καλησπερα. εκανα αιτημα στα κινεζακια να μου ξεκλειδωσουν το κινητο για να βαλω ελληνικη rom. ποια μου προτεινετε για το redmi note 3 pro? και κατι ακομα, καθε φορα που θα θελω να βαλω αλλη rom θα πρεπει να κανω ολη αυτη τη διαδικασια που εκανα τωρα?
Είναι σε λογικά πλαίσια το σύστημα και το λειτουργικό...Περίεργο μου κάνει..
Παρακολούθησε το κανα 2-3 φορτίσεις..
Κανα και καμια πληρη... 5-100%
Τα εχω κανει ηδη δυστυχως ολα αυτα... απο την πρωτη μερα κατι δεν μου πηγαινε καλα, αλλα ειπα να της δωσω χρονο. Τωρα που εχει κλεισει πλεον εβδομαδα το ανεφερα (εκανα απλα 16%-100 φορτιση αλλα δεν νοζιμω να εχει μεγαλη διαφορα με το 5% )
καλησπερα. εκανα αιτημα στα κινεζακια να μου ξεκλειδωσουν το κινητο για να βαλω ελληνικη rom. ποια μου προτεινετε για το redmi note 3 pro? και κατι ακομα, καθε φορα που θα θελω να βαλω αλλη rom θα πρεπει να κανω ολη αυτη τη διαδικασια που εκανα τωρα?
Αυτά τα πράγματα δεν τα ζητάμε από τα Κινέζικα γιατί θα μας κάνουν το τηλέφωνό για τα μπάζα (τουβλο).
Ζητάμε να μην το πειραξουν και να έχει την official rom. Οταν παραλαβουμε τα κάνουμε όλα εμείς για να είμαστε σίγουροι οτι έχουμε σωστό τηλέφωνο και όχι ωρολογιακη βόμβα
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Τα εχω κανει ηδη δυστυχως ολα αυτα... απο την πρωτη μερα κατι δεν μου πηγαινε καλα, αλλα ειπα να της δωσω χρονο. Τωρα που εχει κλεισει πλεον εβδομαδα το ανεφερα (εκανα απλα 16%-100 φορτιση αλλα δεν νοζιμω να εχει μεγαλη διαφορα με το 5% )
Σίγουρα δεν έχει..
Δοκίμασες να κάνεις κανά καλιμπράρισμα;
Αυτά τα πράγματα δεν τα ζητάμε από τα Κινέζικα γιατί θα μας κάνουν το τηλέφωνό για τα μπάζα (τουβλο).Ζητάμε να μην το πειραξουν και να έχει την official rom. Οταν παραλαβουμε τα κάνουμε όλα εμείς για να είμαστε σίγουροι οτι έχουμε σωστό τηλέφωνο και όχι ωρολογιακη βόμβα
το bootloader λεω τωρα. χρειαζεται να το κανω καθε φορα?