Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Έχεις ενεργοποιήσει το Pop up?

Κέντρο Ασφαλείας->Δικαιώματα->Δικαιώματα->Messegner->Κάτω κάτω (Προβολή αναδυόμενου παραθύρου)

Σε ποιες ρυθμίσεις μιλάς?
    • Ρε παιδιά έλεος, πόσο ποιο λιανά δλδ;;; Κέντρο Ασφαλείας ένα πράσινο εικονίδιο με ένα λευκό σταυρό μέσα σαν ασπίδα!!!!!!!!
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Ρε παιδιά έλεος, πόσο ποιο λιανά δλδ;;; Κέντρο Ασφαλείας ένα πράσινο εικονίδιο με ένα λευκό σταυρό μέσα σαν ασπίδα!!!!!!!!

Εντάξει ρε φίλε μην βαρας.... Πρώτη φορά αριστερά, τι περίμενες?
    • Διαφήμιση
    • Χαχαχαχαχαχαχαχ γ@μησες φίλε!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχ Στα συγχωρώ όλα με αυτό που είπες! αχ0αχ0αχαχαχαχ
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Να σαι καλά και συ και όλο το φόρουμ εδώ που μας ανοίγει τα μάτια!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Φίλε @referravag. Διαβάζοντας τα ποστ σε ότι αφορά την ελληνική rom και το πρόβλημα κατανάλωσης της μπαταρίας. Και ότι θέλεις να επιστρέψεις σε china έκδοση που είναι δικαίωμα του καθενός αν θέληση να κάνει,καπου όμως αισθάνθηκα άσχημα με τον τρόπο που το έγραψες.. Εδώ όλα τα παιδιά πασχιζουν να έχουμε όλοι εμείς μια ελληνική ρομ με τα καλά και τα κακά της, και είναι στο χέρι μας να την βελτιώσουμε αν όντως έχει κάποιο bug. Αλλά για σκέψου αν όλοι εμείς κάναμε το ίδιο με το πρώτο πρόβλημα που θα βλέπαμε στην ελληνική rom και επιστρεφαμε σε china rom θα υπήρχε αυτό το φόρουμ και η φοβερή παρέα που έχει δημιουργηθεί εδώ..? Που παιδία εδώ παιδευονται για να έχουμε μια ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΛΗΡΗΣ ROM. όλα αυτά στα γράφω με αγάπη και πάντα φιλικά :)
    • Καλημέρα παιδιά,

Εχω καταντήσει φορτικός με το θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και διαβάζω ότι και άλλοι έχουν παράπονο με την τελευταία GTV Dev. Την φοράω

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με την ίδια χρήση που 4 dev πίσω το κινητό μου έβγαζε 1.5-2 μέρες πλέον πασχίζει να βγάλει 20 ώρες.

Δεν έχω battery drain από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή όπως Shell η Google services.

Από το πρωί στις 6.30 που το έβγαλα από το ρεύμα με μισή ώρα browsing σε tapatalk και reddit μέσω WiFi με αυτόματη φωτεινότητα στα 3/4 η μπαταρία έχει πέσει 10%. GPS, 4G, Bluetooth και λοιπά όλα κλειστά.

Κάτι έχει πάει στραβά και δεν μπορώ να το εντοπίσω. Μέσα στο Σουκου έχω χρόνο να δοκιμάσω κάποια πραγματάκια. Για αρχή θα κάνω Wipe Dalvik και Cache. Μετά factory reset και ξανά την ίδια Rom και αν δεν αλλάξει κάτι πάω σε GTV Global η Official Stable.

Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
      Nice to mitu!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jerry007 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά,

Εχω καταντήσει φορτικός με το θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και διαβάζω ότι και άλλοι έχουν παράπονο με την τελευταία GTV Dev. Την φοράω

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με την ίδια χρήση που 4 dev πίσω το κινητό μου έβγαζε 1.5-2 μέρες πλέον πασχίζει να βγάλει 20 ώρες.

Δεν έχω battery drain από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή όπως Shell η Google services.

Από το πρωί στις 6.30 που το έβγαλα από το ρεύμα με μισή ώρα browsing σε tapatalk και reddit μέσω WiFi με αυτόματη φωτεινότητα στα 3/4 η μπαταρία έχει πέσει 10%. GPS, 4G, Bluetooth και λοιπά όλα κλειστά.

Κάτι έχει πάει στραβά και δεν μπορώ να το εντοπίσω. Μέσα στο Σουκου έχω χρόνο να δοκιμάσω κάποια πραγματάκια. Για αρχή θα κάνω Wipe Dalvik και Cache. Μετά factory reset και ξανά την ίδια Rom και αν δεν αλλάξει κάτι πάω σε GTV Global η Official Stable.

Αν το σκεφτείς από προγραμματιστικης πλευράς...... Ακόμα και την ίδια ROM να ξαναπερασεις από την αρχή μια διαφοροποιηση θα την έχεις.. Είτε θετικά... Είτε αρνητικά...

Και επιπλέον πρέπει όταν περνάς μια νέα έκδοση ROM να περιμένεις να καλιμπραριστει με το κινητό καμία 2 μέρες

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
    • Ο/H jerry007 έγραψε:

.. πάω σε GTV Global η Official Stable.
      Κάνε τις δοκιμές σου και βλέπεις.
      Αν θες να με ακούσεις πάνε σε Ελληνική stable.(με καθαρή εγκατάσταση εννοείται)
      Εγώ έχω την 7.2.2 και δεν έχω κανένα θέμα.

• Ο/H jerry007 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά,

μην νομίζεις οτι και στην stable θα δεις καμιά τρελή διαφορά.. απεναντίας. Είμαι στην Ελληνική 7.3.2.
      Δες παρακάτω 2 ημέρες, sot 4ώρες, στο 15% τώρα. Δεν ξέρω τι κάνετε, αλλά 7,8 και 9 ώρες είναι άπιαστο όνειρο πια, και είμαι με τά από καθαρισμό cache και dalvic...
      Επίσης μια παρατήρηση όσον αφορά το modem και τους drivers για το wifi στην kernel, στο γράφημα παρακάτω από το πρωί μέχρι τις 18:00 είμαι με data και η κατανάλωση έχει τρελλή διαφορά από εκεί και μετά που είμαι με wifi, όσον αφορά τις εφαρμογές η ίδια χρήση.
    • @giasoy εσύ είδες ποτέ στο κινητό σου 10 ώρες sot και αν ναι με τι χρήση;
      Εννοώ σε 2 μέρες χρήση κλπ;
      Εγώ για παράδειγμα είμαι σταθερός σε 4-5 sot και 5-6 μέρες χρήση.7.2.2.0

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

@giasoy εσύ είδες ποτέ στο κινητό σου 10 ώρες sot και αν ναι με τι χρήση;
      Εννοώ σε 2 μέρες χρήση κλπ;
      Εγώ για παράδειγμα είμαι σταθερός σε 4-5 sot και 5-6 μέρες χρήση.7.2.2.0
      @geoanto555 είχα δεί όταν το πρωτοπήρα 9 ώρες και κάτι με μια sim (τώρα είμαι με 2 sim) με το πρώτο update που είχε δώσει τότε η Αγγλοκινέζικη, δεν θυμάμαι πια rom ήταν, περίπου 10-20 Μαρτίου για να έχεις μια εικόνα.