Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • καλο μήνα στην παρεα.
      Το παρήγγειλα το έστειλαν την περασμένη Πέμπτη και μου βγάζει το μήνυμα
      2016-05-31 19:51 The item is pre-advised
      Τι σημαίνει?
    • Ο/H toumpanosk έγραψε:

The item is pre-advised
      Τι σημαίνει?
      Έχουν ειδοποιήσει το courrier (μάλλον NLpost)να περάσει να το πάρει!!!
    • Ο/H toumpanosk έγραψε:

καλο μήνα στην παρεα.
      Το παρήγγειλα το έστειλαν την περασμένη Πέμπτη και μου βγάζει το μήνυμα
      2016-05-31 19:51 The item is pre-advised
      Τι σημαίνει?
      Σημαίνει οτι το έχουν έτοιμο για παράδοση αλλά δεν το έχουν στείλει ακόμα
    • Διαφήμιση
    • Τη καλυτερη διαχειριση στη μπαταρια την εκανε η 7.2.2
      Ειχα φτασει το 9ωρο ενω το 7-8ωρο ηταν νορμαλ και με τουλαχιστον 2 μερες αναμονη ενω εφτανα και μεχρι 4.
      Τωρα ενα 5ωρο οθονη αντε βαρυ 6,5 και το πολυ 3 μερες αναμονη.
      Τις ρυθμισεις ολες εννοειται ψαγμενες.
      Δυστυχως το χαλανε οσο παει,αφου χαλασε και η καμερα με αυτη την εκδοση.
      Για να δειτε πολλες ωρες sot παντως,πρεπει να το πεθανετε σε μια μερα το κινητο,καθως τρωει αρκετουτσικο και η αναμονη αλλιως και δε προλαβαινεις να κανεις πολλες ωρες οθονη.
    • α εγώ το βράδυ απλά κλείνω wifi/data. μην χτυπήσει κανα σοβαρό τηλέφωνο
    • Καλημέρα παιδιά! Τι παράπονο έχετε από την κάμερα; Προσωπικά έχω μείνει άναυδος από την ποιότητα των φωτογραφιών καθώς αν κρίνω από όλα τα αρνητικά σχόλια μόνο κακή δεν είναι ή κάμερα. Απεναντίας οι φωτογραφίες που βγάζει είναι ουοάου. Όσο για την αυτονομία θα το παρακολούθησω αλλά μέχρι ώρας από όταν απεγκατέστησα χτες βράδυ το Adguard έχει πάρει τα πάνω του! Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό όμως!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • για κινητό ειδικά κινέζικο ΣΠΕΡΝΕΙ σε σχέση με μια φωτογραφική μηχανή χάνει αρκετά.
    • Για κάποιον σαν εμένα που δεν ψάχνω την επαγγελματική φωτογραφία μου αρκεί και με το παραπάνω. Οι φωτογραφίες ξανά λέω είναι εκπληκτικές! Από την κάμερα του AtivS που είχα προηγουμένως ή οποία είναι εξαιρετική, του Xiaomi είναι κλάσεις πάνω...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Σε καλές συνθήκες, έξω, είναι άριστη (πάντα σε συνδυασμό με τα χρήματα που κοστίζει η συσκευή, και όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει). Αν βάλεις και HDR κάνει τις περισσότερες φορές καλή δουλειά. Σε κλειστό χώρο ή χαμηλό φωτισμό πέφτει πολύ η απόδοση της. Επίσης, δε μ'αρέσει το manual mode τoυ miui camera app.
    • @piniata7 συμφωνώ με αυτό που λες για τις φωτογραφίες τη νύχτα. Αλλά σκέψου και το άλλο... Εδώ ναυαρχίδες των 700€ πάσχουν στις νυχτερινές φωτογραφίες με θόρυβο και lag, γιατί να αποτελεί εξαίρεση το Xiaomi... Κανένα κινητό δεν έχει λύσει τα προβλήματα των νυχτερινών φωτογραφιών. Κοινά μέρη μοιράζονται όλα... Αλλά και πάλι όσο υπερβολικό και αν ακούγεται όσες έχω τραβήξει νύχτα (φίλους/ες μου με φλας) έχουν βγει απίστευτες. Πραγματικά ψάχνω και ξανά ψάχνω να εντοπίσω κόκους θορύβου και πρέπει να ζουμάρω πάρα πολύ για να τους εντοπίσω. Κλάσεις πάνω από την κάμερα του S3/AtivS (είναι τα ίδια σε χαρακτηριστικά). Το Redmi Note 3 Pro έχει την κάμερα του Galaxy Note 5 αν δεν με γελά η μνήμη μου... Με χειροκίνητες ρυθμίσεις δεν έχω κάτσει να ψαχτώ ποτέ σε κάμερα κινητού... Η αδερφή μου αγόρασε 1 μήνα πριν από εμένα το Galaxy S7... Εντάξει δεν παίζονται οι φωτογραφίες του είναι σε άλλον πλανήτη, αλλά βλέπω ας πούμε και στο Xiaomi κάποιες εκπληκτικές λεπτομέρειες που πιάνει στα κύματα της θάλασσας ας πούμε που μοιάζουν με την ποιότητα από το S7. S7 δεν είναι προφανώς αλλά ξανά λέω αλλά σε καμία περίπτωση δεν επαληθεύονται τα αρνητικά σχόλια που διαβάζω στη δική μου περίπτωση. Πραγματικά απορώ με τα αρνητικά σχόλια καθώς εγώ άλλα πράγματα βλέπω...
    • Διαφήμιση
    • Στη φωτογραφία των κινητών, μεγάλο ρόλο παίζει και το software, δηλαδή ναι μεν μοιράζονται κοινά μέρη, αλλά..
      Εγώ δε βγάζω πολλές φωτογραφίες με το κινητό, οπότε δεν είμαι απογοητευμένος. Αλλά δε μπορούμε να λέμε ότι βγάζει καλές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, γενικά. Δε μιλάμε μόνο για φωτογραφίες φίλων με φλας στο 1 μέτρο. Προσπάθησε να βγάλεις μια φωτογραφία ενός τοπίου βράδυ, μακρινή δηλαδή. Τι να σου κάνει το φλας αν θες να βγάλεις το βουνό δίπλα σου; :D

Τις φωτογραφίες το βράδυ δε της θεωρώ "μειονέκτημα", αλλά γεγονός, που είναι φυσιολογικό από άποψης VFM της συσκευής, ειδικά σε κομμάτια perforamnce, build quality, features κλπ.
      Ούτε εγώ χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση το manual mode, και τις λίγες φορές που το χρησιμοποίησα ήταν καθαρά για χαβαλέ. Αλλά είναι "πίσω", για κάποιον που το χρησιμοποιεί. Γεγονός, και πάλι όχι μειονέκτημα.

Αλλά το κακό είναι στις φωτογραφίες εντός κλειστού χώρου (ή έξω με σύννεφα), με μέτριο φωτισμό, με ή χωρίς φλας. Εκεί ο κόκκος πάει σύννεφο, ειδικά αν βάλεις την φωτογραφία σε 24' monitor, αλλιώς φαίνεται σε 5.5άρι με υψηλό PPI. Κι'αυτό, επειδή έχει καλό αισθητήρα το κινητό, πιστεύω πως είναι θέμα software και το θεωρώ μειονέκτημα.

Όλα αυτά είναι παρατηρήσεις δικές μου, δεν είμαι ούτε φωτογράφος ούτε γνωρίζω πολλά για τις φωτογραφίες.