Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Ο/H nik68 έγραψε:
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@GR_Macedon
Είναι ενεργοποιημένη...
Αν μπω με δεδομένα στην εφαρμογή mail της xiaomi και κάνω ανανέωση με το χέρι, τότε έρχονται.
Αν το αφήσω όλη τη μέρα και γυρίσω σπίτι μετά τη δουλειά, μπαίνει στο wifi, κι αρχίζει να χτυπάει και να κατεβάζει αβέρτα
ότι μου έχουν στείλει όλη τη μέρα.
Δεν νομίζω να είναι σωστό έτσι. -
Τζίφος και η 6.30. Πάλι τα ίδια κάνει... Χάνω την υπομονή μου... Μήπως κάτι δε κάνω καλά?
Φίλε με την βαριοπούλα στείλε μου την και μένα. Θα την χρειαστώ...
Ο/H geokart έγραψε:
-
Καλησπέρα ήμουν Ανάμεσα σε letv 2 pro και το Redmi Note 3 pro τελικα αποφάσισα να πάρω το Redmi για ένα και μόνο λόγο οι κοινότητα εδώ!! δεν την βρησκης πουθενά!!! Μπορεί το letv 2 pro να είναι λίγο καλητερο σαν τηλέφωνο αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα το πιο σημαντικό είναι η κοινότητα μας εδώ!! Θα το παραγγείλω από vickmaill σε silver χρώμα, τη ρομ να ζητήσω μου βαλουν?? Για να μπορώ μετά να περάσω την δικοί μας??
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα ήμουν Ανάμεσα σε letv 2 pro και το Redmi Note 3 pro τελικα αποφάσισα να πάρω το Redmi για ένα και μόνο λόγο οι κοινότητα εδώ!! δεν την βρησκης πουθενά!!! Μπορεί το letv 2 pro να είναι λίγο καλητερο σαν τηλέφωνο αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα το πιο σημαντικό είναι η κοινότητα μας εδώ!! Θα το παραγγείλω από vickmaill σε silver χρώμα, τη ρομ να ζητήσω μου βαλουν?? Για να μπορώ μετά να περάσω την δικοί μας??
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dev. Καλώς να σου έρθει. Εμένα από vickmall από την μέρα που βγήκε στο tracking έκανε 17 μέρες -
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Gmail που βλέπει ταυτοχρονα πολλαπλους λογαριασμούς.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Dev. Καλώς να σου έρθει. Εμένα από vickmall από την μέρα που βγήκε στο tracking έκανε 17 μέρες
Ευχαριστώ πολύ!! Τόσο γρήγορα?? Για να δουμε?? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?? Γιατί πρώτη φορά παραγγελνω σε Κίνα μέσω PayPal
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Ο/H 3ftw έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Dev. Καλώς να σου έρθει. Εμένα από vickmall από την μέρα που βγήκε στο tracking έκανε 17 μέρες
Ευχαριστώ πολύ!! Τόσο γρήγορα?? Για να δουμε?? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?? Γιατί πρώτη φορά παραγγελνω σε Κίνα μέσω PayPal
Με την ημέρα παραγγελίας έκανε 23 μέρες. 7/6 είχα παραγγείλει και 1/7 ήταν εδώ. -
-
Ερώτηση.
Στο προηγούμενο κινητό μου όταν ερχόταν μήνυμα στο whatsapp, στα notifications υπήρχε επιλογή reply. Στο miui δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα