Συνεχίζει....
Η μόνη λύση να ανοίγω τη νέα σελίδα σε νέο παράθυρο...
Δεν το έκανε πριν... Το κάνει μετά την τελευταία dev ενημέρωση που πήρε (Miui 8 6.6.30)
Συνεχίζει....
Η μόνη λύση να ανοίγω τη νέα σελίδα σε νέο παράθυρο...
Δεν το έκανε πριν... Το κάνει μετά την τελευταία dev ενημέρωση που πήρε
Κανένα bug θα είναι. Με την τελευταία ελληνική stable μου δουλεύει κανονικά αυτό που λες. Και εγώ Chrome έχω και κάνω αναζήτηση και με πάει κανονικά στον προεπιλεγμένο browser.
@3ftw Την κάρτα την είχα βγάλει.... το αναφέρω και στο πρώτο μου μήνυμα. Πάμε τώρα σε νέα δεδομένα. Έβγαλα τις κάρτες και με αντάπτορα έβαλα την ιταλική στην θέση 1 και δουλεύει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα hw. Επίσης την ελληνική την έβαλα σε άλλο κινητό και δουλευει και αυτή.... οπότε δεν ήταν ούτε θέμα της κάρτας.
Τέλος έβαλα ξανά τις κάρτες όπως τις είχα στην αρχή και τώρα βλέπει μόνο την ελληνική και όχι την ιταλική
Ναι δεν είναι για κάθε μέρα απλά να λυθεί η απορία για το Max cpu frequency
Μπορείς επίσης να δεις Οία εφαρμογή δημιουργεί cpu usage κλείνοντας η σβηνοντας μια μια τις εφαρμογές και κοιτώντας αν θα μειώσει το cpu usage
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει αυτό(βλέπε screenshot);
Θέλω οπωσδήποτε να έχω ειδοποιησεις από whatsapp, viber και 2-3 εφαρμογές ακόμα.
Θέλω πχ να έχω το Facebook και το messenger με το που κλείνω οθόνη μετά από κανένα λεπτό να μην ανοίγουν καν. Δεν με ενοχλεί σε αυτές τις εφαρμογές να μην έχω ειδοποιησεις.
Έχει γραφτεί κάποιος οδηγός για το πως δουλεύει η εφαρμογή με τα δικαιώματα;
Στο Meizu που είχα πχ υπήρχε οδηγός για το πως να έχεις ειδοποιησεις σε εφαρμογές και το εφαρμοζες ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Καλημερα σε όλους! Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν υπάρχει ρομ με ελληνικά για το redmi note 3 pro ή οποία να έχει ελληνικά και να κάνει μόνη της update? Ευχαριστώ πολύ!
Να σαι καλά. Βασικά αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε Ελληνικά τότε αυτή που έχω να σου προτείνω είναι η Ελληνική Stable rom. Θα κάνει μεν μόνος σου κάθε 2-4 μήνες ένα update αλλά αυτό είναι. το update δεν παίρνει πάνω από 10-15λεπτά αν ακολουθήσεις τον οδηγό. Και μετά από 2-3 φορές το μαθαίνεις απέξω και ξεμπερδεύεις. Τώρα αν δεν σε καίνε τα Ελληνικά τότε θα σου πρότεινα την Global Stable που παίρνει μεν αυτόματα updates μόνη της και μέσω wifi αλλά δεν έχει Ελληνικά όπως καταλαβαίνεις!
Για να περάσεις Ελληνική ρομ χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τον bootloader και για να ξεκλειδώσεις τον bootloader χρειάζεται το κινητό να έχει Official developer rom!