Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H DaRk_dOg έγραψε:

Ο/H haikostas έγραψε:

Καλημερα στην παρεα, απο χθες ειμαι και εγω ενας κατοχος της κινηταρας. Θελω να κανω μια ερωτηση, οι ηχοι της καμερας ειναι λιγο πιο δυνατοι σε σχεση με τα αλλα κινητα ή ειναι η ιδεα μου; πχ ο ηχος που κανει εστιαση και οταν κλεινει η καμερα ακουγεται ενα κλικ πιο δυνατο απο παλιες μου συσκευες. Δεν μιλαω για ηχους απο το software μονο απο τα μηχανικα μερη της καμερας.
      Ισχύει, μη σε ανησυχεί. Κ στο δικό μου ακούγεται έντονα το κλικ της κάμερας όταν κλείνει. ;)
      Λεω και γω μην εχει κανα θεμα η καμερα αλλα με ησηχασες τωρα. Να σαι καλα φιλε μου!
    • Ο/H Bill00 έγραψε:

Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς Nova ή κάποιον άλλο; Το έχει η miui αυτό, και σε μένα συμβαίνει και στο προηγούμενο xiaomi που είχα. Μια λύση είναι να κάνεις πρώτα ένα backup τον Nova, και μετά το ολικό χωρίς Nova. Θα χαθεί πάλι κάτι,αλλά με ένα πάτημα στα Widgets θα τα επαναφέρεις πιο εύκολα
      Δεν έχω κάποιον launcher, τον μαμά έχω και με τη μαμά εφαρμογή παίρνω backup.
      Αφού λες οτι στο έκανε και σε άλλο xiaomi, OK! άλλο ένα bug
    • Παιδιά από που μπορώ να ενεργοποιήσω η να απενεργοποιησω κάτι ώστε να όταν το τηλ είναι κλειδωμένο και πατήσεις το κουμπί power να μην γίνεται να κατεβαίνει η μπάρα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Άκυρο το βρήκα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H komatoza έγραψε:

Παιδιά από που μπορώ να ενεργοποιήσω η να απενεργοποιησω κάτι ώστε να όταν το τηλ είναι κλειδωμένο και πατήσεις το κουμπί power να μην γίνεται να κατεβαίνει η μπάρα?

Άκυρο το βρήκα

Αν εννοείς την γραμμή κατάστασης πας ρυθμίσεις>γραμμή κατάστασης>ενεργοπ. Οθόνη κλειδώματος

• Το βρήκα, το έγραψα και στο πρώτο μήνυμα απλά μπήκε μετά την υπογραφή. Ευχαριστώ

• Καλησπερα παιδια. να γραψω και εγω εδω μια περιεργη ερωτηση-περιπτωση μιας και με εχει φαει το αγχος τις τελευταιες μερες λογο του οτι το κινητο δεχτηκε το πρωτο του κοπανημα. Την εφαγε στη πανω δεξια γωνια και οπτικα δε φαινεται απολυτος τπτ. Σε αυτο βοηθησε και η θηκουλα αν και πολυ λεπτη. Αυτο που με σκεφτηκα λοιπον ειναι το εσωτερικο σε τι κατασταση ειναι απο τον αποτομο εντονο κραδασμο που δεχτηκε και επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τη τεχνολογια πλακετες τσιπ κλπ κλπ δε ξερω αν ειναι εφικτο να ξεκολησει κατι απο μεσα η να σπασει κλπ οτιδηποτε. Για το λογο αυτο διπλα στο αυτι μου αρχισα να κουναω εντονα το κινητο κ γρηγορα μπας και ακουστει απο μεσα τπτ. Ευτυχως δεν ακουγοταν τπτ. Οι μερες περασανε και το κινητο εφαγε κανα δυο χτυπηματακια οχι ομως σα το πρωτο οποτε και δε αγχωθηκα και δε το εψαξα καν για το αν ακουγεται τπτ μεσα κλπ. Λεω σιγα αφου δεν επαθε τπτ με το πρωτο καλο χτυπημα. ηρθε η στιγμη λοιπον που τοποθετησα μια καρτα sd, καρτα σιμ δεν εχω βαλει ακομα για να ξερω, αλλα με την καρτα sd ειδα οτι μολις την εβαλα στο σλοτ αυτο που βγαινει απο τη συσκευη, ειδα να εχει αρκετα κενακια. Η καρτα ειναι μια sandisk. Δοκιμασα να τη πιεσω πιο πολυ μπας και σφινωσει καπου η κουμπωσει ξερω γω αλλα απο οτι ειδα δεν υπηρχε κατι.. Το εχουν φτιαξει αρκετα χυμα το κομματι αυτο δηλαδη.. Απλα την αφηνεις ετσι και ας εχει κενακια. Φανταζομαι κατι τετοιο ισχυει και για τη καρτα σιμ??

Αφου λοιπον ειδα οτι δεν υπηρχε τροπος γιια να μη παιζει καθολου η καρτα και εχει αυτο το ελαφρυ μπαλατζαρισμα λεω ετσι θα ειναι το συστημα. ξαναεβαλα μεσα το σλοτ ανοιξα το κινητο και ολα καλα. Διαβαζε και εγραφε στη καρτα κανονικα. Δε ξερω ομως πως μου ηρθε και ειπα να ξανακουνησω το κινητο διπλα στο αυτι μπας και ακουστει τπτ και δυστηχως αρχισα να ακουω εα πολυ ελαφρυ παιξιμο μεσα ισα που ακουγεται στο αυτι πολυ λιγο δηλαδη και με συντομη διαδρομη. Μου θυμιζε δηλαδη την καρτα sd o τροπος που σταματαγε ο ηχος τοσο συντομα, μιας και τα κενακια που ειχε ηταν πολυ λιγα, αλλα δε παυει να υπηρχαν. Οποτε λεω η απο εκει ακουγεται μιας και πριν δεν ακουγοταν κατι.. Αλλα τωρα σκεφτομαι, απο τη στιγμη που μπαινει μεσα στη συσκευη, θα πρεπει τα χρυσα πιν να ερχονται σε επαφη με τα αντιστοιχα της συσκευης ωστε να ειναι εφικτη και η μεταφορα δεδομενων φυσικα. Αρα τοτε δε θα πρεπε να ειναι φιξ? Να μη κουνιεται ουτε λιγο δηλαδη αφου θεωρητικα θα τη πιεζουν πρας τα κατω τα πιν της συσκευης και θα ναι σταθερη. Εκτος και αν το εχουν φτιαξει ετσι ωστε η επαφη αυτη να ειναι ισα ισα που ακουμπαει και χωρις να σφιγει και να κραταει σταθερη τη καρτα να γινεται η μεταφορ δεδομενων. Αν ισχυει αυτο (που ευχομαι φυσικα γιατι δε θελω να σκεφτω ενδεχομενο να κουνιεται τπτ αλλο μες στη συσκευη) ειναι σωστη λογικη αυτη? Εννοω πως ετσι φανταζομαι τα πιν θα ¨γρατζουνιουντε" της καρτας sd καθε φορα που θα κινητε η καρτα απο διαφορες κινησεις και επισης αν γινει αυτο την ωρα που μεταφερονται δεδομενα δεν υπαρχει περιπτωση να βγει ερορ η να διακοπει στιγμιαια η συνδεση μεταξυ τους?

Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα και την περιεργη (και υπερβολικη ισως για καποιους ερωτηση) αλλα με εχει φαει το αγχος αυτες τις μερες μην οφειλεται αλλου αυτος ο ελαφρυς ηχος που ακουω ισα ισα. και θελω να πιστευω πως οφειλεται στη καρτα φυσικα απλα μου φαινεται περιεργο να το εχουν κατασκευασει ετσι και να επιτρεπενται αυτα τα λιγα κενακια ακομα και μεσα στη συσκευη οταν μπει. Αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει ειτε με sdcard ειτε σιμ (λογικα και με τη σιμ θα εχει λιγα κενακια φανταζομαι) ακουγοντας στο δικο του (εννοειτε θελει απολυτη ησυχια και διπλα ακριβως στο αυτι) για το αν ακουγεται αυτο το ελαφρυ παιξιμο τοτε οι πιθανοτητες να ειναι απο αυτο αυξανονται και επιτελους θα ηρεμησω λιγακι. :D

Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποιαδηποτε απαντηση.
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα σας.. έχω 2 θέματα:
      1. σε παλαιοτερο κινητο μπορουσα με τον chrome να μην ανοίγει η Mobile εκδοση του site αλλά η κανονική που θα άνοιγε π.χ. στο laptop.
      Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό ?
      2. δεν ξερω πως αλλά στο redmi note 2 έχω εγκατεστημενο το viber στην sd (ενώ τώρα που το ψάχνω δεν έχει επιλογη) αλλά κυρίως τώρα με το RN3 καταλαβαίνω πως πρέπει να το κάνω root για να συμβεί αυτό (έχω περάσει τελευταια stable ελληνικη αλλά όχι supersu όπως προτείνατε...) τι να κάνω;
      ευχαριστώ.
    • 1. υπάρχει επιλογή στο μενού request desktop site

2. υπάρχει app move2sd αλλά αφού έχει αρκετή εσωτερική μνήμη καλύτερα τα apps να τα κρατήσεις στην εσωτερική γιατί θα έχεις θέματα
    • @Ronnie10 στο ξανα είπα.. Μην ασχολείσαι τόσο με το κινητό.
      Αν είναι να πάθει κάτι θα το πάθει. όσο το ψάχνεις τόσο θα ανακαλύπτεις πράματα που δεν ήξερες.. Άλλα καλά και άλλα κακά.
      Από την στιγμή που όλα δουλεύουν ρολόι απλά...μην ασχολείσαι.

• Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα την τελευταία ελληνική dev το πρωί αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί... Έχει πολλά έξτρα σε σχέση με την original dev και φαίνεται τραγική... ή stable ήταν πολύ καλύτερη. Ευτυχώς έχω κρατήσει back up.

Θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν θέλω να περάσω την official κινεζική πάλι ή την global από en.miui κατεβάζω την recovery rom και κάνω την ίδια διαδικασία μέσω twrp όπως κάνω μέχρι τώρα;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά!!!

Ότι accessory θέλετε για το κινητό το παίρνετε από το εξωτερικό λόγω πιο φθηνής τιμής; Εγώ το κινητό το πήρα από ελληνικό κατάστημα (online) και πήρα μαζί και την κλασσική διαφανή σιλικονένια θήκη.

Ψάχνω προστατευτικό γυαλί οθόνης και σκέφτομαι να πάρω επίσης και τα Xiaomi Piston III που έχω διαβάσει καλές κριτικές. Είδα και τα σχόλια των @referravag και @Project_P στο ίδιο θέμα κάποιες μέρες πίσω, η απορία μου όμως είναι αν έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα για αγορά accessories.

Έχω ψάξει φυσικά σε skroutz, μα είπα μήπως ξέρει κανείς μαγαζάκια που δε διαφημίζονται στο εν λόγω site και προσφέρουν προϊόντα Xiaomi. Ευπρόσδεκτα και online καταστήματα (πλην ebay και amazon) εσωτερικού και εξωτερικού...!