απεγκατέστησα κατά λάθος τον "μαμά" file explorer, θα μπορούσε κάποιος συμφορουμίτης να μου τον στείλει με titanium backup; (.TiBkp). Θα δώσω το email μου με pm
Είστε μεγάλοι....ναι και το κατέβασα .και έκανα και login.Αρα είμαι κομπλέ.οπότε Όταν βρω χρόνο κάνω το σταυρό μου ..πίνω αγιασμό και αρχίζω βήμα βήμα...China developerRom k unlock και recovery και ελληνική Rom.Σας ευχαριστώ Πολύ......Καλό βράδυ Παιδιά...
Είναι ο ίδιος που έχει ποστάρει και στο en.miui.
Λέει οτι δουλεύει ... απλά σου κλειδώνει ο bootloader εάν φλασάρεις.
Γνώμη μου να περιμένουμε...πιστεύω οτι σε 5-10 μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα Special Etition και λοιπές ιστορίες για αγρίους. Μπορεί να δούμε την rom και επίσημα.
@all Ερώτηση : Εάν κλειδώσουμε έναν ήδη ΞΕ-κλειδωμένο bootloader, χρειάζεται να κάνουμε πάλι αίτηση για ξεκλείδωμα;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
@geoanto555, χρειάζεται να περάσω επίσης το universal boot.img μετά το φλασαρισμα της global stable, όντας ακόμα στην Greek Stable??
Για το boot.img δεν νομίζω.. Θα το γράφανε...
Μην την δοκιμάζεις ακόμη, ίσως να κλειδώνει bootloader πάλι.(δεν το λέω επειδή το ξέρω .. υποθέτω)
Διάβασε κανά σχόλιο πρώτα.
@pavlidisc από όσα έχω δει εάν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και τον ξανά κλειδώσεις καταλάθος μπορείς άμεσα να τον ξεκλειδωσεις και ας μην έχουν περάσει 30μερες. Πιστεύω ότι καταγράφεται στον σέρβερ της χιαομι και βλέποντας ότι έχει ξεκλειδώσει μιά φορά δίνει άμεσα grant για ξσνα-ξεκλειδωμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ root είμαι αλλά δεν βλέπω τέτοια δυνατότητα στο RN2 που έχω με την τελευταία stable. Ίσως στο δικό σου γίνεται. Ή εύκολη λύση ξαναφλασάρισε τη ρομ.
θελω να παραγγειλω το redmi note 3 pro και στο σαιτ, μου εχει 3 επιλογες για ρομ:
-οfficial developer rom (only chinese & english)
-official global rom with google play store(no greek language)
-multi language rom with greek
Αν σκοπεύεις να βάλεις την ελληνική θα ζητήσεις την official developer rom
Αν δεν θες να βάλεις την ελληνική θα ζητήσεις την official global rom with google play store
Κι εγώ root είμαι αλλά δεν βλέπω τέτοια δυνατότητα στο RN2 που έχω με την τελευταία stable. Ίσως στο δικό σου γίνεται. Ή εύκολη λύση ξαναφλασάρισε τη ρομ.
εφόσον είσαι root τότε μάλλον δεν έχεις εγκατεστημένο το titanium backup. Αν το είχες απλώς βρίσκεις μέσα σ' αυτό την εφαρμογή, long press και send latest backup.
Το να ξαναφλασάρω τη rom είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη διαδικασία από τα λίγα δευτερόλεπτα που παίρνει το πιο πάνω. Ευχαριστώ πάντως
απεγκατέστησα κατά λάθος τον "μαμά" file explorer, θα μπορούσε κάποιος συμφορουμίτης να μου τον στείλει με titanium backup; (.TiBkp). Θα δώσω το email μου με pm