- 4G always ON
- Data always ON
- WiFi always ON
- Approximately 40 application installed
- Cosmote business plan
- Greek Miui 7.3.2 Stable
- 1 sim slot + SD card
Για Android νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από ΑΡΙΣΤΑ!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Nice photshop hahahaha!!!
Αστειεύομαι φυσικά. Πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα.
Πες μας το μυστικό σου, να φανταστώ έχεις σήμα κυριολεκτικά "καμπάνα" έτσι;
Αυτό συμβαίνει καθημερινά ή του τη βάρεσε και είπε να βαστήξει παραπάνω σήμερα; ROM;
Nice photshop hahahaha!!!
Αστειεύομαι φυσικά. Πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα.
Πες μας το μυστικό σου, να φανταστώ έχεις σήμα κυριολεκτικά "καμπάνα" έτσι;
Αυτό συμβαίνει καθημερινά ή του τη βάρεσε και είπε να βαστήξει παραπάνω σήμερα; ROM;
Για να πώ την αλήθεια...δεν ξέρω πώς καταφέρνει το Xiaomi να βγάζει τέτοιο σήμα! Και για να πάω πιό πέρα...είμαι λίγο δίσπιστος ως προς την αξιοπιστία του. Πέρασαν iPhone, ZTE, Samsung, Lumia απο αυτό το σημείο (Δυτικές Συνοικίες Θεσσαλονίκης) και με τον στανιό έπιαναν 4G. Στο Xiaomi...ξεχειλίζει! Τί να πώ;;;;; Οι ταχύτητες πάντως ΔΕΝ είναι καλές για 4G. Μέτριες θα έλεγα...αλλά αυτό συνέβαινε ΣΕ ΟΛΕΣ τις συσκευές που είχα γιατί ως γνωστών οι Δυτικές Συνοικίες Θεσσαλονίκης πάσχουν απο ένταση σήματος...και μάλιστα ΠΠΠΠΟΛΥ!
Τί να πώ;;;; Το Xiaomi μου έχει βάλει γυαλιά και σε αυτόν τον τομέα...
Στο θέμα "επίδοση μπαταρίας" τώρα : Το επιχείρησα 3-4 φορές να το κατεβάσω κάτω απο 10%...ΟΛΕ ΜΑ ΟΛΕΣ τις φορές ήμουν πάνω απο 8-8,5 ώρες!!! ΈΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!!! Ρε παιδιά...εχθές το απόγευμα για 1,5 ώρα του έβγαλα την Παναγία...στην κυριολεξία όμως...έβαλα και έβγαλα καμία 20-30 εφαρμογές...και η οθόνη ήταν επι 1-1,5 ώρα αναμένη...ξέρετε πόσο έχασε;;;;;;;
...
...
... 8%
!!!!!!
Η μπαταρία του καταναλώνεται με ταχύτητες replay!
Δε το εμπιστεύομαι να βγω από το σπίτι πρωί με 40% +-. Ίσως γι'αυτό να μην το κρίνω κατάλληλα. Πάντα έβγαζα 4-4.5 SoT με ~32% left. Ίσως αυτό το 32% να είναι και το καλύτερο!! Θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες, αν και δε νομίζω να βγάλω τόσο πολύ SoT λόγω του ότι δεν πολύ ασχολούμαι με το κινητό. Στο standby που με ενδιαφέρει, με ανοιχτά data/wifi+bluetooth πάντως είναι άψογο.
Πάντως σε σχέση με το Lumia 640, εγώ για το σήμα 3G/4G έχω να πω ακριβώς τα αντίθετα. Με το 640 είχα ξεχάσει τι πάει να πει H/H+, ακόμη και το 3G. Παντού 4G, ακόμη και επαρχεία σε πολλά σημεία. Με το Kenzo, όχι τόσο καλά τα πράγματα.
Σε ποιο SIM slot την έχεις; (Μιας και αναφέρονται κάτι κουλά από άλλους χρήστες)
To χρησιμοποιώ με SD card. Δεν ξέρω σε ποιά slot είναι. Είναι σε αυτήν που σε αφήνει να βάλεις και SD
Κοίτα...προσωπική μου άποψη είναι οτι η μόνη συσκευή με την οποία μπορείς να συγκρίνεις τις επιδόσεις της μπαταρίας σου είναι ... η προηγούμενη συσκευή σου...!
Παίζουν ΤΟΣΑ μα ΤΟΣΑ πολλά πράγματα ρόλο που η σύγκριση με συσκευές άλλων είναι τελείως άτοπη. Δεν έχει ουσιαστικό νόημα...
Απέναντί σου στο συγκριτικό πρέπει να έχεις τον ίδιο σου τον εαυτό με μία διαφορετική συσκευή.
Εγώ μόνο με τα τελευταία iPhone (plus) έπιανα τέτοιες επιδόσεις. Με οποιοδήποτε άλλη συσκευή - λειτουργικό με το ζόρι έβγαζα την μέρα...και μάλιστα στο Android μου έκανε εντύπωση πώς γίνεται να χάνει τόση ενέργεια χωρίς να το αγγίζω! Οι κακογραμμένες εφαρμογές, οι διαφημίσεις που τρέχουν σχεδόν σε όλα τα free apps και οι Google εφαρμογές-υπηρεσίες που χρειάζονται μπαταρία φορτηγού για να διατηρηθούν ενεργές έκαναν πάντα μεγάλη ζημία.
Αυτός είναι και ο λόγος που εξεπλάγην ευχάριστα με τις επιδόσεις του RN3 που δεν παύει να είναι Adroid ε...;-)
Υ.Γ Απο το 10% έως το 2% είχα προσθήκη σχεδόν μίας ώρας στο τελικό σύνολο! Άρα το 40% φίλε μου...είναι μία μέρα γεμάτη γεμάτη...:-)
Όντως η μπαταρία του τα σπάει. Εγώ κάθε 2η μέρα φορτίζω, την στιγμή που με το προηγούμενο g3, ήθελα κάθε μέρα και μερικές φορές 2 φορές την μέρα. Γενικά μέχρι τώρα η συσκευή πάει μπάλα. Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό μέχρι τώρα. Ο χρόνος θα δείξει.