο θέμα χρησιμοποιείς. Αν αλλάξεις θέμα που έχει διάφανο back θα έχεις και συ!
Χίλια ευχαριστώ @lallasgr για την δόνηση, ενώ την είχα απενεργοποιημένη σε κάθε αλλαγή σε silent γύριζε ξανά σε ενεργό.
Όσον αφορά το θέμα: σε κανένα στοκ θέμα δεν γίνεται ημιδιάφανο το φόντο ενώ στο Nexus 5 που χρησιμοποιούσα China dev ήταν ημιδιάφανο με το default theme.
Γιαυτό μου έκανε εντύπωση!
Η MIUI China DeveloperROM 6.5.26 είναι η τελευταία MIUI 7 εβδομαδιαία αναβάθμιση.
Από τις 3 Ιουνίου 2016, δεν θα υπάρξουν εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις για MIUI Developer ROM.
1 Ιουνίου η MIUI 8 China Alpha ROM θα διατεθεί στο κοινό και στις 17 Ιουνίου η MIUI 8 China DeveloperROM.
Λέμε αντίο στο MIUI 7 και καλωσορίζουμε το MIUI 8.
Υ.Γ Συγγνώμη για το Offtopic παιδιά...απλά ο Γιωργάρας είναι...είναι...είναι...δεν τον έχω συνηθίσει να ρωτάει ρε παιδί μου!!! Είναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ ο τύπος...με πολλά ένσημα!!!!!!!!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Υ.Γ Συγγνώμη για το Offtopic παιδιά...απλά ο Γιωργάρας είναι...είναι...είναι...δεν τον έχω συνηθίσει να ρωτάει ρε παιδί μου!!! Είναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ ο τύπος...με πολλά ένσημα!!!!!!!!
Χαχαχα Χρήστο ΚΑΙ εδώ πλέον. Τσίμπησα τον όμορφο κινέζο κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Να βγούμε λίγο εκτός θέματος..
Λίγο επιστημονικό αλλά κάπως έτσι εξηγείται.
"Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή οι κατασκευαστές σκληρών δίσκων ανεβαίνουν κλίμακες χωρητικότητας με βάση τα πολλαπλάσια του 10, ενώ οι κατασκευαστές μνήμης RAM με βάση τα πολλαπλάσια του 2.
Έτσι, ένας κατασκευαστής σκληρών δίσκων θεωρεί πως 1 Kilobyte = 1000 bytes, 1 Megabyte=1000 Kilobytes, 1 Gigabyte=1000 Megabytes, 1 Terabyte=1000 Gigabytes κοκ.
Αντίθετα, ένας κατασκευαστής RAM θεωρεί πως 1 Kilobyte είναι 2^10=1024 bytes, 1 Megabyte=1024 Kilobytes, 1 Gigabyte=1024 Megabytes και πάει λέγοντας"Περισσότερα
Με λίγα λόγια τα 16 gb είναι 14.9012 GB πραγματικά.