Οσοι εχετε θεμα με το ακουστικο,ειστε σιγουροι οτι το κρατατε σωστα?
Τι εννοω.Εχει μικρη σχισμη με αποτελεσμα εαν το εχεις ελαχιστα δεξια η αριστερα απο το σωστο σημειο,οντως δεν ακουγεται.
Για δοκιμαστε το μπας και.
τι εννοείς;;;
Που βάζουμε το αυτί μας;;; ακριβώς πάνω στην σχισμή;;;
Επίσης την SIM την έχω στην πρώτη θέση. Μιcro SIM. OXI Nano SIM. Λέτε να παίζει ρολο αυτο;
@3ftw η sim1. Δεν θυμάμαι αν αυτή είναι η nano ή η micro
Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις την σιμ 1 και να την ξανά βάλεις γιατί έτσι όπως μου τα λες δείχνει να μην το έχεις κάνει και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να δούμε το πρόβλημα σου.
Σε ότι αφορά την ποιότητα-ένταση να αναφέρω ότι παίζει σημαντικό έως καθοριστικό παράγοντα το ΗD Voice, το οποίο το έχει η Cosmote(για Vodafone δεν ξέρω τελικά έψαξα, έβαλα link και για Vodafone αλλά λέει πως το 3G είναι προϋπόθεση ενώ η Wind όχι, η Wind έκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια μιας και ακόμα δεν μπόρεσα να δω ουσιαστική διαφορά) και για να λειτουργήσει θα πρέπει να είναι συμβατές και οι δύο συσκευές σε όλους τους παρόχους.(δλδ να υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία).
@3ftw Την κάρτα την είχα βγάλει.... το αναφέρω και στο πρώτο μου μήνυμα. Πάμε τώρα σε νέα δεδομένα. Έβγαλα τις κάρτες και με αντάπτορα έβαλα την ιταλική στην θέση 1 και δουλεύει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα hw. Επίσης την ελληνική την έβαλα σε άλλο κινητό και δουλευει και αυτή.... οπότε δεν ήταν ούτε θέμα της κάρτας.
Τέλος έβαλα ξανά τις κάρτες όπως τις είχα στην αρχή και τώρα βλέπει μόνο την ελληνική και όχι την ιταλική
Παιδιά και γω με το ακουστικό έχω τεράστιο πρόβλημα γιατί η ένταση στα hands free είναι υπερβολικά δυνατή. Σε διάφορα φόρουμ που έχω ρωτήσει/κοιτάξει δεν βρήκα κάποια λύση, παρατηρώ όμως ότι κάποιοι παραπονιούνται για χαμηλή και κάποιοι για δυνατή ένταση, δεν ξέρω πως συμβαίνει. Εγώ έχω βάλει μια εφαρμογή το volume step+, έχω ρυθμίση το in call volume στα 50 βήματα και πάλι είναι υπερβολικά δυνατό στην πιο χαμηλή ένταση.
Ρε παιδιά αυτό με την ένταση νομίζω ότι είναι και λίγο υποκειμενικο... Το πολύ δυνατό στον έναν μπορεί να φέρεται κανονικό σε κάποιον άλλο που έχει συνηθίσει σε δύνατες εντάσεις... Ενώ από την άλλη να ακούγετε το κανονικό χαμηλά σε κάποιον γιατί έχει συνηθίσει δυνατές εντάσεις
@geoanto555 Όταν βάζω 2g καμιά κάρτα δεν έχει σήμα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι σε όποιο κάρτα δηλώσω για ιντερνετ αυτή παίρνει σήμα και η άλλη όχι. Και άλλος στην περιοχή με δύο κάρτες μου είπε ότι σήμερα μόνο η μία κάρτα του είχε σήμα.
@geoanto555 Όταν βάζω 2g καμιά κάρτα δεν έχει σήμα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι σε όποιο κάρτα δηλώσω για ιντερνετ αυτή παίρνει σήμα και η άλλη όχι. Και άλλος στην περιοχή με δύο κάρτες μου είπε ότι σήμερα μόνο η μία κάρτα του είχε σήμα.
Σου βγάζει ότι δεν έχει σήμα η ότι απουσιάζει η σιμ;
Καταλήξαμε τότε... Δεν έχει σήμα 2g εκεί που είσαι ή έχει πρόβλημα το 2g. Δυστυχώς με miui δεν μπορείς να επιλέξεις 2 κάρτες με 3g ή 4g.