Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό... Μπροστά πάμε όχι πίσω. Το 2g τείνει να εξαφανιστεί... δεν υποστηρίζει HD Voice κλπ... κλπ...κλπ... κλπ... Έχουμε ένα κάρο απαιτήσεις από μια συσκευή που θα είναι σε 2g;
Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό... Μπροστά πάμε όχι πίσω. Το 2g τείνει να εξαφανιστεί... δεν υποστηρίζει HD Voice κλπ... κλπ...κλπ... κλπ... Έχουμε ένα κάρο απαιτήσεις από μια συσκευή που θα είναι σε 2g;
Ποιο HD voice μιλάς; εδω σχεδόν όλη η Ελλάδα είναι με edge και 3g σε ταχύτητες edge. Σχεδόν σε όλη την περιφέρεια το σήμα κυμαίνεται από edge με το πολύ σήμα έως την μέση για 3g. Πως να μην σου τρώει μπαταρία εφόσον ζορίζεται να βρει σήμα.
Οκ. Δεν το αμφισβητώ αυτό, αλλά οι συσκευές δεν προορίζονται μόνο για τη Ελλάδα! Επειδή δηλαδή εδώ τα δίκτυα είναι 150 χρόνια πίσω από το Ζιμπάμπουε δεν σημαίνει ότι παντού είναι έτσι.
Για μένα το smartphone παύει να είναι smart όταν είναι εκτός δικτύου. Δεν έχει νόημα το κλείσιμο των data σε μια τέτοια συσκευή. Συνεπώς για μένα δεν έχει νόημα η ύπαρξη 2g.
Γιατί να μη κλείσω τα data (ή αυτό να γίνει αυτόματα με αναλογη πτώση σε 2G) όταν θα είμαι σπίτι με wifi που σε λίγο καιρό θα είναι ταχύτητας 90Mbps (10ΜΒ πραγματικά download) μέσω HCN.gr. (την έκανα πάλι την γκρίζα διαφήμιση)
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Μα όταν είσαι σε WiFi δεν χρησιμοποιείς data από 3g-4g. Ποιο το νόημα να τα κλείσεις;;;;
Όταν είσαι συνδεμένος σε WiFi είτε έχεις ανοιχτά είτε κλειστά data το ίδιο είναι. Δεν υπάρχει κατανάλωση σε αυτήν την περίπτωση. Τουλάχιστον αυτό γινόταν στο iPhone....και ελπίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και εδώ....
Μα όταν είσαι σε WiFi δεν χρησιμοποιείς data από 3g-4g.
Μα δεν μιλάω για data, που ούτως ή άλλως κλείνουν μόλις συνδεθεί το wi-fi. Αλλά αν κάναμε μια modιά με το που βλέπει συνδεση στο WiFi το τηλέφωνο να γυρνάει αυτόματα την φωνή σε 2G έτσι δεν θα προσπαθεί να κρατήσει συνέχεια το 3G ΄που ακόμα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ή είναι δυσεύρετο ή δεν έιναι τόσο δυνατό με αποτέλεσμα το κινητό να περνάει από 3G σε 2G συνέχεια και να ρουφάει την μπαταρία στην αναμονή.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Αυτό ακριβώς, την στιγμή που έχεις ίντερνετ από WiFi δεν χρειάζεται 4g-3g. Εγώ στο σπίτι βλέπω συνέχεια να είναι από μια γραμμή 4g σε 3g η 2g και ποιος ο λόγος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή χρησιμοποιώ και εγω καθημερινά το 2g στο σπίτι, θα σου πω ότι όταν το έχεις στο 3g και είσαι συνδεμενος στο wifi, άσχετα με το αν χρησιμοποιεί ή όχι data της κινητής, η συσκευή ψαχνει σημα 3g. Στο σπίτι μου το σήμα ειναι ελεϊνο όταν το έχω 3g, ενω όταν το γυρνάω σε 2g ειναι φουλ... Αυτή είναι η βασική διαφορά, οπότε στην περίπτωσή μου μόνο άχρηστο δεν το λες...
Παιδιά... Το 2g πέθανε...Σε λίγο μπαίνει φωνή στο 4g και τελειώνει το θέμα...
Τι ψάχνετε μωρέ!!! Ποιο 2g;;;; αυτο πάει μαζί με το "ότι έχει στο ψυγείο..."