Γεια σας και παλι παιδια πριν 106 σελιδες ειχα κανει καποιες ερωτησεις πλεον εχω το κινητο στα χερια μου απο το gearbest που ερχεται με μια unofficial εκδοση.. την οποια αλλαξα σε dev αλλα δεν μπορω να βρω το που πρεπει να παω για να κανω αιτηση των κωδικων για να ξεκλειδωσω τον bootloader μου καμια βοηθεια;
Πολλα παιδια που εχουν αγορασει τα xiaomi earphone pistons η τα απλα, και εχουν προβλημα στον ηχο με την παροδο του χρονου λογο του ιδρωτα που κλεινει την εξοδο του ηχου στο συρματινο πλεγμα που εχουν τα ακουστικα.
Υπαρχει λυση!
1) με μια καρφιτσα αφαιρουμε το μικρο συρματινο στρογγυλο πλεγμα αφου πρωτα αφαιρεσουμε τα σιλικονουχα spiral.
2) μπορουμε να τα πλυνουμε με προσοχη λογο οτι ειναι πολυ μικρα και τα ξανα τοποθετουμε .
3) μπορουμε στη θεση του μικρου στρογγυλου συρματος να κοψουμε ενα μικρο κομματι περιπου 0,5χ0,5 ποντο απο ενα τουλι απο (μπομπονιερα )
αυτη η λυση ειναι που εσωσε εμενα και στην θεση του συρματινου πλεγματος να μπει το τουλι, αυτο εχει σαν αποτελεσμα να καθαριζεται γρηγοροτερα να μην κλεινει γρηγορα την εξοδο του ηχου και ο ηχος να περναει σουπερ.
παραθετω φωτογραφιες με τα βηματα που ακολουθησα..