Σκεψου το φορτισα χτες το βράδυ και μετά από λίγο το άφησα και την έπεσα για ύπνο (δεν βάζω flight mode ή κάτι τέτοιο ) και ως τώρα έχω άυτη την καταναλωση
Και εγω παιδια εχω θεμα με την μπαταρια. Με 7.3.2.0 τα βραδυα οταν το αφηνα ανοιχτο (κλειστα wifi και εφαρμογες) το πρωι που εφευγα για δουλεια και κοιταζα τη μπαταρια ειχε πεσει 0-1% μονο.. Τωρα με την 7.5.10 πρωτη μερα και πρωτο βραδυ που την αφησα ηταν περιπου στο 35% και το μετα απο 4 ωρες πηγε 15%. Σε 4 ωρες δηλαδη χωρις να τρεχει απολυτως τπτ ολα κλειστα εχασε 20%... Το καταλαβα με το που το επιασα στα χερια το κινητο οτι ηταν ελαχιστο ζεστο απο πισω.
Τι λετε να παιζει? Εφαρμογες βαζω τις ιδιες που ειχα και στην 7.3.2.0 και γενικα ολος ο τροπος χειρισμου που του κανω. Επισης την 7.5.1.0 την εβαλα μετα απο καθαρη εγκασταση. Την ειχα σε sd card και εκανα wipe τα παντα (εκτος απο την sdcard) και επειτα ινσταλ.
Μερικες σκεψεις που κανω αλλα δε ξερω κατα ποσο ρολο μπορει να παιζουν ειναι οι εξης:
Στο update μεσα απο το google store στην εφαρμογη android webview ΔΕΝ εκανα επανεκινηση στο κινητο αλλα το αφησα ετσι, εκανα καθαρισμο κλπ και εκαθαριση μνημης και απλα το αφησα ετσι το κινητο και πηγα για υπνο. Λεω μηπως με το update αυτο "ξυπνησε" κατι στο παρασκηνιο και ηθελε reboot το κινητο για να μη δουλευει υπερωριες.
Αλλη σκεψη μηπως επρεπε μετα απο τις εγκαταστασεις εφαρμογων και γενικα της καινουριας ρομ αν επρεπε να κανω μια φορα wipe cache + dalvirk cache για να δουλευει ισως πιο σωστα..
Επισης κατι καινουριο που ειδα ειναι οταν ανοιξα τον μαμα πλοηγο την πρωτη φορα μου πεταξε μυνημα κατι για επιταχυντη μεσω xuenlei καπως ετσι δε θυμαμαι καλα και να συνδεετε ο σερβερ αυτος κλπ κλπ. Δε το δεχτηκα οπως και να χει γιατι δεν ηξερα ακριβως τι παιζει.. Εσεις το επιλεξατε ναι αυτο?
Εχτές διάβασα αυτό εδώ το άρθρο!! Οπότε πιστεύω ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμη! Θα μας κάνουν κάνα ωραίο οι Κινέζοι και θα μας πάνε απευθείας σε Nougat πιστεύω και θα τρέχουμε όλοι από τη χαρά μας...
Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος με την καταναλωση της 7.5.1....
Έτσι είναι κ νομιζω είναι ώρα να την κάνουμε για εκεινη την περίφημη dev που βγάζει 9-10 ώρες οθόνη, η οποία αναφέρθηκε πριν από κάποια (αρκετά ετα) μηνύματα..
Ξέρει κανείς ποια είναι να μην ψάχνω άδικα?
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος με την καταναλωση της 7.5.1....
Έτσι είναι κ νομιζω είναι ώρα να την κάνουμε για εκεινη την περίφημη dev που βγάζει 9-10 ώρες οθόνη, η οποία αναφέρθηκε πριν από κάποια (αρκετά ετα) μηνύματα..
Ξέρει κανείς ποια είναι να μην ψάχνω άδικα?
Την έχω κατεβάσει και κάθε μέρα σκέφτομαι να την φλασαρω αλλά όλο το αναβάλλω.
Δεν είναι ωραίο πράμα η αναποφασιστικοτητα.... Όταν μπαίνεις στον κόπο να την κατεβάσεις μπαίνεις κ στον κόπο να την δοκιμάσεις κιόλας....
Ξεκινάω το νταουνλοντιασμα...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Παιδιά ή dev 6.6.30 από την δεύτερη φόρτιση μου έδωσε 8+ ώρες. Και είναι και miui 8. Δεν το συζητώ πόσο καλυτερης κλάσης κινητό φαίνεται με την 8αρα. Έχει πέσει πολυ δουλειά σίγουρα σε αυτή τη ρομ...