Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πειραματιστώ με τις ROM λιγάκι να δοκιμάσω και την Ελληνική Developer να δω πως πάει από θέμα μπαταρίας και τις global MIUI...
Θέλω να πάρω back up ώστε να μπορώ να επανέλθω έτσι όπως ακριβώς είμαι τώρα σε περίπτωση που δεν μου αρέσει κάτι... Οπότε:
1) Κάνω επανεκκίνηση σε TWRP
2) Πηγαίνω στην επιλογή Backup
3) Κάνω Swipe για να ξεκινήσει το Backup?
Πρέπει να μαρκάρω κάτι άλλο στα κουτάκια ή τα αφήνω ως έχουν . Είναι γύρω στα 6GB το backup... απ' ότι μου λέει λίγο πιο κάτω.
Μετά αν κάνω restore επανέρχεται έτσι ακριβώς όπως το έχω τώρα τα πάντα όλα; Εννοώ εφαρμογές, ρυθμίσεις, κωδικοί, επιφάνεια εργασίας, φάκελοι κλπ; Είναι όλα όπως πριν;
Δεν το έχω ξανά κάνει γι' αυτό ρωτώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ή όποια απαντήσει!
Enable Comprassion να το ενεργοποιήσω ή καλύτερα όχι;;
Τα partitions που έχει μαρκαρισμένα είναι τα System, Data και Boot. Πρέπει να μαρκάρω και τα Cache και Persist;
@referravag Καλημέρα, εγώ μια φορά που το έκανα BACKUP δεν θυμάμαι να τσέκαρα κάτι άλλο, και όταν το επανεφερα ήταν όπως το είχα αφήσει, ούτε κωδικό στο φπ δεν χρειάστηκε να βάλω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, λοιπόν κάπου είχε αναφερθεί εδώ στο forum ότι αν ξεκολλήσεις από την δεύτερη σιμ το τσιπακι και την κολλήσεις πάνω στην κάρτα sd θα έχεις δύο νούμερα και έξτρα αποθήκευση στο κινητό, λοιπόν να επιβεβαιώσω ότι το έκανα και δουλεύει μια χαρά, απλά θέλει λεπτές κινήσεις για να μην καταστραφεί η σιμ, εγώ την πρώτη την χάλασα και το κατάφερα με την δεύτερη φορά....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από backup από "Τοπικά αντίγραφα" (οχι cloud) όλα τα widget των εφαρμογών που είχα στην οθόνη χάθηκαν. Μου έχει τύχει άλλη εφαρμογή backup όπως το titanium πχ σε ρωταγε αν κάποια εφαρμογή έπρεπε να τερματιστεί για να την πάρει backup αλλά να σβήσει το widget της για ποιό λόγο? άβυσσος η ψυχή του xiaomi
Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς Nova ή κάποιον άλλο; Το έχει η miui αυτό, και σε μένα συμβαίνει και στο προηγούμενο xiaomi που είχα. Μια λύση είναι να κάνεις πρώτα ένα backup τον Nova, και μετά το ολικό χωρίς Nova. Θα χαθεί πάλι κάτι,αλλά με ένα πάτημα στα Widgets θα τα επαναφέρεις πιο εύκολα
Καλημερα στην παρεα, απο χθες ειμαι και εγω ενας κατοχος της κινηταρας. Θελω να κανω μια ερωτηση, οι ηχοι της καμερας ειναι λιγο πιο δυνατοι σε σχεση με τα αλλα κινητα ή ειναι η ιδεα μου; πχ ο ηχος που κανει εστιαση και οταν κλεινει η καμερα ακουγεται ενα κλικ πιο δυνατο απο παλιες μου συσκευες. Δεν μιλαω για ηχους απο το software μονο απο τα μηχανικα μερη της καμερας.
Καλημερα στην παρεα, απο χθες ειμαι και εγω ενας κατοχος της κινηταρας. Θελω να κανω μια ερωτηση, οι ηχοι της καμερας ειναι λιγο πιο δυνατοι σε σχεση με τα αλλα κινητα ή ειναι η ιδεα μου; πχ ο ηχος που κανει εστιαση και οταν κλεινει η καμερα ακουγεται ενα κλικ πιο δυνατο απο παλιες μου συσκευες. Δεν μιλαω για ηχους απο το software μονο απο τα μηχανικα μερη της καμερας.
Ισχύει, μη σε ανησυχεί. Κ στο δικό μου ακούγεται έντονα το κλικ της κάμερας όταν κλείνει.