Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Παιδιά η δεύτερη SIM στο Redmi note 3 pro σε τι band λειτουργεί; 2G/3G μόνο η δουλεύει και LTE; Μπορεί να έχει δύο κάρτες με ταχύτητες 4G η συσκευή;

Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
      Nice to mitu!
    • @geoanto555
      Μου το κάνει ΠΑΝΤΑ! Το πρώτο μισό μπίπ δυνατό, το υπόλοιπο μισό "χαμηλό", και όλα τα υπόλοιπα στην ίδια "χαμηλή" ένταση. Δεν σημαίνει όμως αυτό οτι απαραίτητα μιλάω με την "χαμηλή" ένταση. ΄Όταν ανοίγει η γραμμή, προφανώς ανάλογα με το τί είσαι (Cosmote-Voda-Wind, συμβόλαιο - κάρτα, 2G -3G, περιοχή κλπ) ρυθμίζεται και η ποιότητα η οποία επεμβαίνει ΣΙΓΟΥΡΑ και στην ένταση.

Υ.Γ θα προσπαθήσω απο εδώ και πέρα να σιγουρέψω αυτό το "ΠΑΝΤΑ" που είπα. Θα το δοκιμάσω και με 2G.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Από την στιγμή που επιλέγεις ποια θα έχει το ιντερνετ , η μία δουλεύει στάνταρ 2g(λογικα) @jerry007

• Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Υ.Γ θα προσπαθήσω απο εδώ και πέρα να σιγουρέψω αυτό το "ΠΑΝΤΑ" που είπα. Θα το δοκιμάσω και με 2G.
      Θα ακουστεί βλακεία αυτό που θα πω..
      θυμάσαι τα παλιά ραδιόφωνα όταν πιάνανε στέρεο πως άλλαζε ο ήχος; Γινόταν πιο "βαθύς" και ποιοτικός;
      Κάπως έτσι το ένιωθα. Το ίδιο μου έκανε και το nexus 5..
      Μήπως τελικά είναι θέμα εταιρίας αυτό και όχι κινητού;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Θα ακουστεί βλακεία αυτό που θα πω..
      θυμάσαι τα παλιά ραδιόφωνα όταν πιάνανε στέρεο πως άλλαζε ο ήχος; Γινόταν πιο "βαθύς" και ποιοτικός;
      Κάπως έτσι το ένιωθα. Το ίδιο μου έκανε και το nexus 5..
      Μήπως τελικά είναι θέμα εταιρίας αυτό και όχι κινητού;

Έτσι πιστεύω...; -)
      Και δεν είναι καθόλου βλακεία αυτό που λες.

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Από εχθές το βράδυ η sim1 δεν λειτουργεί. Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση:
      1. βρίσκομαι Ιταλία, sim2 σε Ιταλικό πάροχο δουλεύει κανονικά - sim1 cosmote σε roaming δούλευε κανονικά εδώ και δύο μήνες και τώρα τίποτα.
      2. έβγαλα την κάρτα και την καθάρισα
      3. έκανα επανεκκίνηση
      4. Η cosmote στην Ιταλία συνεργάζεται με 4 παρόχους, οπότε έκανα χειροκίνητη αναζήτηση και βρήκα ένα 2g το οποίο το επιλέγω και μου λέει αδυναμία σύνδεσης. Αφού όμως η Ιταλική κάρτα με τον άλλο πάροχο έχει σήμα τότε θεωρώ ότι και η ελληνική θα έπρεπε να έχει.
      5. Έκανα test στις sim και μου τις δείχνει και τις δύο εντάξει.
      6. Άκουσα ότι στην περιοχή και άλλοι έχουν πρόβλημα με τις συνδέσεις τους.... αλλά πόσο λογικό είναι να έχω σήμα στην μία και όχι στην άλλη κάρτα;
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Από εχθές το βράδυ η sim1 δεν λειτουργεί. Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση:
      1. βρίσκομαι Ιταλία, sim2 σε Ιταλικό πάροχο δουλεύει κανονικά - sim1 cosmote σε roaming δούλευε κανονικά εδώ και δύο μήνες και τώρα τίποτα.
      2. έβγαλα την κάρτα και την καθάρισα
      3. έκανα επανεκκίνηση
      4. Η cosmote στην Ιταλία συνεργάζεται με 4 παρόχους, οπότε έκανα χειροκίνητη αναζήτηση και βρήκα ένα 2g το οποίο το επιλέγω και μου λέει αδυναμία σύνδεσης. Αφού όμως η Ιταλική κάρτα με τον άλλο πάροχο έχει σήμα τότε θεωρώ ότι και η ελληνική θα έπρεπε να έχει.
      5. Έκανα test στις sim και μου τις δείχνει και τις δύο εντάξει.
      6. Άκουσα ότι στην περιοχή και άλλοι έχουν πρόβλημα με τις συνδέσεις τους.... αλλά πόσο λογικό είναι να έχω σήμα στην μία και όχι της άλλη κάρτα;

Δεν μας είπες το κυριότερο. Ποια ρομ φοράς.
    • Διαφήμιση
    • Οσοι εχετε θεμα με το ακουστικο,ειστε σιγουροι οτι το κρατατε σωστα?
      Τι εννοω.Εχει μικρη σχισμη με αποτελεσμα εαν το εχεις ελαχιστα δεξια η αριστερα απο το σωστο σημειο,οντως δεν ακουγεται.
      Για δοκιμαστε το μπας και.
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

@3ftw 7.3.2. GR stable

Εννοείται ότι δοκίμασες να αλλάξεις θέση τις σιμ, να βάλεις μια τρίτη στην θέση αυτής που έχει πρόβλημα να δεις αν είναι όντως hardware ε;
    • Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H t54g05 έγραψε:

@3ftw 7.3.2. GR stable
      Εννοείται ότι δοκίμασες να αλλάξεις θέση τις σιμ, να βάλεις μια τρίτη στην θέση αυτής που έχει πρόβλημα να δεις αν είναι όντως hardware ε;
      να τις αλλάξω θέση δεν μπορώ αφού δεν έχουν ίδιο μέγεθος.... αλλά δεν έχω πρόχειρη και καμιά άλλη nanosim για να δοκιμάσω.... αν βρω θα το κάνω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H t54g05 έγραψε:

@3ftw 7.3.2. GR stable
      να τις αλλάξω θέση δεν μπορώ αφού δεν έχουν ίδιο μέγεθος.... αλλά δεν έχω πρόχειρη και καμιά άλλη nanosim για να δοκιμάσω.... αν βρω θα το κάνω.

Η θέση της νανο σιμ σου βγάζει πρόβλημα;